Nyckelpiga

Efter skolan var jag med amanda. Hon hjälpte mig med några foton. Jag har alltid tyckt att detta varit tufft. Men jag tycker inte om mina egna händer precis, så det var snällt att hon ville hjälpa mig! Här är bilderna :)

Amandas händer.
Foto och redigering av mig.

Ps: I love you

Idag var det skola igen efter den otroligt roliga helgen. Efter skolan övade jag. Vi är några stycken som ska sjunga på söndag. Sen gick jag hem. Jag såg bland annat på en film "Ps I love you". Jag älskar ju verkligen kärleks filmer, och den var riktigt bra! Nu ska jag äta och sen ska jag ta en promenad med elisa. Vi skulle vart hela eftermiddagen. Men hon skulle till sjukgymnasten, så vi ska ta en promenix nu ist :)
Söt bild på elisa från i somras :)

Good Charlotte - Like it's her birthday

I morgon är det skola. Whoho, inte roligt? Men det ska nog gå. Efter skolan ska jag va med elisa, det var verkligen längesen. Så jag ser fram emot det :) Nu ska jag se på film, sen sova. Är sjukt trött sen helgen. Ha det bra, herrå!
Gammal bild.

Idioter

Haha, jag glömde skriva detta förut. Igår när jag och amanda skulle cykla hem från bussen så var det någon som hade gjort punka i mitt hjul. Oh herregud vad arg jag blev ! Kan dom inte låta en va eller ? Haha, vad är meningen !? UCH!
Aja, jag tog ett kort på himlen precis, och så redigerade jag bilden i olika färger. Roligt att leka med redigering! Här är bilderna :)
Kanske fail bilder men men ;)

MF

Matfestivalen! Gilla gilla gilla! Helgen har ju tillbringats där. Så jag har inte haft så mycket bloggtid. Amanda åkte precis hem efter att ha tillbringat 2 dygn med mig. Super roligt har vi haft det! Min outfit igår :)
Tröja: H&M
Jeans: Ginatricot
Jag köpte lite grejer igår när vi var på Matfestivalen. Bland annat dom här kläderna :)
Jag tog inte med mig kameran till Matfestivalen. Ville inte riskera att den skulle bli stulen. Så tog tyvärr inte bilder.
Idag ska jag ta en slapp dag. Så kommer nog bara att vara hemma :)
Hihi, hej så länge !

Klassresa !

Jaa, klassresa och klassresa. Vi åkte iaf någonstans med klassen, det är väll vad det innebär? Hihi, roligt var det iaf! Älskar verkligen våran klass! Här är bilder från igår och idag :D
Nu drar jag och amanda till matfestivalen! Uppdaterar i morrn ! :)

Nelly - Just a dream

Tjoho! Efter skolan idag käka jag pizza med elin och linus, mysigt mysigt! Sen gick vi och köpte godis och dricka tills ikväll. Vi ska ju sova vid sänningen inatt med klassen. En liten stuga vid en sjö. Kameran ska med, så det blir uppdatering i morrn ! :)

1 år !

HIPP HIPP HURA ! Jag hade nästan glömt. Men min blogg fyller 1 år idag! Tänk vad tiden går fort :')
Jag har ju varit aktiv på bloggen hela tiden, utom när jag varit bortrest. Så ett grattis tycker jag väll ändå att ni kan kosta på er till min blogg! Hihi :D

Mariestad

Nemen hej ! Skolan idag gick fort, fick sluta tidigare, och än så länge är det slappa lektioner, hihi. Får se hur länge det varar. Efter skolan åkte jag till  Mariestad för att böja mina glasögon som har blivit förstora. Jag köpte oxå lite grejer.
I morgon ska våran klass till nån stuga vid en sjö och sova där. Ska bli roligt med våran härliga klass! Hihi, plus att vi är lediga på fredag ;)
Stor kärlek till låten !

Skövde och Väring

Nu var man tillbaka i skolan då. Haha, men så är det med det !
Efter skolan åkte jag och rebecca till skövde. Där träffade vi Linus, Andreas och Magnus. Vi prata lite med dom och sen åt vi på McDonalds. Sen åkte vi med Linus till honom i Väring, tror jag det var. Hihi, roligt hade vi !
Några bilder på sötnosarna :D
Nu ska jag faktiskt gå och se på "Fångarna på fortet". Gör aldrig det! Men det är bra tävlande idag. Idol mot let's dance. Kan det bli roligare? Hihi, bye!

SKOLA I MORGON

Haha, detta är något jag glömde i förra inlägget, jag var helt borta av all kärlek, hihi !
Oh herregud, det man minst vill ha just nu ? Är det inte skolan ? Ush ! Det som har varit ett sånt skönt sommarlov! Utom det sista nu så har vi ju ändå haft riktigt bra väder tycker jag ? Sommarn har varit toppen!
R.I.P sommaren 2010.
Kinagungan på central - en absolut sommar favorit !
Haha, jag tänkte jag lägger upp typ 4 bilder från sommaren. Men det vra svårt att välja så det blev några stycken ^^

Love

Tjollahoppsan ! Hihi, idag har jag gjort precis ingenting! Jag har blivit beroende av kärlek sedan jag såg "The last song". Så jag har suttit och laddat ner en massa kärleksfilmer, och lyssnat på kärleksmusik. Hihi, jag har nog laddat ner alla kärleksfilmer som finns, men har ni nått bra tips så får ni gärna skriva det!  Men nu ska jag nog sätta mig och se på en av filmerna. Blir "The Notebook" tror jag. En av mina favoriter !
Love is in the air!
Pussen !

het olycka

Hahah, förut när vi åt tacos, då skulle jag äta en tomat. Jag såg bara ovansidan. Den var rätt stor så jag tog bara den och stoppa in i munnen, svalde den. Efter ca 2 s började det bränna som bare den i munnen och halsen ! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Jag började skrika och fladdra ned händerna, och mamma och pappa fatta inget. Sen kommer dom på att dom äter super små sjukt starka chili på tacosen. Har jag inte lyckats få tag på en jätte stor bit då tror ni? Jo, självklart!
Jag hade fortfarande panik, jag kan inte ens uttrycka hur mycket det brände på halsen! Jag drack upp mitt glas med dricka på 2 s. Sen tog jag hela flaskan och hällde i mig. Sen sprang jag till kranen och hällde i mig vatten. Det hjälpte för stunden, men sen började det bränna igen. Men jag fortsatte ösa i mig vatten. Sen sa mamma att om jag äter annat så kanske det hjälper. Så jag sprang tillbaka till bordet och åt upp min tacos på hur liten tid som helst. Hjälpte inte. Då tog jag fram glass och vräkte i mig. Äntligen nått som hjälpte lite! Så jag åt upp ett HELT glass packet. Det brände fortfarande, men det var bättre.
HAHAH! Så kan det gå! Vilken kväll! Sen har ju Karl tjatat som jag vet inte vad på att jag ska se "The last song". Vi skulle ju gjort det när jag var hos honom i torsdag, men vi hann inte. Så jag gjorde det nu ikväl. "Den är inte så sorlig" har han sagt. Undra om han menade det eller om han bara sa så för att jag skulle de sen. Jag grät i minst halva filmen, inget överdrivet! Den var ju sorlig hela tiden? Jag var ensam hemma så när mamma och pappa kom hem grät jag som en dåre. Dom trodde att jag hade slagit mig jätte hårt eller nått, haha. Men grymt bra var den! Men jag känner att jag måste sluta se på sånna här filmer, annars kommer jag falla in i en lång deprition.
Hihi, OJ vad lång text det blev! Hahah, nu ska jag nog läsa lite i min bok "14 år till salu". Godnatt :)

When I look at you.

Hittade en tjej på youtube som sjung "When I look at you" med Miley Cyrus. Om jag får säga det själv, så tycker jag att hon sjunger den bättre än Miley! Otroligt duktig är hon !
Och på tala om Miley Cyrus så ska jag nog ta och se på "The Last song" nu ! 

städa ;o

Igår var det för roligt ! Idag har jag verkligen inte gjort nått. Jag har tagit mej an att städa mitt rum? Helt otroligt! Jag känner mig sjukt duktig.
Hihi, här är lite bilder från igår, plus lite jag tog i stugan i förmiddags :)
Marcus var helt grym! Han jonglera med eldpinnar och eldbollar, jag testade att ta kort med lång slutartid på dom bilderna. Så där blev resultatet.
Svamp !

Fotat med syrran :)

Hej! Dagen har varit en slapp dag, först sov jag länge. Sen tog jag kort med julia, var riktigt roligt faktiskt ! De är bilderna här nedanför. Efter det hjälpte jag oxå henne med en blogg, efter mycket tjatande. Se den här. Sen ska vi bort ikväll, till några kompisar, och sova där. Så jag bloggar i morgon. ha en bra dag !

Lady Gaga

Lady Gaga har har ju alltid haft "sin egen" stil. Men förut tyckte jag faktiakt att hon var fin. Men vad har hon egentligen gjort med sig själv ?

fredag !

Att sova länge är verkligen underbart ! Bara så alla vet, hihi. Idag har jag bara varit hemma, suttit vid datorn och kollat lite på film. Ska kanske ta en promenad med karl runt tre. Sen kommer elin till mig vid sex och då ska vi äta pizza, mums! Sen ska vi träffa lite roligt folk och hänga runt i t-boda. Staden gud glömde.
Haha, jag var ute och tog lite kort häromdagen, men jag hann aldirg lägga upp de, så jag gör det nu :)

Karl, flodhästen ni vet

Haha, diggar verkligen rubriken ! Hihi, film kvällen med karl var toppen !
Sen hade han inte fixat sitt hår så han vägra va med på kort... den lilla mesen ! Hihi, så det fick bli han som tog på mej. Och jag var ju mycket finare? Håret hade lockat sej, och jag hade typ inget smink var eftersom jag grät så i filmerna. Så som ni kan räkna ut då så blev bilderna jätte failade, haha. Men jag lägger upp de iaf :D
Godnatt ! :)

snyft

Idag har jag sett två sorliga filmer, "Remember me" och "A walk to remember". Riktigt fina, men sjukt sorliga filmer! Jag har oxå vart med karl, och jag ska till han nu och se på "Vimpire suck". Ska bli riktigt roligt, hahah! Vi ska nog oxå se "The last song". Min film dag idag förstår ni. Hihi, bloggar när jag kommer hem! :)

skövdee

Idag vakna jag av att lillasyster kom in och tuta med en grej i mitt öra, klockan var nio. Gött ! Sen kl tre kom elin och sophia och då gick vi till stationen. Där träffa vi micha och åkte till skövde. Vi kolla runt lite i skövde o sen var det bio. Så sjukt fin film Eclipse är. Sorlig bara ! Sen käka vi på McDonalds, och efter det gick vi runt lite i skövde igen. Haha, här är några riktigt snygga bilder från bussen:
Söta tjejor !
Tack för kvällen brudar! Love you all, peace !

Blomma :)

Hann fota lite i mini studion. Tog en blogga ute och så med vatten droppar på. Så här blev resultatet :)

tilda :)

Blev att fota mig själv idag. Jag ber om ursäkt, men vad gör man när man har tråkigt ? (;
¨

Outfit

Idag är förmiddagen lugn, sen kl 3 kommer sophia och elin hit och sen ska vi möta micha på stationen och sen ska vi åka till Skövde. Shoppa, äta, och gå på "Eclipse". Igen för min del då, men den är ju så bra ? Haha, min outfit idag :)
Midje kjol: Ginatricot
Tröja: Vero Moda
Klocka: Guldfynd

Godnatt :)

Dags och sleeping with a broken heart. Just because it's elin's favorit song!
Hihi.
sössa gött! Godnatt :)

elin ♥ tilda

Vilken toppen kväll/natt/dag ! Hihi, tog inga kort i tältet, tyvärr. Men idag posa vi ! Haha, jag och elin styla varandra, det vill säga att hon fixa mitt hår och mitt smink, och jag fixa hennes. Sen tog vi kort, hihi, här är dom.
Elins hår (:
Kisses bitches! (;

Ny stilmall

Jag och Elin har gjort en ny stilmall till mig. Jag måste säga att jag blev jätte nöjd, om man får säga så.
Jag och elin har haft det bäst, verkligen! Här är lite dåliga bilder tagna med webcammen.  

Ny header

... igen. Hahah. Jag har en sån otrolig beslut ångest så det inte är sant. Men nu är det denna som gäller. Tyckte den andra blev lite för mycket.
Idag ska elin sova hos mig, hon kommer nog snart. Vi ska tälta eller sova i växthuset, haha. Kameran ska med! :D
Svartvitt.
Bilderna är tagna av karl :D

Toppen kväll !

När jag och elin kom hem från Skövde tog vi massa kort. Sen träffade vi albin och ida, och sen var vi ute med dom resten av kvällen, lite bilder :)

Fint väder !

Gårdagen och idag var super! Jag och Karl hade så roligt!
Här är lite bilder:
Nu ska jag till SKövde med Elin för att äta på McDonalds :D
Hörs sen!

Great day

Om en timme går jag till karl. Kommer bli så roligt! Min outfit idag.
Tunika, linne, leggins och scarf: Ginatricot
Midje skärp: JC

Oväder

Gud var skönt det är att vara hemma. O shit vad jag har saknat att blogga. Riktigt skönt att få göra det igen! Nu kommer jag vara aktiv som bare den! Så nu får ni ha ögonen öppna ^^
På kusten var det okej väder, men hur var det inte när vi kom hem till t-boda? Blixar, dunder och regn i mängder! Jag har nog aldrig varit med om något liknande. Hela vägarna utanför oss var som stora sjöar. Haha helt otroligt!
I morrn ska jag vara med bästa kalle pojken. Det var ett tag sen nu, och han är sjukt saknad! Blir att sova hos honom oxå. Bloggar nog i morgon bitti, och hos honom. Hörs då :)
Varför filma? Att ta många kort på en gång är roligare :D
Godnatt :)

Västkusten

Äntligen hemma igen från västkusten, och nu ska jag inte bort mer i sommar. Så nu kommer jag vara aktiv på bloggen igen.
Super härligt har det varit där nere i allafall! Här är lite bilder :)
Sov gott nu! Hörs i morrn :)

Is

Jag hann fota lite i studion innan vi skulle åka :)

mobil = back

Yes! Jag "råkade" tappa min mobil på bussen i fredags. Men var det någon snäll kille från hova som hitta den och kollade igenom kontakter och ringde "mamma". Så vi var och hämta den nyss. Det är sjukt gött att ha den tillbaka! Så smsa som grisar nu vettja! Vi kommer ju från dalarna direkt nu. Och om ca två timmar ska vi till Tjörn. Där stannar vi tills fredag. Så det blir nog inget bloggande försen då. Ha det bra så länge :)

Här är lite bilder från dalarna:

Haha! Och sen så har morfar en moppe från stenåldern. Men det var sjukt rolig att åka på! Så det gjorde vi! HAHA! Ni får skratta. Det ser ut som om jag försöker leka superhjälte (Y).

nej...

Ett stort fett grattis till mej! På vägen till Mariestad lyckades jag tappa bort min mobil telefon. Oh herregud, vad ska jag göra? Det är i allafall ingen idé att ni smsar/ ringer. Aja, nu åker jag till dalarna, bye :D


Dalarna

Idag var det att gå upp tidigt, för snart ska jag till Mariestad och fixa några grejer. Sen ska jag äta pizza med albin, och sen bär det av mot dalarna för att träffa mormor och morfar. Vi kommer hem på söndag, och kanske att jag lånar deras dator för att blogga :)
Det får bli en gammal bild :)

Haha

Denna bild från animal lägret får avsluta kvällen. Haha, jag blir lite blöt om huvudet ^^
Godnatt!

Picnik Premium

Heej igen! Ville bara visa en bild som exempel vad man egenttligen kan göra med picnik premium. Hur grymt som helst om jag får säga det själv!

Vatten !

Idag fotade jag i vatten. Här är bilderna :)

Musik

Godmorgon. Idag ska jag inte göra nått typ. Så är det någon som vill ses, så kan ni ju slå en pling. Men ikväll ska jag hjälpa till med efterröjningen från flarken iaf :)
Här är lite tips om musik. Några av mina favoriter just nu :)

Fotat

Jag har gjort en ny header igen. Men den får nog vara här för att stanna. Det är ju så roligt att göra nya headers, men jag antar att det blir lite rörigt. ^^
Nu kommer jag vara lika aktiv som vanligt på bloggen, i allafall tills på fredag, för då åker jag upp till dalarna för att hälsa på mormor och morfar. Sen på måndag åker jag till kusten. Och kommer hem måndagen därpå.
Jag var ute och fotade lite. Här är några av bilderna:

Flarken (:

5 dagar på flarken med dom bästa är inte helt fel! Tyvärr har jag inte tagit jätte mycket bilder. Pga att det har blivit en stor spricka i displayen på min kamera. Inte roligt, men det funkar ju såklart fortfarande att ta kort o, you name it.
Annars har det verkligen varit super roligt! Vi har bland anat döpt nästan alla grupper till olika namn. Jag har träffat så många schysta människor, badat mycket. De flesta gånger ofrivilligt och med kläder på. Och inte tala om den roliga bilfärden hem. 
Haha, här är bilder :)
Bussfärden :D
Första måltiden :D
Smart-gruppen. Själva var vi snygga feminist gruppen :D
Min shorts och gummistövel style. ;)
Våra snygga ledare :D
Snyggish bild på ida :D
Blue, lägerhunden :)
Gulliga-gruppen :D
Det var visst rätt många bilder i allafall ^^. Tack för dagarna hörrni :D

RSS 2.0