nyårs look!

Mot Boethius! Bloggar nästa år!
Tröja och linne: Ginatricot
Legging: Cubus
Midje kjol: Bikbok
Armband: Ur & Penn
Haldband: Mammas garderob!

Och än en gång, GOTT NYTT ÅR ALLA ! :D


gott nytt år .. !

Shit, idag är det sista dagen på året! Det är väll ändå rätt tufft? Det tycker jag! Tänk att i morgon är det 2011! Jag har knappt vant mig vid att det är 2010, så det kommer ta ett tag för mig att fatta att det är 2011. Det låter ju så fult! ^^

Jag var iaf i stugan idag och fotade lite!




















Everyone thinks that i have it all, but it's so empty living behind these castle walls

Karl den tråkisen ville inte vara med på några bilder idag, så jag fick ta kort på annat!

vänskap


mot karl ---->

Ska precis till karl, för en dag med honom. Kameran följer med förstås! Så jag bloggar ikväll.

I morgon är det nyår! Helt sjukt vad fort året har gått. Den firas oxå med karl! Så ska ta en massa bilder då med!

mums


ny busblogg på gång ..

Ja, i detta fallet talar rubriken! Jag har en ny blogg på gång, tillsammans med min bästavän rebecca! Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Vi har ju egna bloggar båda två, men det här ska vara en gemensam med mycket bilder! Självklart kommer jag fortsätta blogga här som vanligt! Men jag hoppas att ni kollar in den oxå - för jag lovar att det kommer bli super bra!

Vi ska fixa klart den grymt snygga designen sen kommer jag länka bloggen här!

Här är tre bilder på mina ögon från igår när jag var ute med rebecca :)

becca / tilda

Har haft tre grymma dagar med rebecca nu! Hon fick sova hos mig igår oxå. Jag älskar dej!


Här är bilder vi tog!

Rebeccas crib

Hello! Testar mobil bloggen, det var inte så lätt faktiskt. Men tillslut tror jag att jag har lyckats! Hehe, jag och rebecca sitter här och skrattar ihjäl oss. Haha! Oh vad roligt vi har! Så nu ska vi fortsätta med det! Hejdå ;)



ÄNTLIGEN

Jippi! Nu har jag äntligen fått min dator lagad. Och jag vill inte att statistiken sjunker mer känner jag - hehe. Så nu börjar jag blogga som vanligt igen!

Min jul har varit toppen! Utom att jag var sjuk då - men men. Jag fick min iPhone 4, ett rosa skal, högtalare till datorn och telefonen, pengar, örhängen och godis.

Här är bilder från sommarfesten som jag inte har kunnat ladda upp än!
Nu ska jag mot Rebecca och sova hos henne. Så det kommer bilder från det i morgon! Hejdå ! :D

bläää :D

Heej! Jag tänkte göra ett sånt där super roligt inlägg utan nya bilder igen! Hehe. Min data är fortfarande störd. Någon virus skit antagligen. Och den blir inte lagad försen nästa vecka! Buuäää.. *snyft*

Hela familjen ligger i 38 graders feber och är super förkylda. Liksom jag. Inte så roligt kan jag säga. Men jag orkar inte deppa ihop för det. Så vad gör man när man är sjuk och inte datorn funkar? Jo, man ser typ alla filmer man har med en kopp te i handen. Haha, man får se det positivt - jag är inte döende?

Haha, i morgon är det julafton! Ska bli grymt. Jag önskar mig en iPhone. Men nu ska jag återgå till mitt film tittande.

Haha, hoppas att ni alla har det bättre än mig! Och än en gång - god jul! :D


data problem ..

Min dator krångar så jag kan Inte gå in på den. Riktigt jobbigt måste jag säga. Mamma ska ta med den till en kille som ska fixa den. Men det blir antagligen inte försen efter helgen. Nu lånar jag mammas iPhone för att blogga men jag gör nog inte det mer tills dess eftersom jag ändå inte kan lägga ut bilder. Så bilderna från sommarfesten kommer tyvärr inte försen min dator är tillbaka. Dessutom har jag blivit sjuk oxå. Inte roligt precis eftersom det är jul på fredag. Aja, god jul får jag väll säga då. Hejdå!

amanda

Vad mer kan jag säga än att hon är sjukt vacker ? :)

Ikväll blir det sommarfest! Haha, tro det eller ej. Men det ska jag på, ska bli rätt intressant. Tar med kameran så jag lägger upp bilder i morrn!

lite mer ..

Hehe, såg att jag hade glömt att lägga upp resten av bak bilderna med mammi. Gör det nu då!

julgodis!

Jag älskar julen, men jag hatar verkligen julförberedelser! Jag tycker det är sjukt ut tjatat, och hemskt rent ut sagt! Men godis kan jag gå med på! Thihi

julgran ..

Hehe, försök att ignorera mina fina spegelbilder !

mini studio

Det var en tjej som bad mig lägga upp bilder och skriva lite om min ministudio. Så då gör jag väll det!
Så här ser den ut. Det är alltid den jag fotar i när jag skriver "studio bilder", hehe. Det är alltså bara till macro bilder. Jag fick den när jag fyllde år iår. Fast jag vet att den är köpt på Kjell och Company och kostar 599 kr tror jag.

Man får med fyra bakgrunder - svart (min favorit), röd, blå och vit. Det är de som ligger ovanpå. Man får oxå med två lampor (fast jag pajade den ena så fort jag fick den) och ett mini stativ. Fast det är inte bra tycker jag. Jag brukar aldrig använda det.
Sen har jag tagit en glas skiva så att motivet speglar sej. Det fungerar bra! Jag tog bara det som var närmast för att visa: parfymer, thihi.

Jag rekommenderar den! Den är verkligen skit bra!

mini size


sötnosar

Några kompisar till mamma och pappa var hos oss ikväll. Dom har en liten son i min lillasysters ålder, och jag var bara tvungen att ta kort på dom när dom åt! Så sjukt söta!

Sen vill jag bara tillägga: Jag kollade på finalen av Robinson 2010 som var nyss. Och jag tyckte verkligen helt rätt person vann! Jag hatar Helene. Och Erik har varit en av mina favoriter hela vägen. Jag är as glad för att han vann. Så grattis! :)


nya foton


förlåt

Jag är ledsen, men ärligt talat - vi tog inga kort alls! Det hände så mycket annat roligt, thihi. Så vi hann helt enkelt inte.
Men vi hade det iaf super kul! Här är två bilder jag hitta på min kamera. Haha, rebecca tog dom när vi satt på donken.

Stor kärlek till hennes nya mössa! Det är tur att jag har en sån sjukt snygg bästavän asså ..


JAG ÄR STOLT
Men jag har fotat lite i min studio iaf, så ska redigera de bilderna och lägga ut sen :)

to school


lite new look

Vilken vacker bild! När man har tagit massa bilder och blir lika ful på alla, då tar men en crazy pic, och lägger upp den. Hur ful den än är! Haha, blev en sån idag! Jag har iaf Klippt håret lite, men framför allt slingat blonda slingor en hel del. Så nu är jag rätt blond, känns väll bra. Jag vill inte vara helt blond, utan slingor räcker gott och väl för mig! Thihi. Är lite ljusare än på bilden :)

I morgon sover rebecca hos mig, och vi ska till Skövde! Vet inte vad vi ska göra där, men det var så längesen jag var där - så vi bestämde oss för att åka dit. Ska äta på donken iaf! Och bilder kommer tas - det lovar jag!

mysdag med klassen!

Idag var det en riktigt chill dag. Vi hade läsdag i skolan. Så vi bara läste på nästan alla lektionerna, och så fick vi äta massa godis och dricka! Plus att vi åt pizza till lunch, mums!
Tog bilden från Linus facebook, flötklassen!

Slänger in en bild på mig idag oxå!
tröja och scarf: Ginatricot
byxor: Vero Moda

kom igen: KOMMENTERA

Jag är lite besviken på er faktiskt. Jag tycker att ni kan kommentera lite mer! Ni är ändå så pass många så att någon av er borde väll vilja lämna en kommentar. Visst får jag kommentarer, men det är lite snålt. Jag älskar ju att få det! Även om den är bra eller dåligt. Så jag tycker att du ska lämna en nästa gång! :)

Men kom bara ihåg att du aldrig är anonym - jag kollar alltid IP-numret isf.
Slänger in en tråkig bild!

onepiece

Oh vad jag gillar! Jag har varit så kär i dom hur länge som helst! De ser ju så otroligt sköna ut ? Super mys!

Ska skrapa ihop pengar efter jul och köpa mig denna!


längtar ..


dagens,

Tilda idag !
Tröja: JC
byxor och linne: Ginatricot

Skolan var seg idag! Det känns som om helgen har varit lång, och skolan känns långt borta. Men om en lite mer än en vecka är det lov! Det ser jag verkligen fram emot .. ^^

crazy girl

!!

outfit

Tunika: Ginatricot
Leggins: Cubus

(y)

Godmorgon!

Jag sitter här och lyssnar på "Dreaming people" med Jay (vinnarlåten)! Har gjort det hela morgonen och tänker fortsätta med det! Jag brukar vara bra på att spela sönder låtar, höhö. Men den är så sjukt bra!

Sen har det tydligen kommit terrorattacker till Sverige, helt sjukt. Det är det enda som är på varenda nyhetskanal just nu. Sen sa mamma att det var de två bilarna som sprängdes 15 min efter att vi va där. Lite läskigt ju!

Nu ska jag fortsätta plugga engelska :)
Jag vill tillbaka ..

Stockholm !

Shit, vilken helg vi har haft! Helt grymt! Den började faktiskt inte så bra ändå. Vi gick på fel tåg, haha! Sen när vi efter lång tid kom på rätt tåg hade vi ju våra platsbiljetter och skulle byta plats med några som pratade teckenspråk och var döva! Haha, den ena av dom fatta verkligen ingenting. Så vi fick dela på två platser. Men sen blev det bättre!
Innan idol! Jag och elin har precis badat bubbelbool och bastu. Mamma köpte med lite mat och vi ska snart till globen!
Kolla våran utsikt!
Jay! Så sjukt bra han var!
Jay igen! Ännu bättre denna gång !!
Jag och Elin skriker oss hesa!
Och Jay vann! Shit vad jag är glad för det! Han är verkligen bäst!
Efteråt var alla idolerna, juryn och massa kändisar vid scenen! De skrev autografer, tog kort och kramades! Paradiset med andra ord. Det var bara så att i år fick bara de som satt där nere gå dit. Det stod vakter vid varje trappa ner! Jag och Elin gjorde allt vi kunde för att ta oss förbi! Men det gick verkligen inte, när vi stod där och nästan bara grät - kom ett överklass par och sa att vi kunde få deras biljetter. Vi bara skrek och hoppa av glädje och bara visade biljetterna för de jobbiga vakterna - som släppte in oss direkt!

Det var skönt att det var så lite folk där! Tex Daniel och Sassa stod och prata med oss ett bra tag!
Minnah var verkligen en värd tvåa! Jag är jätte imponerad på hur hon har utvecklats! Hon åkte ju faktiskt ut en gång - men nu gillar jag henne! Fast Jay mer ..
STOR kärlek till Sassa och Daniel! Så sjukt snälla dom är!
Och vet ni vad Sassa sa till mig?
Hon kommer mot mig och elin.
sassa: Dej känner jag igen!
Går mot mig och ger mig en kram.
jag: jasså?
Värsta happyface.
sassa: vart har jag sett dej förut?
jag: Haha, jag vet inte!

Sassa var med på nattkampen som jag var på! Kom på det nu i efterhand. Jag satt och tänkte hur i hela friden hon kunde känna igen mig? Eftersom jag alltid tyckt att hon värkar så bekant! Men det är ju HELT SJUKT att hon kommer ihåg mig!! Det är verkligen grymt! HON VET VEM JAG ÄR !!
Så grymt snäll och tuff hon är !!
Love her!

JAY! Stackarn hade verkligen fullt upp med all media. Ändå tittade och hälsade han när jag ropade. Så snäll!
Så grym han är
Nya jury medlemmen ..
Så sjukt pinsam människa. Jossefine Crawford ..
Efteråt ..
Vilken grym helg det har varit! Tack mammi och elin!
Hela lördagen tillbringades med shopping, så jag tog inga bilder. Vi hängde runt Gallerian och på drottning gatan, jag köpte 4 tröjor, 1 par jeans, 1 par leggins och 2 par örhängen. Grymma grejer!

Sen när vi precis har hoppat på tåget hem kollar mamma aftonbladet på mobilen, och läser att två bilar sprängdes utanför Ginatricot på drottning gatan för 15 min sen. 1 person dog och 2 personer till sjukhus med allvarliga skador. Där sprang jag och elin omkring för 30 min sen. Alltså 15 min emellan. Läskigt!

Vi gjorde oxå en tabbe på tåget. I örebro vinkar jag och elin (roliga som vi är) till några random folk på stationen när tåget stannar. Dom flesta ignorerar oss, men en kille vinkar tillbaka och ler som bare den! Sen får vi panik när vi ser att han går på våran vagn! Han kommer fram till oss och säger: Jag var ju tvungen att sitta här när ni vinkar så fint!
Jätte glad är han, och sätter sig några platser bort, där det finns plats. Jag och elin dör av skratt! Och det värsta av allt är att vi inte är ensamma. Alla i närheten hade hört, och jag skämtar inte - hela våran vagn skrattar så tårarna sprutar! Shit vad vi skämdes kan jag säga!

tåget försenat

Nu skulle vi ha åkt, men tåget är försenat nästan en timme. Så vi får vänta lite till, höhö.

mot stockholm

Shit, snart bär det av. Bara två lektioner i skolan, sen åker vi! Ska bli så grymt kul. Vi hörs i morgon eller på söndag, då blir det massa bilder!

Globen, idol: here I come!

puss

Tjo! Här packar jag för fullt! Stockholm väntar i helgen ni vet. Idol, globen, shopping och elin är vad jag kommer tillbringa min helg med! Ska bli otroligt kul! Kameran hänkar förstås! Jag ska ta massa bilder!

Jag bloggar i morgon bitti, men det blir det sista innan lördag kväll om jag orkar, annars söndag! :)

never forget

Redigerade en gammal bild idag
Nu ska jag iväg med Elisa, hejdå!

pro elev


Haha! Min humor är rätt knas!


videoblogg 2 !

Nu ska jag varit riktigt duktig och göra en till videoblogg, för det är några av er som frågar om jag kan göra det igen. Jag mumlar hela tiden märkte jag, men jag hoppas ni hör vad jag säger ^^,


Sen har jag gjort om bilden som är i slutet på alla inlägg om ni har märkt det, hoppas ni gillar den!
puss



mot skolan !

Skriver i eftermiddag!

puss


statistik!

Det är många av er som undrar hur många läsare jag har.
Och jag tror aldrig jag har sagt det heller?


Jag har haft min blogg sen augusti 2009, och statistiken går uppåt!

Skit kul tycker jag! Jag älskar er allihopa! Ni är sjukt bäst!

Tack för att ni läser min blogg! Ni är helt enkelt skeeta bra!

dåliga foton

Men jag gillar det!

gott nytt jul

Haha! Han har ju något denna killen. Lyssna på spotify här!



Stort gilla !



 


oh my

Sammanfattning från förra inlägget, thihi.

Har jag förändrats?

old times !

Oh herregud. Evelina skickade lite gamla bilder på mig.

Att jag har sett ut så? Shit asså. Jag börjar med de äldsta först!

Sälen, typ 2004 eller nått xd

Det är jag!?


Julia, Gustav, Karl, jag och Eve !


Kräftskina, kanske 2006 xd


Så tuff jag var

Jag va med Eve, 2008 xd


Gult hår ?!

Och vilken vacker jämn lugg! Kläderna var oxå väldigt snygga!

Nyår 2009!


Sälen 2010!


I somras.

Hakan ?!

Asså shit vilka hemska bilder! Att jag har sett ut så här? Speciellt på de första bilderna det är helt sjukt! xd


ändrade planer

Dagen blev inte så tråkig trots allt! Åkte till Mariestad för att kolla på några vänner som hade dansuppvisning!

Sjukt duktiga!

























Bilderna blev inte så bra, men men :)



godmorgon!

Godmorgon everyboby!
Idag ska jag inte göra så mycket roligt.
Ska fota tänkte jag iaf. Så jag bloggar senare.
Sen ska jag bara allmänt njuta av sen sista dagen i ledighet innan skolan börjar igen.

Aja, hörs senare! :D


judit ♥

Som sagt, asså jag är totalt såld på hon i comhems reklamer! Så otroligt skön!

Jag dör av skratt!

Haha, lägg märke till hur hon i bakgrunden går! HAHAHAHHAHAHAHA

 

 

 

HAHAH, STOR KÄRLEK ASSÅ ♥

 


oh it's true


HAHA! Jag hade glömt! I fredags skulle jag ha ett ägg från kylen och en fjäder låg på ägget? Från affären?

HAHA, helt cpe! xD



lördagsmys ..

Hemma från Boda Borg! Det gick super bra för mig, michaela, linnea, elisa och stina! 9 klarade rum på 4 timmar, inte illa? ;)

Nu sitter jag här i soffan och smaskar godis. Ska sätta på någon bra film nu. Så mitt lördagsmys fortsätter!

Jag hittade några ballonger som jag tyckte skulle va med på korten oxå! Sen har jag fått en otrolig kärlek till över exponerade svartvita bilder, thihi.

puss!


UNDERBAR REKLAM


Shit vad jag älskar denna reklam!

Så sjukt rolig!


 


äntligen NÖJD

Nu har jag ändrat bloggen! Och fått den precis som jag vill ha det så nu är jag nöjd!
Thihi, så jag hoppas ni oxå gillar det.

Om ni har kollat videobloggen så har ni antagligen skrattat för dagen, hahah.
Kanske hörde ni oxå att jag ska till Boda Borg idag? Jag kommer inte ta med kameran. För den är för stor för att ha med där inne, och jag vill inte riskera att tappa bort den.

Jag bloggar ikväll!


En riktigt snygg bild på mig och rebecca från igår!

Stora bilder = tilda love!



videoblogg!

Haha! Här kommer den! Pinsam som bare den. Jag håller på att sortera mina sladdar samtidigt oxå x)

Men för er skull! Jag är så himla oserriös och bjuder på mig själv bara så ni vet! :D


Riktigt snygg stillbild oxå!



videoblogg ?


Jag har gjort en videoblogg! Det är några av er som har frågat efter det. Så nu sitter jag bara och funderar på om jag verkligen ska skämma ut mig så mycket och lägga upp den.

Haha, är det värt det ? x)


ändringar :)

Har gjort "inläggs rutorna" bredare. (Haha, vet inte vad de heter!)
För att kunna lägga in lite större bilder.

Ska bli grymt.

all I want for christmas is you.. !

 

 


lite.. extra :)

Tog lite till bilder, himlen va fin.

mer snö

Ännu en dag att vara hemma från skolan. Vad gör man då?

Jo, först tar man med sig kameran ut och fotar! Sen sätter man sig och redigerar bilderna, tar en varm choklad, och ser hela serien av Johan Falk filmerna! Jag älskar!

Thihi, här är bilderna! :)

hahah

Haha! Jag fick en kick av detta! Så himla fult egentligen x)
Thihih, godnatt! :)

självporträtt

Oh, äntligen klar! Har suttit och redigerat den här bilden i tre timmar nu. Men nu är den klar!

slutartid


snö


Rihanna har gjort en egen version av "Love the way you lie".
Jag älskar den!


RSS 2.0