KÖRSLAGET BAKOM KULISSERNA

Tog som sagt med mig kameran till Stockholm den här veckan, så här har ni lite bakom kulisserna bilder från helgen. Ljuset där inne var superdåligt, men bättre dåliga bilder än inga bilder tänkte jag! 
Nästan alla bilder är tagna bakom scenen i Körslaget lokalen/studion. Utom de i början på bussen på väg till Stockholm, och en i mitten på vårt fina hotellrum. Team Elisa gick ju vidare för att få sjunga ännu en vecka, wiho! Tusen tack till alla ni som röstade, vi vill verkligen stanna kvar. Det är ju så galet roligt! 
 
Såg ni programmet? Vad tyckte ni om oss i Team Elisa? :D

BRUNCH NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Stina, Linnea och Elisa kom över igår morse och vi gjorde lite brunch ihop. Smoothie och amerikanska banan pannkakor (recept här), så gott! Frukost är bland det bästa jag vet, jag bara älskar att lyxa till det på morgonen!
 
Nu sitter vi i bussen på väg mot Stockholm för ännu en Körlsaget-helg. Jag hoppas ni alla kollar på tv4 kl 20:00 imorgon! Vi är laddade och ska ge allt!

WHITE

Tröja - Mary-Kate and Ashley Olsen för BikBok / byxor - Dr Denim / skor - DNA / hatt - Carlings
 
Idag har jag studiedag, himla skönt att vara lite ledig. Planerade igår hur jag verkligen skulle sova ut idag, men bara för det så vaknade jag halv 8 och kunde verkligen inte somna om. Det är så typiskt. Så jag kollade ut och såg hur vacker frosten var. (Är egentligen precis lika irriterad som alla andra för att värmen är över men man inte inte bortse från att hösten och vintern gör sig himla bra på kort!). Så jag gick ut för att fota lite, men gud så kallt det var! -2 för att vara exakt. Men vad gör man inte för bra bilder.
Visst är skorna snygga förresten? Jag är helt kär i dem! :D

HÄRLIGA DU

Tog de här bilderna på min vän Oliver häromdagen när han kom över en sväng. Härliga kille dedär.

AGAINST THE WALL

Här har ni en bild jag tog på Lovisa förra veckan. Vad tycker ni, gör den sig snyggast i färg eller svartvitt? Har ofta det här dilemmat. Båda är ju så snyggt! Färgerna är ofta så snygga och härliga, men svartitt är så effektfullt och dramatiskt på ett annat sätt. Mmh... svårt detta!
 
Nu ska jag pysa iväg till rep med kören, ha det fint!

NYA PJUX

Först och främst tack så hemskt mycket för alla gulliga kommentarer och stöd när det kommer till körslaget. Det är så himla roligt och höra att ni kollade och tyckte om det, tusen tack!!

Idag drog jag till gymmet med Fanny efter skolan och körde bröst/axlar. Efter det gick jag förbi DNA i Skövde och kunde inte motså att köpa de här nyinkomna skorna. Är helt förälskad! Fick allt ta och skrapa ihop mina sista pengar för den här månaden men nu är de mina. De kommer användas flitigt!

TEAM ELISA

Hej på er allihopa! Förlåt för dålig uppdatering men det har varit väldigt mycket nu. Vi gick ju vidare i Körslaget!! Så himla roligt! Stort tack till alla er som röstade, bara att ladda om för nästa vecka.
Vi kom hem halv 3 igårkväll så idag passade jag verkligen på att sova ut. Sedan hade vi rep och tv-teamet kom och filmade veckans inslag i Töreboda idag. Så det har varit en hektisk dag idag med och jag kom precis hem nu.
Här ovan har ni tre bilder från helgen. Fytusan vad roligt vi har haft det. Tänkte att det inte skulle bli tid att ta bilder så jag lämnade kameran hemma, men det ångrar jag nu. Så nästa vecka kommer jag ta med mig kameran till Stockholm och då blir det fler och bättre bilder för er att kika på här. Wiho! 

LOBBYMYS

Hej allihopa! Sitter just nu ihop med kören i lobbyn på hotellet och spelar gitarr och sjunger lite. Vi bor på en fantastiskt fint hotell precis bredvid Friends Arena. Studion där vi spelar in Körslaget är dock en liten bit bort.
Vi anlände till Stockholm 11:30 imorse och repade förfullt i studion fram till 14:30. Sen blev vi avsläppta vid hotellet och då var vi ett gäng som drog iväg på lite shopping och senare även middag. Det har varit en hektisk men superkul dag!
Imorgon väntar rep hela dagen och sen uppträdande på kvällen, wiho! 

BOY

 

SVART, VITT OCH ALLT DÄREMELLAN

Här får ni ännu en bild på fina Lovisa från i onsdags. 
 
Idag har jag varit hurtig kan man säga. Utnyttjade sovmorgonen genom att dra till gymmet med Fanny och köra ett triceps/rygg pass. Sedan hade vi en lektion, och efter det orientering. Ni vet den där fruktade orienteringen man tvingas ha i skolan varje år. Men det gick bra för faktiskt! Efter det var det en timma kvar till mitt tåg gick hem, så jag bestämde mig för att köra ett magpass på gymmet sålänge. 
Så nu kan jag minst sagt säga att jag är trött. Tänker bara sitta i soffan och kolla på film fram tills klockan 7, då det är dags för övning med körslaget-kören. Packa borde jag också göra, för imorgon får bussen 07:15 från Töreboda till Stockholm. Vi ska repa i studion under dagen, och sen bor vi på hotell till lördagen då det är dags för sändning. Haha gaaah det ska bli så roligt samtidigt som jag är hur nervös som helst!

KÖRSLAGET

Som jag har nämnt så är min kära hemort Töreboda med i Körslaget iår, vilket är så himla roligt! Jag sökte ju för skojs skull ihop med min sånggalna vän Oliver. Jag var med en kort snutt i tv i repotaget om auditionen i Töreboda (som väldigt många av er snappade upp och skrev här om att ni såg mig, haha). Men jag kom inte med då, vilket absolut var lugnt för mig. 
 
Men i vilket fall så har en av körmedlemmarna hoppat av nu och kommer inte kunna vara med mer, och jag stod tydligen på reservlistan. Så från och med den här veckan är jag med i körslaget i Törebodakören! Haha jag blev så otroligt chockad när de ringde och frågade, och tänkte först att jag har inte tid till det (det är rep varje dag utom en). Men sen tänkte jag igen, och jag tror jag kommer ångra mig om jag inte säger ja. Så jag sa ja, haha! Så numera försöker jag hinna med alla dessa rep plus resa till Stockholm varje helg, gymma 4 gånger i veckan, sköta skolan och få bloggen att gå runt (var lugna, jag kommer blogga som vanligt fortfarande!). Fullt ös kan man verkligen säga, men det är så himla roligt! 
 
Så nu måste ni alla verkligen kolla på tv4 på lördag kl. 20:00. Då sjunger jag ihop med 19 andra glada Törebodabor i direktsändning i körslaget (haha gud så knäppt det känns att säga så). Och glöm inte rösa rösta rösta! :D

GLITTER BLAZER

Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/1000
Foto, redigering: jag
Modell: Lovisa
 
Idag fotade jag Lovisa igen på lunchrasten. Hon ville ha lite proffsigare outfitbilder och jag säger challenge accepted! Det är alltid lika roligt att skapa med kameran. Vi tog många fler bilder så ni får se ännu fler en annan dag. Det jag nästan tycker allra mest om vad gäller min nya kamera är att jag kan lägga upp så stora bilder på bloggen och ändå ha kvar samma underbara skärpa. Så himla nice!
Förresten så har jag en rolig sak att berätta för er! Men jag tror jag väntar med det tills imorgon, hihi.

VI ÄR FÖRLORADE VI TVÅ

Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/250
Foto, redigering, på bild: jag

DEN BRUNA HÖSTDRYCKEN

Jag har aldrig varit någon kaffefantast. Och jag kan inte se mig själv som det inom den snaraste framtiden heller är jag rädd. Sen finns det ju te. Mangote med en klick honung är supergott. Framförallt när man är förkyld. Men o'boy. Ja men visst är det något visst med o'boy ändå. Eller varm choklad som det också så fint heter. Herregud så gott det är! Speciellt nu i höstmörkret. Lägg på lite grädde, marshmallows och kanel också så är det fullbordat. Ska unna mig en sådan kopp nu faktiskt. Gud så gott! 

VITCHOKLAD CHEESECAKE

Tog en mysig fika med Lovisa i onsdags efter skolan. Vi åt varsin bit vitchoklad cheesecake, och shit vad gott det var! Mums. Det får minsann göras om.

CLOSE UP

Som ni säkert förstår så har jag inte gjort annat än att testa min nya kamera de senaste dagarna. Här är två närbilder jag tog på mig själv igår. 
 
Idag är det lördag och jag gör inte mycket för att rädda världen. Passade på att sova ut, tog en tripp till gymmet, kollade nya avsnitt av Dexter och nu sitter jag bara här och lyssnar på Håkans fina toner. Ibland är det ganska skönt att inte göra någonting alls också faktiskt.

I CAME IN LIKE A WRECKING BALL

Joanna knäppte den här bilden på mig i onsdags på fotolektionen med min kamera. Kan dock inte bestäma mig om den är snyggast i svartvitt eller färg, vad tycker ni?
 
Hur bra är inte förresten Miley Cyrus nya låt "Wrecking Ball"? Älskar den. Sen kan man säga vad man vill om henne och hennes nakna musikvideo som har varit mycket omtalad. Men jag är beredd att försvara henne. Hur naken är inte Rihanna i musikvideon till "Stay"? Eller Lady Gaga i "Applause"? Anledningen till att man kritiserar stackars Miley så hårt är för att hon en gång varit Hannah Montana, den oskyldiga typen så att säga. Jag kan se konsten i det nakna, och både musikvideon och låten är väldigt känslosam, avskalad och vacker in my opinion. Go Miley!
 
Förresten, om ni kollar i min sidomeny till vänster så hittar ni "KAMERA". Där har jag nu uppdaterat hela min kamerautrustning ifall ni vill kika in och kolla! :D
 
Äntligen så är det fredag också! Det känns kanon måste jag erkänna. Ikväll blir det fredagsmys med taco hos Elisa. Känner även för att trycka i mig en himla massa godis om jag ska vara ärlig. Man kan inte vara nyttig hela tiden! 
Hoppas ni alla får en fin fredag!

DU HAR MITT LIV I DIN HAND

All by me.
 
Såg att solen lyste igenom så fint i mitt rum förut, och kunde inte låta bli att plocka fram kameran. Resultatet blev tre svartvita bilder. 

FRULLE

Har blivit en sådan ägg-älskare den här sommaren. Allt från stekt ägg och äggröra till kokt ägg. Så numera försöker jag ha tid att äta ägg varje morgon. Det är ju så gott! Oftast äter jag även havregrynsgröt till också men yoghurt gör sig lite finare på bild så det fick bli det idag. Plus en kopp te. I min objektivmugg såklart, för då blir liksom teet ännu godare på något sätt.

BEHIND THE SCENES

Bilder tagna av Joanna med Lovisas kamera.
 
Haha bjuder på de här bilderna på mig in action, tänkte att det är roligt för er att se lite! Min favoritvinkel när det gäller porträtt är oftast lite underifrån (då modellen ser längre ut då). Vilket resulterar i att jag oftast står i en mycket rolig pose, aningen bakåtlutad eller väldigt framåtlutad haha! Eller så sitter jag ner eller lägger mig ner på något annat snyggt sätt. Men ååh vad roligt det är! Det är som om tiden stannar när man står bakom kameran. Det är verkligen det roligaste som finns.
 
Har förresten ändrat om lite i kategorierna här i bloggen. För tillfället så hamnar nästan alla mina inlägg i kategorin vardag, men jag har nu gjort några fler kategorier och tagit bort några gamla så att det blir lättare att hitta det man vill här. Det tar väl ett tag till innan jag har fått ordning på kategorierna ordenligt, men om ett tag så hoppas jag att det ska bli bättre!

LOVISA GLIMSVEDEN

Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/400
Foto, redigering: jag
Modell: Lovisa
 
Plåtade de här bilderna på våran lektion i Fotografisk Bild idag på ursnygga Lovisa. Var ju tvungen att testa nya kameran, och Lovisa tackade inte nej till lite outfitbilder så det blir allt en bra kombo. Joanna passade även på att ta lite bilder på oss in action. Så ni kan få se lite behind the scenes bilder senare om ni vill! Vad tycker ni om bilderna? 

CAROLINA

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II 
Foto, redigering: jag
Modell: Carolina
 
Fotade lite outfitbilder på fina Carolina i min klass en snabbis efter skolan idag, med min 600d då. Men det var nog det sista jag fotade med den kameran. Lite jobbigt känns det allt som sagt, att säga hejdå till min älskade kamera (fjollvarning). Men det ska bli så otroligt roligt att börja fota ordentligt med 70d. Kan erkänna att jag inte gjort annat ikväll än att fotat. På allt. Det bara pirrar i hela kroppen! Känner mig som ett litet barn på julafton. Ser verkligen fram emot att få möjligheten att utvecklas och upptäcka ännu mer inom foto, wiho! :D

CANON EOS 70D

Jag tror inte ens lycka kan ordentligt beskriva mina känslor just nu. Mitt nya kamerahus är äntligen här! Och ja, det är en Canon EOS 70d. Kan inte vara lyckligare! Bilderna blir fantastiska, och det finns så många nya funktioner som jag inte kan vänta på att få sätta igång och utforska! Hur låter tillexempel vridbar touchskärm, ett autofokussystem med 19 punkter, 20,2 megapixlar, 7 bilder per sekund, inbyggt Wi-Fi, ISO som går att dra upp till 25 600, och filmning i 1080p med autofokus? Där är bara några av alla nya härliga funktioner! Den liknar föregångaren 60D till utsidan men känns proffsigare och har en större baksida med knappar från 6D och 5D Mark III. Vad kan jag säga? I'm in love helt enkelt. Pure love. 
 
Min gamla kamera då? Ja den har jag faktiskt redan sålt, och ska lämna den till köparen imorgon. Men det är inte helt lätt måst jag erkänna. Haha hur töntigt det än låter så är det ändå min älskade Canon EOS 600d. Vi har varit bästa vänner i två år nu, och umgåtts varenda dag. Jag har utvecklats något enormt under dessa år, den här kameran betyder mycket för mig. Men jag känner att det är dags för mig att gå vidare i livet och uppgradera mig. Men min 600d kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

OH HERREGUD

GAAAAAAH! Är obeskrivligt lycklig just nu. Ni ska bara veta jag jag precis beställt hem!! Något jag hållt lite hemligt här men som jag har sparat hela sommaren till. Matriell lycka på högsta nivå! Självklart ska jag visa er precis vad det är när paketet kommer. Men jag låter det nog vara hemligt lite till. Har ni några gissningar kanske!?
 
Måste även passa på och tacka alla som tyckte till om vad ni vill se mer av. Ni är ju bara världens gulligaste och bästa läsare! Tack så jättemycket verkligen för alla fina kommentarer, ni gör mig så glad! Ni vill se mer fototips och outfits. Även självportätt och vardagsbilder är popurlärt. Jag ska dessutom göra ett inlägg med vilka bloggar jag följer och visa upp mer saker jag köper. Det ska bli! Jag ska göra mitt bästa för att ge er mer av detta! :D

HELGEN

Jag hade en grym helg i huvudstaden. I fredags blev det som sagt en hel del shopping, köpte jackan på vänstra bilden längst upp bland annat. Supersnygg skinnjacka från ZARA. Sen åt vi en riktigt god middag på en italiensk resurang, mums! Vi avslutade kvällen med att se Snabba cash - Livet Deluxe. Som var över förväntan faktiskt. Tyckte att den förra Snabba Cash var en besvikelse men denna var riktigt bra och spännande! 
Sen drog vi igång med tjejmilen igår. Ni skulle hört mig på morgonen alltså. Ursäkta mig men ibland kan man undra hur mycket snor det finns i en näsa egentligen. Jag var verkligen inte frisk. Men jag körde på ändå. 24 grader i skuggan var det under hela loppet men jag tog mig imål. Jag sprang hela milen, vilket jag inte var säker på att jag skulle klara så fytusan vad glad jag var. 62 min sprang jag på, vilket jag är jättestolt över för att vara lilla mig. Var så himla lycklig! Roligt var det också, hela stämningen och allt. Detta vill jag göra nästa år igen!
 
Förresten så fick jag mängder med kommentarer igår angående att ni såg mig vara med på Körslaget haha! Och ja, det var jag. Jag var med när de filmade auditions från Team Elisa. Min älskade lilla ort Töreboda är med i Körslaget iår, så himla roligt! Med 4000 personer i tätorten och 9000 i kommunen så blir det ju en jättestor grej såklart! Har ni hört talas om Elisa's? De är vann dansbandskampen 2010. Sångerskan i bandet (Elisa) kommer från Töreboda. Så det är hon som ska vara med och representera oss. Så man var ju bara tvungen att söka! Jag gick dit ihop med Oliver som en kul grej. Jag kom inte med men det gör mig absolut ingenting, jag hade nog inte haft tid ändå. Men Oliver kom med (!), plus massa andra härliga människor härifrån. Så jag tycker absolut att ni alla ska kolla in tv4 på lördagar kl 20:00 och rösta på Team Elisa och Töreboda. För de är grymma!!
 
Måste även verkligen tacka för alla era tips i förra inlägget! Många av er rekommenderade Google Web Fronts, vilket är precis vad jag använde mig av nu den här gången för att kunna ha ett typsnitt som alla ser. Så nu är det löst. Nu ska jag titta vidare på era tips för att lösa mitt problem att rubriktexten blir lite tjckare. Men som sagt stort tack för eran hjälp, ni är bäst!
 
Haha ops vilket mega-inlägg det blev! Brukar inte text-bomba på det här sättet. Hoppas att någon orkade läsa! ^^

DET DÄR MED TYPSNITT

Bild från google.
 
Jag insåg att självklart kan ju bara de som har samma typsnitt som jag installerat på sin dator se det typsnitt jag ändrade mina rubriker till nu i veckan. Så antagligen fick du se något helt annat typsnitt på mina rubriker nu än vad jag hade tänkt mig. Vilket är synd för jag tyckte så mycket om det. Har i vilket fall frångått det problemet nu och valt ett liknande som alla kan se. Så jag är ganska nöjd ändå!
 
MEN - Problemet är bara att det är något fel i min stilmall (eller det kan ju även vara kodmallarna) som gör att texten på mina rubriker till inläggen blir lite fetare än vad de egentligen är, vilket typsnitt jag än har. Jag blir så frustrerad för jag vet inte vad! Även om det inte är jättestor skillnad så är det så irriterande. Min första tanke var att det står bold någonstans där man bestämer typsnitt i rubriken. Men det gör det inte, kan inte se dedär jäkla bold någonstans. Är otroligt tacksam om någon av er vet hur man gör! 

NU KÖR VI

Befinner mig just nu på Gärdet i Stockholm inför tjejmilen. Det är sjukt mycket folk, hela 33 000 brudar deltar. Väldigt varmt är det också, 23 grader skuggan för tillfället så man får verkligen dricka mycket vatten.

Har precis sagt hejdå till mamma som startar nu. Om 30 min startar jag, är så peppad!


VAD VILL NI SE MER AV?

Upptäckte att det inte fungerade så bra att lägga upp bilder då jag sitter med mammas dator så ni får ett självporträtt från i somras sålänge!
 
Sitter just nu på tåget påväg mot Stckholm tillsammans med mamma. Vädret är riktigt bra och ikväll blir det shopping, god middag och kanske en bio. Vi ska passa på att njuta lite av huvudstaden innan det är dags för loppet imorgon!
 
Tänkte även passa på och fråga er vad ni skulle vilja se mer av här? Vad vill ni att jag sla blogga om helt enkelt? Vad gillar ni att se? Vore roligt att veta så lämna gärna en kommentar!

TEMA TRYGGHET

Fotade min fina mamma och fina lillasyster häromdagen till en skoluppgift med tema trygghet. Tycker bilden blev riktigt bra faktiskt! Det är så skönt när det blir som man har tänkt sig. Älskar färgerna och hur solen faller, och deras blickar och handskakning säger så mycket även om man inte ser så mycket mer än två svarta figurer. Kärlek och trygghet är viktigt!
Förresten tycker ni det är skoj när jag visar upp grejer jag gjort i skolan här? Ska jag fortsätta med det?
 
Nu har jag precis blivit klar med ett fotojobb jag har gjort åt ett företag här i Töreboda så nu måste jag börja packa. Min förkylning har blivit mycket bättre (jag har inte kunnat träna i veckan utan bara vilat upp mig, men känner mig ändå redo) så imorgon åker jag och mamma upp till Stockholm för att springa Tjejmilen på lördag! Är galet taggad och samtidigt vettskrämd. Det ska bli så roligt!
 
Har även bytt typsnitt på rubrikerna till inläggen. Kul med lite nytt tänkte jag!

FOTOLEKTION

Idag hade vi vår riktiga första lektion i Fotografisk Bild. Åh så roligt det var! I ettan hade vi medialektioner som lutade mer åt det grafiska hållet (vilket också var roligt och man kunde på många sätt använda sig av foto ändå) men nu börjar våra riktiga fotolektioner. 2,5 timmar i veckan kommer vi spendera åt endast foto. Hur underbart låter inte det? Jag känner att jag passar som handen i handsken för detta. 
 
Idag fick vi i alla fall som första uppgift att fota porträtt, vi skulle ta kort på varandra och sedan välja ut 4 bilder var att senare redovisa för resten av klassen. Hur porträtten skulle tas samt redigering var helt upp till oss själva. Vilken utrustning vi hade? Canon EOS 5d. HUR HÄFTIGT. Mark I var det, men i allafall. Roligt som tusan! 
På bilderna har ni mina fina vänner Joanna och Lovisa

BLOPPIS

Tänkte passa på att sälja lite kläder då jag behöver plats för att fylla höstgarderoben. Behöver dessutom skrapa ihop lite till pengar för att ha råd med en sak jag har sparat hela till hela sommaren för att köpa. Vad det är kommer ni förhoppningsvis få se här snart! 
Hoppas du hittar något som verkar intressant. Allt är i bra skick. Maila [email protected] vid intresse! 
Storlek: M
Pris: 180 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Supersnygg jacka som man kan ha långt in på vintern. Grå med svarta ärmar och snygga detaljer i fram. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: 34
Pris: 150 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Vit klänning med rosa dipdye och två "öppningar/snitt" i fram längst ner. Transparent rygg som även är och urringad ner till ungefär halva ryggen. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: S
Pris: 80 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Vitt transparent spetslinne. Väldigt fint!
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD

Storlek: M
Pris: 80 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Ljusrosa linne med ett smått silvermönster på. Volang i midjan.  
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]

FADE INTO DARKNESS

All by me
 
Blev så otroligt inspirerad igårkväll av att kolla runt lite på mina favorit fotografers nya verk, så jag bestämde mig för att gå ner i källaren, hänga upp ett svart lakan och ta lite bilder. Det blev sådär, eftersom att ljuset var jättesvårt. Men ni får en titt på dem i alla fall! 

WHITE ON WHITE

Åh vad jag älskar den vita trenden. Det känns så stilrent & fräscht. Idag körde jag på min stickade polotröja från Mary-Kate och Ashley Olsens kollektion för BikBok och en skinnväst från Cubus. Lika skönt som det är snyggt!
 
Förövrigt, gissa vem som har gått och blivit dunderförkyld? Lilla jag såklart. Bara sådär över en natt. Bara för att jag peppade så inför tjejmilen här igår. Åh jag måste verkligen bli frisk till helgen. Jag som aldrig blir sjuk, det kunde verkligen inte ha varit en sämre tajming. Det blir till att missbruka te, sova mycket och bara ta det lugnt nu. Fytusan så trist. 

TRAINING

Kom precis hem från ett riktigt hårt pass på gymmet. Körde styrka men även mycket kondition. Känner mig som en zoombie just nu. Mina ben är spagetti. Men jag måste kämpa det sista nu, för vet ni vad jag ska göra i helgen? Jag ska springa Tjejmilen i Stockholm! (!?) Har tränat mycket i sommar så jag hoppas verkligen det går bra nu. Är sååå nervös, men jag är taggad också. Riktigt taggad. Jag kommer klara det!
 
Nu är planen att jag ska bänka mig framför tv:n och kolla på Dexter ett bra tag, tror ärligt talat inte att jag orkar något annat haha! Senare ikväll ska jag även träffa tjejerna en sväng. Blir kanon det.

RSS 2.0