hurt

Kom nyss hem från skövde, blev en heldag med elin där idag! Vi träffa liban & nima, och så donken och kolla lite kläder!

I morrn är det fredag och sen är det HELG! Underbart! Den mesta delen av helgen spenderas i skövde med elin! Sen veckan därpå är det prao (slippa skolan ♥♥♥♥)

Tssss, nu ska jag nog krypa ner i sängen! Ha de GOTT

mot skövde!


broken

Här är lite bilder från dagen! Råkade dock ställa in ISO på 1600, klantig som jag är! Så bilderna är lite brusiga och ser sönder redigerade ut, men hoppas det är okej ändå! ^^
Jag älskar våren ! Jag vill ha sommar NU, VÄRME !

Höres i morrn, puss :)

I wanna start a fire, I wanna burn tonight

Skolan idag var okej, gick rätt fort! Sen var jag och åt pizza med karl, och nu sitter vi hemma hos honom och äter bilar och munkar, och så dricker vi fanta på det med!

Fast karls rum är fruktansvärt stökigt, man ser inte golvet, och det luktar skit äckligt och har kakor som är ca 4 veckor gamla... not so fresh. Så vi ska ta och röja lite här innan jag tänker va här inne! Tsssss, sen ska vi se en bra film!

Heidå!

natti natti

Hörs i morrn, ha de gottans! :D

NY DATOR = TILDA GOES HAPPYFACE

Asså SHIET va glad jag är! Ny dator nu ju! Otroligt skönt! Så nu är bloggen igång igen som vanligt! Ska bli underart. Jag saknar verkligen att blogga, ska göra det nu massor massor massor !

Här är bilder från när jag och elin var ute och gick i det fina vädret!


I see you fading away

Ville bara säga att min nya dator kommer på tisdag! Och då kommer jag börja blogga som vanligt igen, ser verkligen fram emot det! Saknar att blogga..

Så underbara läsare - lämna mig inte för jag är strax tilbaka! Hoppas ni har det sjukt bra, så ses vi på tisdag!


I just wanna hold you, feel you

Min helg har varit grym! Va hos elin hela fredagen och hade skit kul! Och igår sov jag hos rebecca så har haft två grymma dar med henne också! Skulle dratt till Karl en sväng ikväll också men det blev inte så. Pallrar mig dit i morrn ist!

Den här veckan kommer bli så skön också som sagt, i morrn blir det som en fredag eftersom vi har studiedag på tisdag och onsdag. Sen är det bara tordag och fredag i skolan och så helg igen! Baby I like it..

Sen har jag fått nått beroende av att kasta allt jag har typ, vill bara slänga ut hela mitt rum.. Haha, har gjort om massor, hihi


Ha det mys.. heido :)


badass

Tjo fräs!

Mitt liv rullar på utan dator - sjukt jobbigt men det går! Tur att det finns iPhone! Sjukt underbart med fredag iaf! Nu är jag hos elin och har varit här hela dan, och i morrn blir det myskväll/natt med rebecca! Grym helg om jag får säga det själv.

Skolan har varit riktigt jobbig ett tag nu så otroligt skönt att det är över för ett tag! Har ju studiedag på tisdag och onsdag så nästa vecka blir chill. Och den helgen blir oxå grym!




Haha, pusshej!

kaputt..

Min dator har ju haft lite problem ibland kan man ju minst sagt säga, men nu är den verkligen helt död. Så super duper trasig som den bara kan bli! Inte så roligt kan jag säga! Har ju ingen möjlighet att lägga in bilder och det är sjukt tråkigt! Därför bloggar jag inte heller så mycket för det finns ju ingen andledning då, enligt mig.

För annars har jag inte så mycket att skriva just nu. Händer inte mycket. Har fotat en del så det blir riktiga bild-bomber sen när jag.. ah. Fått en ny dator antagligen! Hoppas att det blir snarast!

Ha det bra mina små köttbullar! Hejdå! ^^
SUCK, på data problem!

Trasig dator!

Wiho! Min dator har gått sönder! Inte såå roligt kan jag säga! Ville bara tala om det kände jag, och det tar nog tid att få den lagad så kan inte vara så aktiv. Men slänger in ett snabbt inlägg på telefonen nu, kanske kan göra det fler gånger, vi får se! Hoppas ni har det bra iaf! Vi hörs!

Jessie J

Shieet! Denna bruden är galet bra! Älskar hennes nya skiva "Who you are"! Kan verkligen inte förstå hur man inte kan älska den ?? Haha! Den gör mig bara  glad!

Klicka här för att lyssna på skivan på spotify!

Annars är det bra med mig! Ska bli så sjukt skönt med fredag i morrn, klarar verkligen inte av mer skola. Usch fy och blä helt enkelt. Idag och resten av veckan har jag bara varit i skövde. Men i morgon sover elin hos mig! Blir nog en del foto kan jag tro!

Ha de bra nu grymmaste folket! Älskar er verkligen! Och tack för alla söta kommentarer! Alla säger så om sina läsare, men jag menar det verkligen - ni är BÄST!

so stand up, for the love love love


dagens,

Tröja: Vero Moda
Byxor: H&M

DÖ snö

Jag serriöst HATAR snö, nu får det vara nog! Den ska BORT och sommaren ska komma!

Slänger in en snabb bild =)

shopping, FÄRGER !

Nya byxor och nytt iPhone skal!

hugs ♥

Vet vi vad jag läste på mjölkpaketet nyss?

Att kramar gör så man lever längre! Det är sant! Studier visar att man behöver minst fyra kramar om dagen. Åtta för att må bra, och tolv för att växa som människa! Så vad vad väntar du på?
UT OCH KRAMAS!

Jag som ÄLSKAR riktigt mysiga och goa kramar! Så tycker det lät riktigt bra!

don't worry, be happy

Oh yeah fota är kul!

OHHH...I morgon blir det skövde det är oxå kul!

solnedgång!


We're the colours of the rainbow

En bild jag tog förut! Vilken redigering tycker ni om mest ? :D

ögon och läppar!


sol!


fredagsmys, ensam

Grym!
Älskar låten!

Efter en heldag i Skövde har jag en dejt med mig själv! Blev en tråkig kväll för mig, så ska se "Frozen" nu, kanske att jag hinner med en film till! Och så ska jag ialla fall käka massa godis!

Ha de bra!

hallon


awesome onsdag


pussss


ögon


RSS 2.0