Amanda

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto: jag
Modell: Amanda


Det blev lite spontan nyårs fotografering med Amanda idag, bilderna blev helt okej faktiskt. Synd att det är så dålig upplösning på blogg.se bara. Kunde inte bestämma mig om bilderna var snyggast i svartvitt eller färg så jag la ut båda!

Nu ska vi fixa oss lite, för om en stund blir det party med tjejerna! :D

2012

I morgon är det 2012, det är helt sjukt vad fort det här året har gått. Så ett riktigt gott nytt år nu då på er! :D

galet

Här har ni några bilder från igår när jag var hos amanda.
Den här dagen har tillbringats med ida, elin och amanda, som elin skrev i sitt gästinlägg ;) Inatt sover amanda hos mig, och i morgon är det nyår! Helt sjukt hur bra det kommer bli!

Kram på er! :D

Gästinlägg

Hej, jag heter Elin och sitter i soffan hos matilda tillsammans med henne,ida och amanda.
Nu har vi suttit och pratat lite och kollat bilder, youtubeklipp och innan det åt vi pizza ! :D

Torsdagsmys

 


Tjäna snabbt pengar på din blogg!

Jag brukar vara jättekräsen när det gäller sidor som gör att man kan tjäna pengar på sin blogg. Och jag har ärligt talat aldrig tidigare tänkt att tjäna pengar på min blogg. Men idag slog tanken mig, och jag testade en helt ny sida. Och jag tycker den är jättebra verkligen! Så jag tänkte dela med mig av den till er :D

Man får själv välja vilka annonser man vill lägga upp på sin blogg/hemsida och man ser hur mycket man tjänar. Även små bloggare kan tjäna mycket, och det är helt gratis :D

Läs mer och registrera dig genom att klicka på reklamen högst upp i min blogg! :D

Undrar ni något är det bara att fråga :)

Nytt stativ!

Kolla in! Det här nya stativet var det som jag var och hämta idag. Riktigt bra är det! Köpt på netonnet, direkt länk här. Det kostar endast 299 kr! Fler av er borde köpa det, jag hoppas ni förstår hur billigt det är för att så bra stativ! :D
Nu drar jag till Amanda :D

manda

Ska snart åka iväg till den här läckerbiten och sova hos henne inatt. Ska bli riktigt bra :D Dessutom har en grej jag beställt kommit idag! Jag hoppas på att hinna hämta ut det dag, annars i morgon. Visar er då ;)

new

Igår köpte jag två nya grejer i göteborg :D
Tröjan, från Gina. Tror att det här blir nyårs looken också!
Och det här pannbandet, från Onepice Jump in. Jag ska framförallt använda det i skidbacken, men har det nog till vardags någon gång också :D

dagen

Här har ni lite bilder från idag, jag var ju som sagt i göteborg med oliver. Vi hade inget att göra på hemvägen och vi var ensamma i våran vagn så vi tog massa kort, hihi :D Sen är det nog bara jag och oliver som åker till göteborg med gitarr och sätter oss och spelar och sjunger överallt. Sen sitter vi på tåget och är döserriösa när vi spelar sten, sax, påse.

Riktigt kul dag i allafall, du är grym kompis! :D

göteborg

Idag ska jag till göteborg med den här grymma killen till vän, ska bli riktigt bra :)

svar

Hej! Dom är ungefär likadana, fast 600d är nyare och har en vridbar skärm. Den har jag använt jättemycket! Skulle aldrig klara mig utan nu känns det som. Så av dom skulle jag rekommendera 600d :)

mums


Fotografering med Julia

Några snabba bilder jag tog på julia nyss. Nu ska jag bege mig ut med elin :)

Veckans låt

Rihanna - You Da One

Wiho, musik video ute :D


godnatt på er!

Slänger in en random bild som pappa tog på mig idag, men nu ska jag sova!

Godnatt på er! :)

tjugofemte december

Lite bilder jag tatt idag :)

Nu ska jag ta mig ut tillsammans med Elin :D Puss på er!

christmas

Sådär, där har ni lite bilder från igår. Idag ska jag nog bara mysa med familjen tror jag, och kolla in alla julklappar ;)

Sen på tisdag ska jag till göteborg med oliver, och göra av med lite presentkort och pengar :D

WIHO!

Julaftons look:

Tröja, halsband - BikBok / earcuffs - Ur & Penn och Glitter / byxor - Cubus
Kolla in vad jag fick i julklapp! Canon Blixt 430EX II, den kamerablixt jag önskat mig. Så just nu är jag dödligt glad! :D

Förutom kamerablixten fick jag också:
En passande blixtbouncer (diffuser, gör ljuset lite mildare)
Presentkort på bio 300kr
Presentkort på Gina 500 kr
Snygga killar almanacka 2012
Vantar som fixar touchen på iPhone
Duschgrejer, body lotion, lite hemma spa grejer
Pengar
Boken Elsas Värld
Noblesse
Objektivmugg
En rolig penna
Smycken

Jag är sjukt nöjd! Har ni fått några bra grejer? :D

Fler bilder från idag får ni ikväll eller i morgon :)

GOD JUL PÅ ER NU ALLA PUDDINGAR

Idag är det julafton! Det är helt sjukt hur fort tiden går. I min julstrumpa låg objektivmuggen ni vet, som jag la ut på bloggen för ett tag sen :D
Den är riktigt tuff faktiskt.

Men nu får alla mina älskade läsare helt enkelt ha en riktigt riktigt bra jul! :D

Gästinlägg

Hej, det är jag som vann tävlingen hitta Stina.

Mitt namn är Sanda Zembo och jag föddes den 14 September 1996, jag bor i en liten stad som heter Tranås och trivs väl sådär här. På min fritid så är jag med mina vänner, bloggar på http://sandazembo.devote.se/,umgås med familjen eller vara ute och fota vilket jag gör ofta. Jag fotar med min Nikon D5000 18-55 objektiv, har önskat mig ett nytt i julkapp men tror inte att jag kommer att få det och då blir jag sur. Jag är en glad tjej och älskar nästan allt och alla, jag tänker positivt om allting och älskar choklad, helt random men choklad är så gott :D När jag umgås med mina vänner gör vi oftast lite knäppa saker, vi skämmer ut oss totalt och är inte rädda för det. Mina vänner ser mig också som en 'kurator', jag hjälper dom när dom behöver det och dom hjälper mig. Jag har bloggat i 4 år men har bytt bloggar för att jag inte har orkat eller har tyckt att bloggen inte är tillräckligt bra, men på denna blogg har jag stannat ett tag och kommer att fortsätta. På min blogg kan ni läsa om mitt liv och hur jag kämpar ut det varje dag, mode och massvis med bilder. Jag är också rätt busig av mig, men lat, VÄLDIGT lat. Nu har jag fått slut på vad jag ska skriva...
Kan ju skriva att jag fick diabetes när jag var 3 år, precis 2 veckor efter att min mormor hade gått bort. Ehm.. En del av min blogg handlar också om min mamma som gick bort 6 April 2011 i cancer och ja, det är väl allt ni behöver veta :)
Här får ni liter random bilder på mig, mammas gravsten, min familj 'Haris (bror) och pappa' Ler
Har ni några frågor kan ni nå mig på;
eller på bloggen i fråge lådan; http://sandazembo.devote.se/
God Jul på er alla :)

vinnaren från tävlingen hitta stina

Snygg stilbild ;)

today

Hmm, idag är det dagen för julafton. Vad ska man hitta på då? Egentligen borde man sitta hemma och mysa med julmusik och bak kanske, men det känner jag verkligen inte för idag. Så jag tror jag ska hitta på nått :D
Väldigt läckra skuggor i mitt ansikte känner jag ;)

liseberg!

Sådär, där har ni alla bilden från gårdagen. Nu ska jag lotta vinnaren i min tävling, wooooh! ;)

1 idag kvar ..


massa svar

Hej på er! Tusen tack, så glad jag blir!

Jag försöker hålla mig borta från alla hörfönar, plattänger och sånt, för jag försöker verkligen spara långt fint hår nu, och slita på det så lite som det bara går. Bara dränka håret i balsam och hårinpackningar ;) Men just idag kände jag verkligen för att fixa håret för det var så längesen. Så jag har fönat håret upp och ner, sen använt värmespray och sen plattat det. Sen bara lite hårspray.

Värmesprayen jag använder heter Joico Silk Result och finns hos de flesta frisörer. Och dom få gångerna jag nu för tiden lockar eller plattar håret avänder jag plattången GHD, sliter väldigt lite på håret och är såååå bra :D Och så Bobby's hårspray. Ja, det var väl det :)


Hej!
Åh tack så jättemycket! Så gullig du är! Jag är född den 25 juni 1996, så jag är 15 år. Jo jag förstår ditt dilemma, jag hade själv detsamma. Men sen kom jag på att sätta upp dom med kludd (häftmassa), och det funkar toppen!
Åh så roligt! Puss och kram på dig! :D


Hej på er! Åh tusen tack, ni är så snälla!
För det mesta använder jag bara mascara. Men ibland använder jag också puder och concealer, om jag till exempel har värsta finnen en dag eller bara vill vara lite extra fin. Då brukar jag också ta lite rouge, och läppglans ibland :)

Mascara - The Colossal Volum Express Mascara från Maybelline New York. (SKITBRA!)
Puder - Facefinity Compact Foundation från Max Factor
Rouge och concealer - H&M
Läppglans - Glam Shine 6 hours från Loréal Paris


Ni ska veta att jag läser alla mina kommentarer och jag blir så sjukt glad när ni är så gulliga och snälla. Mina läsare är verkligen bäst! :D

Vill bara påminna er!

Hitta stina i bilden och vinn att du får göra ett gästinlägg i min blogg! Läs mer och delta här eller på bilden.

Tävlingen avslutas kl 24:00 i natt och i morgon lottar jag ut vinnaren, då godkänner jag också alla kommentarer :D

liseberg

Yes box, idag ska jag till liseberg med stina, linnea, sophia, ida och elin. Kommer bli väldigt mysigt, och självklart följer kameran med!

Så här ser jag ut idag! :)
Tröja - BikBok / jeans - Gina / scarf - H&M

decemberfest

Igår kväll var jag på decemberfest, och gick dit med amanda, julia och micha. Det var sagotema så jag var Jack Sparrow, julia var karlsson på taket, micha var lilleskutt och amanda var Mimmi Pigg :D
Stiligt va? ;)

thinking of you


LOV!

Lite mer självporträtt blev det idag :)

hehe, torr humor ..


Glöm inte min fina lilla tävling

Ni glömmer väl inte min lilla tävling hitta stina som avslutas på torsdag? Där du vinner att få göra ett gästinlägg i min blogg, ett helt eget inlägg där du bestämmer exakt vad som ska stå. Tävlingen hittar du här!
Ser du stina? Då borde du vara med i min tävling! Klicka på bilden! :D

jag älskar dig så högt så du hör

Åh, jag älskar såna här känslosamma bilder. Som verkligen berör. Men tyvärr hade jag ingen modell när idén flög upp i huvudet, så jag fick använda mig själv :)

christmas tree

Hahaha min mamma är så söt. Hon kommer till mig och säger: Kan du inte ta lite kort på granen och sudda lite sådär? Det är så fint!
Haha, mamma menar att jag ska ha stor bländare, så att jag får stort skärpedjup, suddigt i bakgrunden. Så det gjorde jag idag i allfall. Så här har ni lite bilder på våran julgran :D

Kollar ni så kanske ni ser min spegelbild i några av kulorna? Hihi så roligt tycker jag ;)

4 dar

Stinas fötter i fredags, hihi.

Åh vilken random bild. Men jag har ingen ork för att fota idag, jag är typ sjuk. Förkyld, jättetrött och har jätteont i halsen. Livet är hårt ibland :(

MEN - i morgon är det sista dagen i skolan innan lov! Kan knappt beskriva hur skönt det ska bli med jullov nu! Livet är grymt bra ibland! :D

love


Ny design!

Åh, helt sjukt att jag vågade byta header. Jag har fått så himla mycket fina kommentarer om den förra, tusen tack! Men nu kände jag för en förändring (ny header och ny bakgrund). Jag hoppas verkligen att ni gillar det! Och ångrar jag mig så byter jag bara tillbaka :)


Kommentera gärna vad ni tycker! :D
Kan du inte se den nya designen? Tryck f5! :D

heart

Det är helt sjukt att det är julafton om 5 dar, men åh så mysigt det ska bli! För att inte tala om hur skönt det ska bli med lov. Vi slutar på onsdag och det ska bli helt sjukt grymt. Puss på er!

underbara vän

Hahah, det urartade.. Bilder på mig och karl från idag, vilken grym vän den killen är!

Nu ska vi visa våra skills genom att baka något... ;)

God jul

En bild jag tog hos stina igår, nu ska jag se på någon film med karl :D

Ben & Jerry's

Ben & Jerry's med karl i väntan på tåget, mums!

 


TÄVLING!

Jag drar igång en liten tävling bara sådär, hihi.

Reglerna är enkla: HITTA STINA. Någonstans i den här bilden gömmer sig Stina i sin lila onepiece. Hitta henne! Och skriv var i bilden hon står i en kommentar i det här inlägget. Glöm inte skriva din e-post i kommentaren så att jag kan kontakta dig om det blir du som vinner. Av alla som gissar rätt lottar jag ut en vinnare. För att det ska bli rättvist godkänner jag alla kommentarer samma dag som tävlingen avslutas (då syns de inte innan).

Tävlingen avslutas 22 december och vinnaren publiceras den 23 december :D

PRIS: Ett gästinlägg i min blogg! Glöm som sagt inte skriva din e-post i kommentaren, för om du vinner mailar jag dig och du får bestäma exakt vad som ska stå i ett inlägg i min blogg. Ett bra tillfälle för att göra bra reklam om din grymma blogg kanske? Eller bara berätta om dig själv? Du bestämmer! :D

Här är bilden, sätt igång, hitta Stina!

hihi

Busiga bilder va, hehe. Vi hade tänkt fota porträtt bilder ute idag, men vädret var så otroligt tråkigt så vi tappade motivationen. Vi tog lite andra roliga bilder på stina i onepiece istället, haha :D

Tack för igår och idag underbara stina! ♥

I morgon ska jag till skövde med karl! :D

Egypten

Min familj var helt inne på att vi skulle åka till Dubai, men nu har vi ändrat oss. I går bokade vi en resa till Egypten den 2 april, längtar som bare den! Här har ni bilder på hotellet :D

apple

Här har ni en till bild på stina som vi tog igår. Nu ska jag på julbord och sen ska jag tillbringa kvällen med karl :D

Fotografering med Stina - Black & White

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II + reflexskärm silver
Foto: Jag
Modell: Stina Lahrin

Här har ni bilderna från fotograferingen vi gjorde idag! Förhoppningsvis blir det fler i morgon med ett annat tema :D

stina

Haha, jag bjuder på mitten bilden! Nu drar jag mig till stina för en kväll med den sötnosen :D
En bild jag tog på stina för några veckor sen. Det blir nog en hel del foto idag och i morgon med :D

svar!

Hej! Jo, klicka här. Där står det hur du gör för att beställa. Jag har fixat så att ni får 100 bilder eller en fotobok gratis! Det enda ni betalar är frakten, som kostar 49 kr, ingen annan kostad tillkommer. Bara 49 kr. Om du vill göra som jag har gjort väljer du den högra och sen får du välja 100 bilder från din dator :D Bilderna kommer sen direkt i brevlådan efter ca 4 dar och då kan du sätta upp dom på din vägg med lite klet om du vill (så har jag gjort), hihi :D

HAHA!

I går såg jag, amanda, carro och julia på skräckfilm (the cycle), jag fick en sjuk idé att filma oss. Så nu har jag klippt ihop två av dom gånger som vi skriker (flippar ur totalt) som mest. HAHA såååå roligt!

Veckans låt

Flo rida feat. Sia - Wild Ones


fotovägg!

Kolla in! :D Av de 100 bilderna jag beställde från photobox har jag gjort en fotovägg över mitt skrivbord. Jag är super nöjd! :D

Vill du göra likadant? Eller bara ha bilder? Här får du antingen 100 foton eller en fotobok gratis! :D

boll

Nu ska jag göra varm choklad ♥

vilt rullatorrace

Nu på kvällen sjung vi för handikappade, haha det var så roligt! Och vi körde rullatorrace, DET var kul! Haha!

film

Hej på er! Hinner inte fota idag för vi har två lucia framträdanden, och emellan dom är amanda hos mig :D Vi såg precis på The Cycle med carro och julia, väldigt konstig men bra film! Haha :D

answer

Jag antar att det är någon från min skolan :)

Vi hade lucia tåg idag i skolan, och jag svimmade! Det var vad som hände, haha :) Jag minns inte så mycket, jag skakade, kall svettades och kunde inte kontrollera ögonen. Dom bara var på väg ner typ, jätteläskigt! Så minns jag bara att jag tänkte "Men jag kan ju inte svimma här, när hela skolan kollar. Då tror dom att jag håller på att dö eller något, eller så kanske mitt hår börjar brinna". Haha, så jag försökte gå mot mittengången, sen minns jag inte mer och jag såg inget (ögonen hade ramlat ner, haha). Men jag har hört att jag vingla fram sen kom lärare och tog emot mig när jag ramla ihop. Sen vaknade jag upp och hade svårt att andas. Läskigt! Men nu vet ni i allafall :)

objektivmugg


Åh herregud så cool?! Måste man inte bara ha den här?  En mugg som ser ut exakt som ett objektiv, och har ett motljusskydd som kan användas som lock, eller som en liten tallrik. Haha, döhäftig! Finns på coolstuff för bara 175 kr. Klicka här eller på bilden för att komma direkt till den :D

dagens


Tröja, armband, halsband - BikBok (fast armbandet har jag gjort om) / Jeans - Cubus / bandeau - Gina


Ännu lite av Stockholms shopping. Nu är jag äntligen hemma, var hos våran SYV Rodica efter skolan och snacka om gymnasievalet. Nu är det klart, det blir estetik och media med fotoinriktning! :D Men nu måste jag tyvärr göra engelska...

hemma rast!


Hemma en sväng med oscar, mattsson och elin :D

kvällsfix

Jag fick ett gratis armband på BikBok i stockholm eftersom jag handlade för över 500 kr, dock tyckte jag inte alls det var så fint, så här ser det ut :)
Men jag fixade det lite (klippte bort banden, hehe).  Det var Amandas ide, hihi. Så nu är det väldigt mycket finare tycker jag :D

svar!

Hej på dig Mia! Åh tack så jättemycket! Jag och Elin sprang till scenen efteråt. Egentligen måste man ha parkett biljetter för att komma ner, men vi sprang förbi vakterna ;)


(angående att få 100 bilder eller en fotobok gratis)
Hej Linnea! Nej tyvärr, man kan bara beställa en gång. Riktigt kul att du blev så nöjd tjejen! :D


Kram på er!

today

Lite snabba bilder på hur jag ser ut idag! Svarta jeans från cubus, vit skjorta från H&M och stickad tröja från BikBok :D

Just nu sitter jag här och myser med amanda. Men vi ska snart iväg och sjunga med resten av luciakandidaterna :)

åååh så bra!

Det var väldigt svårt att hålla still den tunga kameran, och dessutom tog jag några kort när jag filmade, men jag hoppas det är okej ;)

idol 2

Till alla dom här bilderna har jag använt Canon EOS 600d + 18-135mm.

Sådär, där har ni resten av idol bilderna! Jag hejade självklart på Amanda, hon är grym! Blev riktigt glad när hon vann :D

idol 1

Här är första inlägget med bilder från idol. Det var riktigt bra! :)

.

Ojoj, jag kände att det tar väldigt lång tid att fixa i ordning bilderna från helgen! Jag lägger upp dom i morgon istället, men här får ni ett smakprov! ;)

hemma!

Stockholm har verkligen varit sjukt bra! Ska kolla igenom alla tusen bilder från idol nu, så får ni en riktig bildbomb sen! Shoppat en del har jag gjort också, himla roligt :D
Kläder ♥

Men som sagt, bildbomb från idol kommer snart :D

Look

Så här såg jag ut på idol :)

Tröja - BikBok / jeans - Gina / skor - Din Sko / armband, halsband - H&M / örhängen - Ur & Penn

 


Fredagsmys

Här har ni en bild från igår innan idol, vi käka lasagne! ;)

 


Sthlm!

 

Har precis börjat åka mot Stockholm med elin. Vi ska ju på idol finalen i globen ikväll, och shoppa hela dagen i morgon! Så jag är hemma i morrn kväll :D

Så på söndag kan ni ju räkna med bildbomb! Men jag kommer göra en del blogginlägg på mobilen och iPaden tills dess med :D

 

Här har ni några snygga bilder på oss just nu ;)

 


Without you

Det är så tråkigt att packa...

Mums

En kvällstur till mariestad med pappsen och lillasyster för en cheese och dricka är inte fel! Speciellt inte när man dunkar musik också!

Men nu måste jag verkligen hem och packa! Så typiskt mig att göra allt annat än det jag borde göra ..

 


svalkar vinden, värmer solen

Här har ni resultatet av dagens lilla fotorunda, personligen älskar jag himlen!

Nu ska jag packa, för i morgon bär det av mot Stockholm. Ska bli grymt!

fotodags

Har precis varit ute en snabbis och fotat (kan ju inte vara ute längre för sen blir det kolsvart). Jag ska kolla igenom bilderna nu och lägger ut dom sen :D

Volleyboll!

Volleyboll turneringen är precis slut, och vi kom trea! Det var as kul, haha :D

 


volleyboll

Bild från google.

Idag kavlar vi upp ärmarna för volleyboll! På våran skola har vi volleyboll turnering idag, så vi ska köra gärnet, haha :D

Än en gång, som jag saknar sommarn!


härligt!

Hitta en mysig bild ifrån i sommras, vad roligt det var! Det var samma dag som skolavslutningen, och jag och mina bruds drog till göteborg och kollade på Eric Saade. Då var man lycklig!

före / efter

Eftersom ni tycker så mycket om att få se före och efter bilder i redigering så tänkte jag visa er lite. Det hade nog varit roligare att få se till exempel porträtt före och efter (det är lite mer skillnad). Är bara ljuset rätt så behöver man oftast inte redigera natur bilder så mycket. Jag brukar inte spara de oredigerade (har så otroligt mycket bilder så jag måste ta bort lite) Men jag ska visa er före och efter nästa gång jag fotar porträtt :D
Jag har gjort:
Gjort bilderna lite ljusare (ökat exponeringen)
Gjort mer skärpa på det ska vara i centrum, i de här fallen istapparna.

svar

Hej Linnea! Nej jag lovar, det kommer absolut ingen dyr räkning! Det är absolut inget skämt eller nått som luras. Du får fotona och det enda du betalar är frakten.
Nej jag är inte helt säker på priserna, hihi. Jag försökte kolla upp vad dom kostade men jag kan lätt ha sett fel. Men i vilket fall är ju mycket billigare det jag erbjuder (gratis + frakt) :D Så det rekommenderar jag verkligen!

Förstår du inte vad vi pratar om? Klicka här! :D

mums

Första knäcken iår, inte helt fel!

vilken sötnos!

Min lillasyster ♥ Bilden är tagen i söndags, dagen innan snön ;)

sovmorgon är inte helt fel

Min frukost! Jo jag ser också att det ser jätteäckligt ut, men believe me, det är gott!

Älskar sovmorgon! En timme bara gör så mycket. Men nu måste jag börja fixa mig, hej så länge :D

Bara för att jag älskar er!

Hur bra är inte ni läsare? Jo ni är verkligen bäst! Så jag har i samarbete med switta.se fixat så att du kan antingen få 100 gratis foton eller en gratis fotobok med dina egna bilder hos Photobox, om du inte tidigare varit kund där! Missa inte det här, det är ju hur grymt som helst! Tillexempel en riktigt bra julklapp kanske? :D Dock tillkommer frakt (tror det är 49 kr, men det kommer stå tydligt innan du beställer), men det är ju ingenting! :D

Klicka på den vänstra om du vill ha 100 gratis foton, och den högra om du vill ha en gratis fotobok :D
100 foton kostar egentligen 890 kr och fotoboken 189 kr, så passa på nu! Beställer du innan 2011-12-11 så kommer det innan jul :D

talking to the moon

En bild jag tog efter skolan.


Har precis varit ute med elin, var jättemysigt! Men nu ska jag se på film, ska bli riktigt mys det med!

hahaha såå roligt

Fransson i min klass, han är såååå rolig. Han klättrade ut genom fönstret idag för han fick för sig det, då är det ju klart att vi stänger fönstret, hihihi. Så var han där utanför, det var så roligt, hahah. Men jag kan glädja er alla med att han tillslut kom in igen (han fick springa i snön till dörren, mohahah ;))

Sen har ni som har blogg.se säkert märkt att det har ändrats lite? Blivit lite "nyare", det var inte igår! Jag tycker det är bra :D

robin och amanda

Ni har väl inte missat att man kan lyssna på vinnarlåten med robin och amanda nu? :D Jag tycker faktiskt att den är riktigt bra! Båda gör sin egen version på den, och båda gör den väldigt bra. Men jag tycker att amanda är snäppet bättre. Så sjukt cool är hon, grym på scen och en riktigt unik och bra röst! Dessutom hade det varit kul om en tjej vann i år (eftersom det var tre år sen sist). Jag hoppas verkligen att hon vinner!

Robins verison av innarlåten
Amandas version av vinnarlåten

Har ni inte spotify kan ni kolla tv4.se/idol eller youtube :)

Vem är din favorit? :D

ibland är det jobbigt

Känslan när chokladen rinner över kanten... livet är hårt ibland...

och så kom snön

Igår kväll kom den första snön! Vet inte om jag ska gråta eller jubla. Visst är det underbart med den första snön, men jag tycker den ska bort om typ en månad, det skulle vara toppen! Dom här bilderna tog jag en snabbis (inte så fina, jag vet. Jag ska ta bättre i veckan!) efter skolan. Nu tror jag att jag ska göra mig var choklad :D

What's goin on



Jag tror ingen har missat videon om Jonah "whats goin on". Jag förstår inte hur människor kan göra så mot någon annan. Jag började gråta första gången jag såg den här videon. Det är så fruktansvärt hemskt, och det värsta av allt är att det inte är så ovanligt som man tror. Jag ber verkligen alla att tänka efter innan ni gör något elakt mot någon annan nästa gång. Jag säger inte att jag alltid är perfekt, men jag försöker verkligen. Och tro mig, att bara le mot någon och säga hej kan göra mer än vad ni tror. Jag har också sett att denna videon uppenbarligen är fake, men det spelar ingen roll, för den har ändå ett budskap. Så tänkt efter vad små saker kan göra mot människor. Det här fick verkligen mig att öppna ögonen, och det hoppas jag verkligen att det gör för er med.


Så här känner jag just nu

Haha jag bjuder er på denna! ;)
HAHAHAHA, galen, jag vet!

picnik fix

Före, oredigerad

Efter, redigerad

Ser ni? Den översta elledningen är borta. Det är också en del av redigering, att ta bort störande moment i bilden. Det är det enda jag har redigerat i det här fallet. Det kan ni göra i www.picnik.com (avancerat --> klona), där jag redigerar alla mina bilder + min header. Dock har jag premium vilket kostar, men bara 145 kr för 6 månader.  De flesta tror att jag använder photoshop, men icke sa nicke :D

Looking for a place to hide away

Bilder på julias öga från igår :)

Nu ska jag dricka vispgrädde med varm choklad ♥

Veckans låt

Mohombi - In Your Head


svar

Hej! Åh tusen tack tjejen! :D Ja... vi vann ju en gratis resa. Men vi var tvugna att boka innan ett visst datum, och vi hittade inget när alla i familjen kunde, så mina föräldrar bokade om och åkte till Riga en helg istället, lite surt med så blev det ;)

wish list

1. Canon Blixt 430EX II
2. Bixtdiffuser till Canon Blixt 430EX II
2. Vantar som fixar touchen (Har även tänkt använda dom till kalla fotodagar till kameran)
4. Pengar

aaa.. jo

Vissa har ju den där naturliga skönheten *host*. Haha känner att jag bjuder på den från dagen! ;) Och fråga inte vad jag har på mig... hahahah!

Fotografering med Julia

Åh, finns det något roligare än att fotografera? Jag tror inte det! Jag fotade min kära syster julia idag, och här har ni resultatet! :D

kladdkaka

Efter dansuppvisningen igår drog jag hem till karl och gjorde kladdkaka... MUMS.

en häftig rubrik

Här har ni bilder från stinas och massa andra prickars dansuppvisning :D
Ni får även en bild på lilla Mariestad ;)

party

Var på statt igår med stina, men vi träffade även elin, mickan, erica och massa mer! Det var hur kul som helst! :D
Bilderna är från stinas blogg :D
Idag ska jag iväg med karl till mariestad och kolla på stinas dansuppvisning, ska ta massa bilder och visar er ikväll!

We all want love


hetare än solen!

Eftersom vi bara hade det 3 timmars långa provet och idrott idag, så kände jag, jennifer och ida att vi ville chilla lite! Så vi tog onepiecearna till skolan ;) Här får ni en snygg bild från dagen!

love will find a way

Kolla in! Det är sol idag! HALLELUJAH TACKA GUD. Det var på tiden! Här har ni några bilder jag var ute och tog nyss :D

Idag hade vi ett prov på 3 timmar.. det var hemkst! Men vi fick sluta tidigare, så jag är redan hemma. Nu ska jag snart duscha och ikväll blir det stinamys! :D

Min kamerautrustning i en videoblogg!

Jag fick en önskan om att visa min kamerautrustning i en videoblogg, så här är den :D
Snygg stillbild ;) Jag är ju sämst på videobloggar, men hoppas det är okej ändå. Vill du veta mer, eller om du inte förstår något, fäll en kommentar :D

Jag glömde nämna mina UV-filter och min ministudio, men jag hoppas det är okej. Vill ni veta mer om min kamerautrustning, klicka här :D

RSS 2.0