valborg!

Nu drar jag iväg för en grym kväll! :D

satan i gatan

Valborg idag! Har varit ute och fotat lite nu, så ska börja göra mig i ordning för sen ska det firas med sjukt goa människor! :D

hela världen är min

Drar ut en sväng med oliver nu :)

look of today

Haremsbyxor: H&M
Linne och halsband: Ginatricot
Armband: Josign.se
Örhängen: Glitter

Jag vet jag är så tråkig som täcker för ansiktet! Brukar aldrig göra det, men orkade inte ta fler bilder, och mitt ansiktsuttryck såg för kul ut, hihi :D

Dag 10 - Så tycker JAG en bra och intressant blogg är!

Dålig update, i know. Men jag var i skövde igår, och missade tåget så fick ta det sena. Dessutom behövde jag plugga sen! ;)

Jag vill bara säga att det här är absolut inte hur en blogg ska va, utan bara lite tips! Jag gillar ju bilder, hihi, det vet ni ju :D man behöver absolut inte ha en systemkamera, och absolut inte fota lika mycket som jag. Men en bild i varje inlägg iaf är ett tips. Det blir mycket roligare att läsa och kolla då!

Sen är ett tips att dela upp texten om du skriver mycket. Det blir lättare att läsa!
Sen försöker jag dra ner på smileysar, för det ser lite "oproffsigt" ut om man har massor! Jag använder det annars väldigt mycket, så ibland kan jag inte hålla mig :D

Va dej själv i bloggen! Det kommer du verkligen längst på! Försök också att inte skriva om dina privata problem i bloggen, det kan bli fel och tänk på att alla kan läsa det!


Så, då var alla "dagar" slut. Hoppas ni tyckte det var bra :D

Dag 9 - Mitt favorit godis

Utan tvekan, choklad bilar slår allt ♥

photos !


Dag 8 - En person jag tycker är snygg

Chad Michael Murray, really really nice ! :D

oh herregud, skola

jag dör, eller somnar iaf

Let's go out

Nu ska jag ut och njuta av den sista dagen i frihet! Skola i morrn, jag kommer dö. Det känns så sjukt långt bort nu. Nej, fy! Aja, nu ska jag ha en grym kväll iaf, vi höres! :D

vitsippor!

Jag snackar sommar!

Dag 7 - 4 saker jag ska göra innan jag dör

Hihi, jag faktiskt gjort en sån här lista oxå, med hundra punkter! Men jag väljer fyra saker ;)

1. Ta mig in backstage och hångla med en skitnygg kändis
2. Hitta ett ord som kommer med i en ordbok
3. Hoppa fallskärm
4. Besöka alla världens länder

humla

Godmorgon! Idag ska jag röja en del i mitt rum! Har köpt lite nya grejer som ska upp :D Dessutom är det underbart väder, så jag ska hinna med att sola lite i eftermiddag oxå!

fotografering 2

Och så bilderna på mig :D Jag måste säga att mina två favorit ställen, det är framför och bakom kameran! :D

fotografering

Bilder från fotograferingen med amanda igår!
Jag börjar med bilderna på amanda :D VILKEN SNYGGING säger jag bara!
















Blev jättedålig kvalité när jag laddade upp bilderna, så synd. Har ingen aning om varför! Men ni ser ju iaf, och du är verkligen vacker amanda! :D

Dag 6 - Vilket smink jag använder

Videobloggen kommer när alla "dagar" är slut, hoppas ni förlåter mig!


Jag använder oftast bara mascara. Jag tycker att naturligt är bäst! Jag är ändå väldigt noga med att mascaran sitter bra. Jag gillar inte klumpar! :D
Mascaran jag använder:
Men ibland använder jag mineral puder. Huden har ju sina perioder, och ibland behöver man dölja mer!
Då använder jag detta:
Ibland använder jag oxå ögonskugga (brun eller sotade färger), rouge, läppglans eller eyeliner :D Det är väldigt olika beroende på vad jag ska göra. Men för en vanlig skoldag är det oftast bara mascara jag använder :D

mot amanda

Bilder från igår kväll! :D
Blir ingen videoblogg idag heller, för jag har inte tid :( Antingen ska jag få ut en i morrn, om jag hinner. Annars går jag vidare med dag 6, och videobloggen kommer när alla "dagar" är slut! För en ska det bli iaf!

Nu ska jag till amanda och spendera ett dygn där, hörs i morrn! :D

Ingen videoblogg..

Jag är ledsen men det blir nog ingen videoblogg :( Det går inte att ladda upp mitt videoklipp någonstans. Det är för stort, trots att jag bara filmat en kort stund med camen :( Ska se om jag kanske kan filma med min lilla kamera eller telefonen i morrn, jag ska verkligen försöka få ut den! Men det blir tyvärr en dag sent iaf.

En lite gladare nyhet är att jag har lagt in smileysar i bloggen :D Haha, jag ska inte missbruka dom, men ibland är de bara för söta! :D

hihi, godnatt!

på väg ut

Jag jobbar förfullt med att försöka ladda upp en videologg! Den var för stor för videofy (som jag alltid har använt). Tydligen blir det större videor på den nya datorn. Men ska se om jag kan ladda upp den på youtube eller likande!
Nu ska jag dra ut. Förhoppingsvis kommer videobloggen senare 

Dag 4 - 2 skönhets tips

Skönhets tips... hihi vet inte om jag ar några sånna! Men ett tips om du vill ha mer volym i håret, det är att duscha, och sen blåsa håret upp och ner, sen platta eller locka håret längst ner. Det gör jag nästan varje dag, då får man en grym volym som håller hela dagen!

Nummer två det är att du alltid tvättar ansiktet på kvällen. Det finns ingen ursäkt för att inte tvätta bort sminket. Gör det noggrant, med rengöringslotion, ansiktsvatten och kanske nått mot acne om du behöver!

I morse tog jag en sväng till skövde, och köpte mig ett par shorts, hihi blev så sugen! Nu sitter jag bara här och dunkar musik!
Look of today -

Shortsen (de jag köpte idag): BikBok
Halsband (de jag köpte igår), linne och tröja: Ginatricot
Örhängen: Glitter
Skärp och tunna strumpbyxor: H&M

Dag 3 - Min perfekta kille

Jag har skrivit en lista på denna killen ^^ Haha, där står det väl vad alla tjejer drömmer om. Skit fin, biff, lång, världens snällaste osv. Men grejen är att egentigen behöver nästa inget av det stämma in. Bara han har "det". Ni vet "det", det som inte går att beskriva med ord. Det som vissa killar har, som gör att man faller för honom. Har han "det", och är snäll mot mig och bryr sig om mig och allt det så är det min perfekta kille!

"Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utisdan sin glans". Det stämmer väldigt bra tycker jag! Det är utsidan som ger killen en chans, men sen gör insidan utsidan. Har han "det" kommer jag tycka att han är vackrast och snyggast i hela världen!

Jag vill väldigt gärna ha en pojkvän, en som verkligen älskar mig, och som jag älskar! En som faktiskt bryr sig om mig! Men jag har inte bråttom, jag "letar" inte. När han dyker upp i mitt liv är jag där! Tills dess har jag kul!


Var ju i skövde idag, och shoppade med rebecca. Vi åkte tidigt för hon behövde hem sen. Jag köpte rätt storlek på min "one piece" och mina jeans. Så köpte jag ett halsband oxå! Självklart tog vi en sväng förbi donken med ♥
Älskar den! Så mysig!

mot skövde

Undra hur många gånger jag har haft den rubriken...

Haha, aja, hörs senare!



videkissar

Idag var jag I Lidköping och införskaffade lite nya grejer. Två bhar, två par jenas och en jumpsuit (exakt som one piece fast utan märket). Har tänkt köpa en sån länge men har tyckt att det är lite mycket att betala över 1000 kr för en mjukisdress ^^
Men den var lite stor och jeansen var lite små så jag ska åka in till Skövde i morrn med rebecca och byta dom!

Här är resten av bilderna från i måndags :)

utgång

RÖJ

sommarens första ute kväll

Sommar... kan man säga att det är det nu? Jag säger som elin: det är förfest till sommaren! Haha, här är iaf bilderna från när vi var ute igår!
sweet...
Haha!

Dag 2 - Min favorit låt just nu

Jag är en sån människa som ALLTID måste ha EN favorit låt! Den låten spelar jag sönder i ca en vecka, sen är jag illtrött på den, men jag kan bara inte låta bli!

Jag har väldigt blandad musik smak! Allt från hardstyle till balader. Från pop till hiphop. Och från rock till RNB. Jag gillar nästan allt!

Men min favorit låt just nu, är utan tvekan Lady Gagas nyaste singel - Judas. Jag älskar verkligen den bruden. Hon är så sjukt cool, och vilken grym musik hon gör? FRUKTANSVÄRT bra låtar!


Dag 1 - 12 saker du inte visste om mig

Sådär, då var det igång! Jag kom precis hem nu, har varit ute med elin, oliver och albin. Haha, grym kväll! Bilder kommer i morrn!

VÄDRET ?

Tjosan! Hemma igen efter ett grymt dygn med rebecca. Det kan sammanfattas med skratt, godis, film, pantburkar, solning, prat och musik!

Sen tänkte jag börja med det här ni vet dag 1, dag 2 och så. Jag tänkte göra det för längesen men då gjorde alla andra det och då ville inte jag göra det ^^
Sen orkar jag inte köra upp till 30 eller vad det är, så har valt 10 stycken jag tyckte var roligast. Dag 1 tänkte jag skriva redan ikväll, och sen tar jag en punkt varje dag! Hoppas ni tycker det verkar kul! :D

Dag 1 - 12 saker du inte visste om mig
Dag 2 - Min favorit låt just nu
Dag 3 - Min perfekta kille
Dag 4 - 2 skönhets tips
Dag 5 - En videoblogg
Dag 6 - Vilket smink jag använder
Dag 7 - 4 saker jag ska göra innan jag dör
Dag 8 - En person jag tycker är snygg
Dag 9 - Mitt favorit godis
Dag 10 - Så tycker JAG en bra och intressant blogg är!




photo

Jag var skitsur förut för jag hade verkligen bestämt mig att jag skulle fota i studion idag, men det grymma solljuset ville inte komma in i mitt rum! Så jag släpa med mig alla grejer ut, haha, och fotograferade i studion ute istället! :D
Haha, behind the scenes.
Resultatet:





Nu drar jag till rebecca, heidå!


ny header!

Har gjort en ny header nu igen, hoppas ni gillar den! Det var något med den andra som inte kändes bra, men nu är jag nöjd! :)
Godnatt sötnosar!

music ♥

Kom precis hem från en grym kväll, haha go'a kvällar spenderas med go'a människor! Nu ska jag dunka musik en bra stund innan jag drar mig mot sängen!
Hahaha, yeah!

mot karl


summer

Oh, vilken träningsvärk jag har! Sjukt ont i benen, haltar fram. Haha, inte skönt kan jag säga!

Igår blev det en skövde-dag/kväll med elin, rebecca och massa annat folk! Hade skitkul! Idag vakna jag med en elin bredvid mig, som drog nyss. Så nu har jag absolut ingenting att göra men det är ärligt talat skönt! Inga läxor och inga tider att passa, ska dra över till karl sen bara :)

Påsklov nu med förövrigt! Inte en dag försent, obeskrivligt skönt ! Är oxå väldigt glad för att jag vann armbandet jag tävlade om. Really really nice!
Look of today, älskar vädret!

fashion

Sommaren ska bli het

Ear Cuff ♥

Jag är kär ! Ge mig!

Tufft armband!

Jag är med och tävlar om detta armband här!

Awesome

Ingen kul dag idag. Först skolan, som var väldigt seg. Sen hem och plugga och sen utvecklingssamtal, fun. Och nu har jag inte ett skit att göra! Blir datorn och musik! Ändå helt okej !

Haha, i morrn är det fredag, och sen LOV! Så SJUKT skönt! Ska till skövde i morrn med elin, som sen söver hos mig oxå! På lördag blir det karl, och på söndag rebecca, och sen har jag nästan inget mer bestämt på hela lovet! Så skönt! Ska bara chilla i det grymma vädret med vänner, i skövde och fetaste töreboda!
Haha, bjuder på den! Heidå!

grym brud

ATTITYD, love her

från och med du

Oh, jag är ledsen för att min blogg har varit så tråkig nu den sennaste tiden. Och tyvärr blir det inga roliga bilder idag heller. Har haft så mycket för mig. Sjukt mycket att rätta till och tänka över. Sen har det varit mycket i skolan med, yff.

Annars rullar väll livet på, ska försöka fota i morrn!
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt

Love cpr

Tjo!

Har inte varit så uppdaterad på bloggen idag, men jag har ursäkter - för det första, kolla vädret, hallå eller ? Haha, det har varit 18 grader ute, strålande sol och vindstilla! *dräggel* Då har man inte tid att sitta vid datorn!

Sen har jag verkligen haft fullt upp idag. Först skolan, vi var och såg på någon teater så det tråkiga gick fort, sen tog jag en liten schtek prommenad med elin! Sen satte jag mej på altan och solade med min kära sister julia. Vi pratade, åt glass och lyssnade på musik, underbart! Sen stack jag iväg till rasmus en sväng, och nu har jag precis kollat på psalm 21 med julia. Rätt kul film!

Haha, så! Inte ofta jag skriver vad jag gör på en hel dag, men kände att jag ville det idag!

Oh shit vad jag älskar septembers nya skiva! Den har spelats förfullt hemma hos mig nu ett tag!
Vi hörs i morrn!

there's a party i my head

Inväntar bara elin sen drar vi mot skövde! Vädret är så fruktansvärt härligt asso! Blir as glad och taggad bara av att se solen! Haha, happyface på mig!

Statistiken.. ?

Godmorgon!

Vakna nyss, ska ta mig en dusch nu tror jag. Sen blir det skövde!

Min statistik på bloggen funkar inte! Den har liksom fastnat på 7/4, så kan jag inte se min statistik för igår och inte idag. Otroligt frustrerande! Är det fler som har som mig? Vet ni kanske vad det är för fel?
Slänger in en gammal bild!

dagens blogg

Dagens blogg blir: http://seedorf.blogg.se/
För det är en blogg som är nystartad verkar det som, och behöver en skjuts på väg! För jag tycker det verkar vara en riktigt bra blogg! Sjukt snygg design dessutom!

Håll utkik efter fler "dagens blogg", det kommer komma lite då och då!

they wanna kick us out

puss

Idag har det varit en seg dag. För mig betyder det godis, läxor, foto, facebook, msn, musik & solning! Grymt väder ute ju!

Missa inte att anmäla er till dagens blogg också, i inlägget här nedanför!

Dagens blogg!


photo

Nu kommer rebecca, bye!

fredag

Nu är det helg!

Praon är också slut och det är skola på måndag. Skulle lätt kunna praoa en vecka till! Men men, helgen blir nog grym iaf hoppas jag! Rebecca kommer snart och sover här! Blir pizza, foto, film, godis & skratt. Bloggar i morrn! Sen på söndag blir det antagligen skövde med elin, heidå!

Va ute lite nyss, fotade!
Sen tänka jag börja ha en "dagens blogg" ibland, där har ni chansen att bli länkade! Men återkommer om det!

summer time

Bilder från dagen!











STOR STOR kärlek till vädret!

Förövrigt går min prao bra! Det har vart mycket mer lärorikt än vad jag trodde! I morgon är det sista dagan, men skulle lätt kunna vara där en vecka till!

I morgon sover antagligen becca här, blir super!

sommar ...!

Vilket väder det är idag! Helt otroligt härligt, jag längtar obeskrivligt mycket till sommarn!

Nu ska jag iväg till karl snart, skriver mer ikväll!

Är trött på det gråa vädret nu!

stor kärlek!

Detta spelas på högsta volym i mina högtalare just nu!

Förresten så ÄLSKAR jag verkligen bra musikvideor! Älskar att sitta och kolla på massa!


vårtecken

ÄNTLIGEN! Jag har skaffat mig ett eget domän! Från och med nu kan ni gå in på: www.matildaengdahl.se! Självklart funkar även det gamla bloggnamnet men det är detta som kommer gälla nu! TACK switta.se för domänen!

Var ute och fotade lite blommor som kommit fram under snön!











proavecka here I am

Prao hela de här veckan! Helt okej ändå, slippa skolan. Min bokstavligt talat sista minuten prao, stavas dagis. Wiho kul tänkte jag, men det var faktiskt helt okej!

Bli förövrigt att behålla headern, hoppas ni gillar den!

Nu ska jag äta upp restan av min cornflakes kaka och dricka upp min smoothie, sen drar jag mot skövde!
heido!

ny header!

Så! Nu har jag bytt till min nya header! Blev rätt nöjd själv, men är inte riktigt säker på att den var bätte, vad tycker ni? Lägg gärna en kommentar om jag ska ha kvar den nya eller byta tillbaka!
vs

mysstämpel

Några bilder från igår!
Sen är jag grymt sugen på att byta header! Har en skiss i huvudet... så får se hur det blir med det!

lite nytt

Här är det jag köpte igår!
Nya brillor, shorts och skinnjacka från Bikbok! Sen köpte jag ett par ljusblå converse oxå!

gräs


love is on fire

Pyser iväg till Skövde nu, hörs i kväll eller i morrn!

Pusshej!

outfit

Tjo fräs!

Nu börjar min super helg på riktigt! Elin kommer snart, då drar vi till skövde och shoppar! Sen ska vi på musikal, sen chilla i skövde en stund till innan vi drar hem. Då blir det lite.. film hoppas jag ? Haha, om vi orkar!

dagens,
tröja, scarf och jeans: Ginatricot
spärp: H&M

sko

Äntligen fredag! Otroligt skönt! Ska verkligen bli helt underbart med helg!

När jag kom hem efter skolan stack ja ut direkt och fotade !







RSS 2.0