halloween

Nu ska jag iväg på halloween fest. Försökte mig på någon slags dockliknande läskig sak, men tycker inte det blev speciellt bra. Haha, aja! Hoppas iallafall på en kul kväll! Tar med mig kameran så ni får se bilder imorgon :D

små tvillingar

Jag fick frågan och om jag kunde lägga upp en bild på mig och min tvillingsyster Julia från när vi var små. Så här har ni oss! Två riktiga små tjockisar 1998, alltså 2 år gamla! ;)
 
Inte den bästa bilden kanske, men jag hittade ingen bättre. Ser ni vem som är jag? :D

Ullared

Ni som följer mig på instagram vet jag var uppe med tuppen idag och åkte ner till Ullared med mamma och mina systrar. Köpte inte helt oväntat en del grejer, men vad det blev visar jag er ikväll eller imorgon! :D

short hair

Jag var hos frisören i morse och klippte av 22 cm av håret. Jag bestämde mig och bokade klipptid för 2 veckor sedan, men har inte sagt något för jag ville att det skulle bli en överraskning ;)
 
Jag tyckte mycket om det långa håret också men det känns väldigt kul med en förändring och än så länge trivs jag jättebra i det korta! Det känns jättekonstigt och ovant såklart, fast på ett bra sätt. Men jag gillar det! :)

Feel free

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto: jag
Modell: Stina

Fotograferingen med Stina idag gick toppenbra! Hon kommer över imorgon och då ska vi kolla igenom bilderna tillsammans, så jag lägger upp alla då. Men här har ni två smakprov :)

vi är förlorare jag och du


och så var det dags för frost

Vaknade imorse och såg hur otroligt fint det var ute, så jag sprang ut med kameran direkt. Nu väntar jag på att Stina ska komma över så att vi kan fota lite porträtt idag, ser jag fram emot!
 
Idag fyller också min fina lillasyster 8 år, stort grattis till henne! :D

en dag med kalle

Karl kom hit runt halv 1 och sen dess har vi ätit ben & jerry´s, gjort våfflor och sovit. Vi åt våfflorna i vårat växthus eftersom det var 21 grader där inne! Mysigt mysigt. 
 
Har dessutom lagt in en ny header nu också!
Det är väl alltid kul med lite nytt och dessutom kände jag att jag behövde byta ut den somriga. Kommentera gärna vad ni tycker om den nya! :D

camera girl

Solen lyser och snön syns inte till längre.
Känns rätt så väldigt bra. Nu ska jag bara vänta på att Karl kommer över så får vi se vad vi hittar på denna lördag.

fredag och höstlov på gång


 Ja då var det äntligen fredag och höstlovet är igång! Känns väldigt bra faktiskt, och jag kommer dessutom kunna vara mer aktiv på bloggen! :D
 
Sen får jag väl också ta upp det som alla pratar om: det snöade igår!? Det är alldeles för tidigt för min del. Jag gillar vintern men jag gillar hösten minst lika mycket, och den har inte gjort sitt än.

new in

Köpte mig lite nya grejer idag efter skolan. Den stickade tröjan på de första bilderna och sen den svarta jackan på de andra bilderna. Sen fick jag också ett halsband (det på sista bilden). Allt är ifrån BikBok :D
 
Nu ska jag baka chokladbollar och bjuda klassen på det imorgon! Vi har börjat med något sorts fika i klassen nu och turas om att bjuda varandra. Så nu ska jag ta till mina skickligheter och baka 32 chokladbollar!

instagram @ tildaengdahl

Syrran kände inte för att fota, så det får bli en annan dag!
 
Jag måste bara passa på att berätta för er hur fina ni verkligen är. Jag hinner inte svara på alla era kommentarer men ni ska veta att jag läser alla och jag blir så glad! Jag fick jättemånga stöttande kommentarer i inlägget "jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam". Jag har glömt att säga det men jag blev jätteglad för det det, jag behövde det. Det är ni som gör att jag älskar att blogga och fortsätter med det. Ni är verkligen bäst!

chokladkaka

När jag kom hem från skolan idag hade mamma bakat choklakaka med banan och kokos, det var ganska så galet gott. 
 
Är sjukt sugen på att fota porträtt idag igen också. Himlen är så där mörk och dramatisk. Så förhoppningsvis kommer syster hem snart och ställer upp som modell :D

Jag minns mitt rum i ditt hjärta

Kände för lite porträtt även idag. Frågade syster om hon ville stå modell men hon hade inte tid, så jag fick ta mig själv igen. Står mycket hellre bakom kamera egentligen ;)
 
Nu ska jag äta mat och sen måste jag verkligen läsa. Vi ska läsa ut en bok i skolan tills i morgon, men jag hatar att läsa.

I'm in the army

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto: jag
På bilden: jag
 
Idag när jag kom hem från skolan kände jag för lite höstiga porträtt. Jag tror inte heller jag har visat er den här militärjackan jag köpte i London ordentligt. Den är från Topshop och jag tycker verkligen om den! Älskar detaljerna med nitar på axlarna och vid ena fickan.
 
Vad tycker ni om bilderna? :)

läggdax

Med håret spretandes åt alla håll och osminkad säger jag godnatt.
Imorgon är det måndag, det betyder ny vecka med nya möjligheter. Hoppas ni har haft en riktigt bra helg, imorgon tar vi nya tag! :)

I try to be strong. I try to put a smile on my lips everyday. But it´s hard.

Hej söndag.
Söndagar är alltid jobbiga, och idag känner jag mig lite extra ensam och patetisk.

vad varje tjej behöver

Har just nu en dejt framför tv:n med nya SOLO och Ben och Jerry. 

Gårdagen

Hade en jätterolig kväll på Bogrens i Skövde igår faktiskt. Vi träffade massa roligt folk och det kändes bra att ha lite kul!
 
Nu har Elvira precis åkt och jag ska nog sätta mig i soffan, lyssna på regnet och bara läsa lite. Hejdå!

Utgång!

Håller just nu på att göra mig iordning med Elvira, det ser ut att bli en bra kväll på Bogrens!


let it to, let it go

Nu ska jag trösta mig med Ben och Jerry!

jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

Hej på er.
Det är ännu en seg måndag idag och tyvärr kommer inte jag med roligare nyheter. Jag och Jakob är inte tillsammans längre. Jag förstår att det kanske kommer som en chock men så är läget. Varför vill jag inte gå in på här i bloggen, hoppas ni förstår det. Men det var ett gemensamt beslut och vi är absolut inte osams.
 
Men ändå är jag väldigt ledsen just nu, det är såklart jättejobbigt och känns superkonstigt. Så jag har inte speciellt stor lust att blogga just nu, jag behöver tid att ta hand om mig själv. Det kan ta två dar, det kan ta en vecka eller en månad. Jag bloggar helt enkelt när jag känner för det igen, jag orkar inte pressa mig själv. Men då vet ni varför om bloggen står still ett tag. Jag hoppas verkligen ni förstår. 
 
Annars har jag spenderat min dag hemma med mamma, hon och pappa är världsbäst. Tack för att ni finns.
Hoppas ni har det bättre än mig, vi hörs när jag är redo!

ibland önskar jag att jag var en sån som inte tänkter alls

Godmogon.
Idag blev det en tidig morgon för mig. Har alltid svårt att sova ut på helgerna när man är van att gå upp så tidigt på vardagarna. Men jag låg kvar i sängen två timmar till och bara stirrade upp i taket, tänkte och lyssnade till Thomas Stenströms underbara toner. Det behövs ibland, och jag känner att jag har lite att tänka igenom nu. 
 
Förresten så har jag gjort om designen lite också, det kanske ni har sett. Har bland annat lagt in vit bakgrund istället och fixat med lite annat smått och gott.
Han är ganska så väldigt bra den där Thomas.
 

Why does it feels so good but hurts so bad



Idag slaktade jag min älskade fotovägg.
Självklart har jag sparat jag alla bilder men de sitter inte på väggen längre. Har funderat på det länge eftersom jag så gärna vill ha en stor vit vägg att fota framför. Så det var lite tråkigt med fotoväggen, men det kommer bli jättebra att ha en vit vägg utan nått på. Så de här bilderna tog jag i allafall nyss framför den väggen :D

en vanlig dag i skolan



Haha på medieproduktionen förut idag blev vi klara tidigare så vi hade lite roligt...

Klippa mig?

Jag har blivit så otroligt sugen på kort hår det senaste! Jag är jättesugen på att klippa av håret bara snäppet under axlarna, som på andra bilden. 

Men frågan är om jag vågar, eller om jag skulle ångra mig.

Så därför frågar jag er, vad tycker ni? :D


Hjärtan

Här är bilder från en skoluppgift jag gjorde. Har fotat sex olika bilder som alla innehåller hjärtan. 
 
Just nu sitter jag här och installerar min nya telefon som kom idag, är superglad!

höst

Spenderar min dag med min andra halva.

mot liseberg

Spenderar sista helgdagen med att dra till liseberg med Elin. Idag är sista dagen det är öppet för säsongen, så man måste ju passa på! Blir nog helgrymt! :)

I will be crying out your name


Vackra syster

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto: jag
På bilden: Julia (min tvillingsyster)

Spenderar min dag med min älskade kamera och höstiga löv. 

Kanelbullensdag

 
Idag är det torsdag och det betyder att det bara är en dag kvar tills helg, känns hur bra som helst. Dessutom är det ju kanelbullensdag idag! Så jag har precis ätit upp två feta kanelbullar, mums! :D

från ledsen till glad

Igår tappade jag min älskade iPhone på bussen. Har gjort allt för att få tag på den men utan framgång. Den är borta helt enkelt. 
 
Men nu kom precis underbara mamma hem och berättade att hon beställt en vit iPhone 4s till mig. Så det känns väldigt bra! Lite tråkigt att det inte blir någon femma, det hade varit nice. Men just nu kostade den 4000 kr mer, och jag vill inte vänta tills mitt abonemang egentligen går ut, som jag annars skulle gjort. Det hade varit skitkul med en femma, men det skiljer ju ändå inte så jättemycket. Så jag är på det stora hela väldigt nöjd, det känns toppen! :D

Just remember


new in

Köpte två nya toppar från BikBok idag, det kändes bra en sån här regnig och dyster måndag. Alltid lika jobbigt att påbörja en ny vecka.
 
Nu ska jag gå ut en sväng med Elin och prata, och sen ska jag nog inte göra mer idag än att mysa ner mig under en filt med varm choklad. 

RSS 2.0