sommar pics :)

Ikväll ska jag sova hos Michaela, och sen ska vi till flarken i morgon. Ska bli så kul! Är hemma igen på tisdag, och då ska vi flytta hem ! JIPPI! Här är bilder från sommarn :))
Hat gött nu va. Så hörs vi när vi hörs :D

Stockholm :)

Stugan är underbar den första veckan vi bor där på sommarn. Men nu längtar jag hem som aldrig förr! Det har hänt jätte mycket i sommar, men var lugna, min nya kamera har inte missat ett ögonblick! ;)
Just nu är jag i Stockholm. Igår sa mamma och pappa att vi skulle någonstans idag, men de sa inte vart. Så det skulle tydligen bli en överraskning eller nått. Idag har vi shoppat hela dan, det finns inget bättre än shopping i sthlm! I love it.
Om cirka 2 veckor ska vi flytta hem igen. Då ska jag börja uppdatera bloggen varje dag igen (har ju inte kunnat göra så nu eftersom vi inte har någon data i stugan). Då ska jag också göra om min blogg lite. Jag ska byta till en lite mer "fotoblogg". Lite mer bilder, lite mindre text. Eftersom det är foto som är mitt liv just nu :)
Töntigt är vad det låter, jag vet. Men så får det bli. Så när vi flyttar hem igen ska jag börja skissa på en helt ny stilmall. Och jag hoppas bara att jag inte tappat alla min läsare medans jag bott i stugan.
Jag sitter på datorn på hotellet och nu ska jag ut och ta lite kort i det vakra mörkret med lampor här i sthlm, bye!


HEMMA!

En stund iaf. Hihi, jag har inte skrivit på super länge! Men jag har ju inte heller kunnat, eftersom jag har varit i stugan. Men idag är vi hemma iaf. Och det ska vi vara på måndag oxå. I stugan händer det inte mycket. UTOM ATT JAG ÄNTLIGEN HAR KÖPT MIN SYSTEMKAMERA!! JIPPI! Oh, den är hur bra som helst! JAG ÄLSKART! Här är lite bilder från sommaren i stugan, tagna med min nya superkamera!







oredigerad!
Det är svårt med en ny kamera, speciellt en med alla dessa funktioner! Men jag försöker att lära mig :)
Har tagit sjukt mycket mer bilder men jag hinner inte ladda upp för vi sak åka nu. Men ha de bra! Vi får se när vi hörs nästa gång! :)

<3

ÄLSKA LÅTEN !
CUTEST EVER?! MIN MIN MIN MIN MIN!
Bara för att han har min första bokstav som halsband :')
Ne faktiskt inte, molly Sandén, VA GLAD !! Din pojkvän är DEN FINASTE EVER!

RSS 2.0