hoppas

Hejjhejj! Det blir inte att lämna in datorn i morgon utan på måndag eller tisdag ist. Kanske skönt att ha den över helgen? Äh, jag vet inte. Jag vet bara att just nu sitter jag och röstar som en idiot på Sebastian Krantz. Han måste bli tittarnas val i idol ! Så nu måste jag fortsätta med det! Slussarna stänger om en halv timme! Måste rösta rösta så mycket jag bara hinner! Hejdå ! :)

data lagning

Hejhej ! Idag hade vi orientering dag i skolan. Det gick as bra. Jag är faktiskt nöjd!
HÖHÖH, nej. Jag ska inte ljuga ! Det gick *bokstavligen* åt skogen. Jag och rebecca var verkligen helt borta ! Nästan alla kom in under en timme, vi var framme efter 2,5 timmar. Vi gick vilse helt enkelt. Vi hade verkligen ingen aning om vart vi var ! Det gick INTE bra.
Aja, efter skolan övade jag inför en konsert jag ska vara med på på söndag, och nu sitter jag här framför datorn.
Igår köpte jag två nya jackor. En vinter jacka (den stora rosa) och en höstjacka (skinnjackan med päls i). Det är härliga saker det!
Sen ska jag äntligen lämna in min dator på lagning, förhoppningsvis i morgon. Jag ser verkligen fram emot det! Min dator är jätte konstig. Den startar om sig själv en gång i halv timmen, och msn funkar inte. Jätte jobbigt. Men nu ska dom rensa allt som finns på min dator och installera Windows 7. Ska verkligen bli underbart !
Men det innebär oxå att jag kommer vara utan dator hela helgen och antagligen längre ändå. Men ska låna Julias någon dag och blogga.
Hejdå!
Kolla vilka söta bilder jag hittade på mig och rebecca i början av sjuan. Herregud vad ful jag är, höhö. Men jag bjuder :D

Outfit

Dagens.
Skjorta: H&M
Linne: Ginatricot
Jeans: Ginatricot
Armband: Snö
Nu bär det av mot Skövde, hejdå ! :)

Nya kläder :)

I morgon är det skövde som gäller ! Jag ska införskaffa blandannat en ny jacka, kanske en mössa och en scarf. Har tittat på lite olika :)
Scarf: Ginatricot 129 kr
Scarf: Ginatricot 99 kr
Höhö, jag gillar rosa !
Mössa: Vero Moda 300 kr               JAG ÄLSKAR

Jacka: Bikbok 499 kr
Jackan: JC 999 kr
Det mesta av detta ska finnas i min garderob i morgon !
Godnatt :)

Snusksak i mitt rum ?

Titta vad jag hitta i mitt rum när jag kom hem ! Super snusk. Men modig som jag är tog jag upp den med papper (höll på att svimma) och la den i min studio för att ta lite bilder. Den lilla rackarn ville ju inte vara still så det var svårt att få bra bilder och att få den att stanna, men två blev de iaf.
Sen har jag städat mitt rum idag med, och tungt nog så har jag slaktat min EMD-vägg. Glömde att ta ett "före kort", men det var massa EMD bilder, handdukar, affischer, svettband och massa konstigt, egentligen, från dom. Jag tycker ju fortfarande om dom. Men jag kände att det var dags ! Så här ser det ut nu iaf ! :)
Dålig bild jag vet. Men det är mina två väggar. En av bilderna fick va kvar (a)
Höhö, hörs i morrn !

SEBASTIAN KRANTZ ?!

Var är Sebastians väg till fredagsfinalerna ?! Jag fattar ingenting! Jag rösta som en dåre, hur kunde chris ta hans plats ?! Jag fattar verkligen INGENTING ! Sebastian SKULLE gå vidare ! Och han SKULLE vinna idol !
Nu MÅSTE jurryn välja han !! De bara MÅSTE !! För Sebastian SKA vinna idol !! Så är det bara !!
Du KOMMER komma vidare, sötnos. Du bara MÅSTE !! Snyft...
Du är bäst, och du kommer vinna, <3

kväll med elin

Fail bild.
Tack för kvällen ! Den var underbar ! Är det inte så elin ? ;)

Nattkampen 2010

Oh så roligt vi har haft det. Även de 7 timmarna i buss i fredags och igår visade sig vara roligt.
Jag hade ju inte med mig min systemkamera efter det senaste missödet på flarken. Så här kommer lite kort från digitalkameran :)
Det var alla bilder. Dåliga. Tyvärr inget från själva nattkampen. Men det är ju så sjukt tråkigt att ta kort med digitalkameran ? Hihi, nästa gång tänker jag ta med systemaren!  :D

trött

Bilderna från helgen kommer upp i morrn, nu är jag för trött. Ha en go kväll !

natti natti ♥

Dags o joina sängen nu, måste va as pigg i morgon ! Upp super tidigt ju ! Skriver inte mer nu försen på måndag, kanske söndag. Godnatt ♥

JAAAAAAAA !!

SEBASTIAN KRANTZ VIDARE I IDOL 2010 !! MIN DRÖM ÄR SANN ! HAN SKA JAG SE I GLOBEN !! Jag ÄLSKAR han !! Kom ihåg att jag sagt detta, för så kommer det att bli !
Haha, hitta en video på youtube som han lagt ut för ett tag sen, lite roligt ^^.

Sebastian Krantz

Denna kille MÅSTE vidare i idol ! Serriöst, jag har bestämt mig, HAN ska jag se i globen i vinter ! Jag vet inte vad jag gör annars ?! Han SKA vidare !! Han är BÄST

Fotografering med rebecca

I morgon drar jag ju till Lund, så jag kommer nog inte skriva försen måndag, kanske söndag. Tyvärr ska jag ta med mig min digitalkamera, för jag vill inte riskera att förstöra min systemkamera... igen (a)
Men bilder blir det iaf !
Ha en super helg, pussen ♥

Fredag

Nu ska jag packa, skriver sen !

Skövde

Underbar dag i skövde idag, helt super bra verkligen !
Bilden tog jag igår.
I morgon ska jag packa inför lund i helgen, gottans de ! Hihi, fotar nog lite oxå :D

himlen


shit

Jag har inte bloggat på as länge ?! Vad är det... två.. nej kanske tre dar sen! Det är mycket för mig iaf ! Men jag har ursäkter, jag har haft jätte mycket att tänka på, och mycket att göra. I måndags var ju jag och elin i skövde, as kul ! I tisdags var jag med karl, och sen följde jag med lillsyrran till hennes ridning, och idag är det läxor som gäller ! Vi har ju jätte mycket nu mera ?
I morgon är det skövde som väntar ! Men nu våfflor !
Donken, mitt och elins andra hem ♥

skövde

Idag är det sudiedag, aldrig fel ! Så jag och elin ska åka till skövde för en heldag med bad, shopping och bio. Ser jag fram emot!

Kväll

I morgon ska jag och elin till Skövde. Det blir bad på arena, shopping i comerce och bio, "I rymden finns inga känslor".  Bilder kommer upp i morrn :)

Longboard


dö trött

Igår va vi inte mer på skördegesten, det regna så och var jätte kallt ! Istället åkte vi hem till rebecca och hade myskväll ! Tv och godis, mysigt mysigt !
Sen har jag gått och blivit jätte förkyld, inte kul !
Senare idag ska vi åka longboard och fotografera, så jag lägger upp massa bilder ikväll. Men nu har rebecca duschat klart så vi ska röra på oss, hörs i kväll !
Kan man ha en tuffare, snällare och sötare bästavän ? Det är nog inte möjligt...

rebecca ögon

Idag gick vi upp super tidigt för jag skulle sjunga i Hajstorp, as jobbigt. Sen åkte vi hem och såg på "Sleepy Hollow", as kul film. Ska egentligen vara en skräck, men den var as kul ! Haha, sen fotograferade och redigerade jag rebeccas ögon :)

Valhall

Vilken super kväll det har varit ! Jag och rebecca kom precis hem från valhall. Vi har verkligen haft det mega kul ! Tack rebecca, och alla andra som gjorde min kväll på valhall super :D

Ögon

Äntligen fredag, och det betyder helg ! Jippi ! Haha. Rebecca kommer senare och ska slagga här inatt, och i morrn ska vi till skördefesten i Hajstorp.
Det var längesen jag fotograferade mina ögon, så jag gjorde det idag! :)

rebecca :))

Idag var det en riktigt soft skola. Skolval hela dan, som jag hjälpte till med. Efter skolan var jag med rebecca och några andra roliga personer. Nu är det idol som väntar ! I morgon blir det antagligen att rebecca sover hos moaa :D
Oh herregud. Michaela har lagt upp denna bild på facebook. Shit vad längesen det var ? Typ 2 år sen ! Kan ni ens lista ut vem som är jag ... ? (;
(bildbrist)
btw: Jag har fått en longboard kärlek !

Höst stile

Idag gör jag precis ingenting ! Så jag tog mig en liten look efter snygga höst kläder. Hihi, här är mina vill ha !
Vero Moda 260 kr
Ginatricot 349 kr
ginatricot 249 kr
Elena SEK 1995, Jofama - NELLY.COM
Nelly.com 1995 kr (Sjunk snygg, men lite mycket pengar).
Topshop 549 kr

Nya kläder !

Efter skolan idag, så öva vi lite med oss som ska vara med och sjunga på skördefesten i Haljstorp på lördag, halv 12. Kom gärna förbi en sväng ! Hihi, sen följde jag med Karl till konsum. Där hände det pinsamheter, vill inte gå in på mer ! Sen vänta jag på han när han spela piano och sen följde jag han till stationen. Sen träffade jag elin, ida och micha. Vi gunga på kinagungan ! Älska ! Haha, och sen var jag lite med michaela.
Rolig rolig eftermiddag ! Sen har lite kläder jag beställt kommit, och det tillsammans med lite gammalt blev så här !
Skjorta: H&M
Leggins: Lindex
Köpte denna kavaj från H&M oxå:
Hade guut !

droppar

Var ute och fotograferade lite idag :)

kläder, kläder och mera kläder !

Idag har jag städat min garderob, shit vad grejer man har ! Jag använder inte hälften ! Haha, det är skönt att ha det gjort nu iaf ! ^^

Liseberg 2010

Oh vilken rolig dag det var igår ! Utom att det regna halva dagen ? Aja, vi hade kul iaf! Men jag hann ta en del kort innan det börja regna så de kommer nu !
Tåg resan dit :D
Sen fick amanda tag i kameran... och ja. JAG BJUDER VERKLIGEN PÅ BILDERNA !
Sen var vi framme på liseberg !
Kolla vilken bodybuilder ... mums !
Jag fick syn på en riktigt snygg kille ...
spegelhuset ... ;)
Fullt koncentrerad på att sätta på korken på flakan...
Jag ber verkligen om ursäkt för hur jag ser ut på de sista bilderna. Men det regna as mycket !
Det blev visst lite många bilder. Hihi, detta har tagit hela morgonen !
Tack för dagen alla iaf ! :D ♥

Pirates of the Caribbian

Silken bra film ! Sitter och kollar på den nu, efter idol.
Love love love ! Till dom båda ♥
Liseberg väntar ♥ Jag kommer därför inte hinna blogga i morgon, så vi hörs på söndag förmiddag. Godnatt !

Att gå från att skratta till att gråta ..


knas

Jag hata denna låt förut ! jag tyckte den var as barnslig och inte minst dålig! Men jag börjar verkligen tycka om den ! Den får mig att vilja svänga på mig! Haha, ne, men den är faktiskt grym ! Absolut inget jag brukar lyssna på, men jag gillar det !

Liseberg

Idag skulle jag vart med karl men han har inte kommit, och han har ju ingen mobil än, så jag vet faktiskt inte vart han är. Haha, men antagligen har han åkt till skövde för att hämta sin iPhone. Jag förlåter han !
Ikväll ska jag inte göra något annat, utom idol förstos. I morgon ska jag och amanda till liseberg. Ska bli super kul ! Kameran ska med, så jag bloggar på kvällen, eller på söndag morgon :)

Torsdag kväll med eve och karl

Oh herregud vilken rolig kväll det vart ! Jag var hos eve och karl, och karl bjöd på sig själv kan man ju säga. Kolla videorna ! Ledsen för att ni måste vri på huvudet ^^
Ni borde vekligen ta er tid att kolla på alla ! Det var längesen jag hade så roligt !
Idag är det fredag och efter skolan ska jag va med karl igen, super mösigt ! Hörs i eftermiddag !

Idol audition !

Förlåt för allt detta tjat med idol, men det här är sista inlägget om det... för ett tag. Missade det första avsnittet av idol för tonår ? Såklart att jag spela in, och jag såg det direkt när jag kom hem ! Men jag skulle så gärna velat se det när det gick egentligen... men så är det ! Haha, det är ju för roligt att kolla på alla ? Dessutom var det några riktigt bra idag med ! Kanske någon av dom som jag och elin får se i globen ? I morgon är idol tbx, längtar redan !
Bilden passar verkligen inte till texten !
Haha, kolla vilken gammal bild jag hitta ? Ja, alla mina bilder är borta, men jag kollade igenom bilder från bloggen. Snyft på bilden !

biljetter sitter fint

Efter skola idag åt jag pizza med några från klassen, mums ! Sen var jag och hämta Thea, och nu sitter jag och lyssnar på riktigt bra musik !
Idag bokade mamma biljetter till idol finalen oxå ! Tyvärr fanns det inga platser längst fram. Mamma var inne en minut efter att dom släpptes, och dom var slut. Helt otroligt ! Men vi fick ändå riktigt bra platser ! Hon bokade hotell oxå, det var extra pris om om boka nu, så mamma boka en lyx-svit längst upp, med utiskt över hela stockholm ! Jag är verkligen sjukt glad just nu ! Jag älskar min mamma ♥ Jag och elin kommer skrika som grisar den helgen !
Det är oxå sesångstart för idol ikväll! INTE MISSA ! Jag kommer iaf inte missa ett avsnitt !

Idol 2010 live !

Oh, i morgon släpps biljetterna till idol 2010 i globen ! Gissa om jag är på dirket ? Det kan man säga ! Jag och elin ska dit i år igen, och det kommer förhoppningsvis bli lika bra som förra året! Längtar som aset, vi ska sitta längst fram!

converse ♥

Tillbaka till skolan idag. Med det gick fort. När jag kom hem var det läxor som hägra, herregud, lärarna bara öser på ? Men såklart vill jag ha lite tid att fota oxå. Idag blev det att ta kort på skor, absolut inte det bäsat jag gjort, men det går att lägga ut. Idén är från elin :D

Ny stilmall☺

Idag har jag haft fullt upp. Jag har sjungit på två konfirmationer, och det har tagit upp hela dagen. Och när jag kom hem fortsatte jag på den nya stilmallen till bloggen som jag har jobbat på nu ett tag, och nu är den äntligen klar ! Hoppas verkligen att ni gillade den. Lämna gärna en kommentar vad ni tyckte. Skriv oxå om det är jobbigt att jag byter design rätt ofta. Hihi, sen har jag hjälpt Stina med hennes blogg. Se den här.

Det var en riktigt fin himmel ikväll, men den här bilden blev inte så bra.
I morgon är det skola igen, helgen har verkligen rusat  förbi !
godnatt ♥

oh no

Oh herregud. Vet ni vad jag precis gjort ? Jag har gjort det en gång förr, oh no. Jag tror inte att jag har fattat det själv än. Jag råkade ta bort ALLA mina bilder, igen. Allting är borta, precis alla bilder ! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska DÖDA min data ! OH VAD ARG JAG ÄR !! ALLA MINA BILDER !? Jag hade ju tänkt lägga ut massa bilder från från helgen, men det är ju inte så lätt. Vad sur jag är nu ! AS ARG !
Helgen har iaf varit toppen, utom detta nu då. Jag och rebecca har haft det super bra, haha. Kan ju inte lägga upp några bilder nu då, men så får det va.
Dagen avslutas nu iaf med pizza en och monster. Den bästa medicien ! Så nu ska jag fortsätta äta det, hejdå !
En bild jag tog förut.

skolfotografering

Lite med bilder från skolfotograferingen.

Ännu mer bilder lite senare ! Hihi, herrå !

rebecca

Skolfoto idag ! Oh hreegud. Jag är alltid super taggad innan skolfoton, att få göra ett nytt försök att få bli fin. Och nästan alltid går man ledsen tillbaka, för att det blev skitfult. Jag kan inte säga att det var någon speciell skillnad i år. Men det blev iaf bättre än förra året.
Pizza det blev det till lunch iaf, mumsigt mumsigt ! Efter skolan hämta rebeccas mamma oss och vi åkte hem till henne. Nu sitter vi här och rebecca läser nya nummret av FRIDA högt för mig. Haha, hejdå !
Tog en massa andra kort på fotograferingen i skolan idag. Men nu har rebecca suttit och skrikigt "SISTA BILDEN !!" ett tag, så jag laddar upp dom när jag kommer hem i morogon :D
Tog en massa andra kort

Borde göra läxor ...

Tjenare ! Nu sitter jag här vid datorn igen när jag egentligen verkligen borde göra tyska och so. Aja, ska göra det sen!
Idag på no visade våran no lärare Marko (stavning) sina skills. Hade ingen aning att han kunde spela gitarr! Kolla videon. Soft no, om jag får säga det själv.
Haha, han är grym!
Efter skolan hade jag kör. Sen gick jag hem och nu sitter jag här. Men nu MÅSTE jag plugga!
Hejdå !

Motljus

Var ute nu ikväll och fotade lite. Otroligt fint ljus tycker jag faktiskt. Så jag gav mig ut på en fotorunda :)

RSS 2.0