COWBOYS

Tröja - Urban Outfitters (köpte jag i Berlin faktiskt!) / keps - DMretro
 
Hallå bloggen. Mår för tillfället fantastiskt. Har haft fullt upp i skolan den här veckan men idag gjorde jag mitt sästa prov och lämnade in mina sista inlämningar - hur skönt som helst! Slutar dock inte skolan försen om två veckor, men nästa vecka är vi lediga en del och sista veckan vet vi alla att man bara går runt där med film på lektionerna och lärare som frågar vad man ska göra på sommarlovet. Jag kan inte fatta att det är sommarlov snart, jag har inte riktigt hunnit smälta det. 
 
Fredag är det idag i alla fall och termometern visar 24 grader. Kvällen ska spenderas ute med vänner, volleyboll och lite picknick. 

TYSKLAND DEL 4

På fredagen i Tyskland förra veckan startade vi dagen med att cykla 4 mil. Och ja, det var jobbigt. Mycket. Men också väldigt roligt. Vi stannade många gånger och kollade på den galet fina naturen, så det var ingen fara.
Sen grillade vi ihop med alla tyska värdar och spelade volleyboll. Haha, så roligt det var! Efter det skulle några av tyskarna försöka lära oss att gå på lina. Shit vad svårt det var, de sista bilderna är riktigt imponerande!
 
Åh jag saknar allt när jag kollar på bilderna. Får ni chansen att åka på ett liknande utbyte - tveka inte. Tacka ja direkt. Det här var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv!
 
 

29 MAJ

Godmorgon! Tänkte skriva ett litet inlägg så här på bussen till skolan.
Först och främst vill jag göra en stor tummen upp för det varma vädret, sommaren känns nära nu. WIHO.
Gårdagen spenderade jag hos Richard, alltid lika mysigt. Vi njöt av solen, han sjöng och spelade gitarr, och sen lyxade vi även till det med en pizza senare. Plus lite honungsmelon och jordgubbar efter det.

Jag förstår om ni är trötta på bilder från min Tysklandsresa nu, haha. Men jag har fortfarande några kvar att visa! Så jag publicerar ett inlägg senare, men det blir det sista. Lovar :D

Här får ni en bild på min underbara, och en på Richards hund. Döda mig så söt!


TYSKLAND DEL 3

Hela torsdagen spenderade vi i Berlin. Tyckte verkligen om den staden och blandningen mellan alla nya och gamla byggnader. Fin fint.
Först när vi kom dit åkte vi på en båttur genom staden. Sedan tog vi oss mot "TV-tornet". Det höga tornet ni ser på de sista bilderna. Viken utsikt alltså, impressing. Efter det blev det en hel del shopping och då fick kameran vila i väskan. Köpte ett par svarta ballerina skor med nitar på och en kortare tröja från Urban Outfitters. Lovar att visa er båda en annan dag!
 

TYSKLAND DEL 2

Dessa bilder är från onsdagen. Då stannade vi hela dagen i Neubrandenburg där vi bodde. På förmiddagen fick vi en rundtur i staden, och fick bland annat gå upp i ett klocktorn. Fantastisk utsikt! Senare på dagen fick vi lära oss att dansa linedance, och efter det var vi och bowlade. Toppenbra dag med mycket skratt.

TYSKLAND DEL 1

Godmorgon! Jag har precis suttit och kollat igenom alla 852 bilder som jag har tagit med kameran i Tyskland, det blev en del kan man säga! Min första tanke var att bara välja ut några få bilder att visa er så det blev ett inlägg. Men allt eftersom jag kollade på fler bilder så insåg jag att det finns så himla mycket jag vill visa er! Därför delar jag upp alla bilder i olika inlägg.
Jag har också fått många frågor om vart i Tyskland jag var, så för er som undrar bodde vi i staden Neubrandenburg i nordöstra Tyskland.
 
Här har ni alltså del 1 av Tysklandsresan. De första bilderna är från måndagen när vi anlände till tågstationen i Tyskland. Där fick vi vänta i 1 timme innan tåget till Neubrandenburg gick, så jag passade på att ta fram kameran.
Resen av bilderna här nedanför är från tisdagen. Då åkte vi ett stort gäng till staden Schwerin (drygt hälften av oss svenskar och våra tyska värdar). Vi kollade bland annat på ett väldigt fint slott. Sehr gut!

GERMANY

Hallå på er, jag lever! Förlåt för att jag inte har bloggat något från Tyskland under veckan men det har inte gått. Jag har inte haft tillgång till internet överhuvudtaget. Riktigt surt.

I vilket fall har jag haft det otroligt bra! Det var långt över mina förväntningar och jag har haft bästa veckan på väldigt länge!
Självklart har jag tagit massor med bilder. Kolla in igen imorgon så ska ni få se ett stort gäng bilder och läsa om vad vi har gjort.

Hoppas ni har det toppenbra! Här har ni lite mobilbilder från resan sålänge.


PEOPLE CAN YOU HEAR ME

by me

HALLÅ TYSKLAND

Nej rubriken är inte felskriven! Vet ni vart jag tar vägen imorgon? Jag åker till Tyskland och stannar där tills på lördag!
Jag förstår att detta kanske kommer som en mindre chock men jag har helt enkelt glömt av att berätta. Imorgon åker jag, 16 andra från min tyskaklass i skolan (jag läser alltså tyska, haha) och två lärare till Tyskland för utbyte med tyska elever. Det betyder alltså att jag kommer att bo hos en tysk tjej hela veckan. Men vi kommer även hitta på mycket saker med de andra från min tyskaklass och folket de bor hos. Allt från shopping och cykelturer till sevärdigheter och grillkvällar. Det ska bli så roligt! :D
 
Vad händer då med bloggen under veckan? 
Jag kommer tyvärr inte ha tillgång till någon dator när jag är där. Så jag kommer inte kunna blogga som vanligt. Men jag har ett tidsinställt inlägg med nya bilder på onsdag, sen har jag också tänkt att mobilblogga en del från Tyskland och berätta vad jag håller på med. Men det blir ju tyvärr bara mobilbilder då. Men det är bättre än inget? Sen kan ni vänta er ordentligt med bilder när jag kommer hem kan jag lova! Jag kommer inte gå en centimeter i Tyskland utan kameran i högsta hugg.
 
Stor kram på er mina fina läsare, vi hörs snart!

MV-BALEN

Igår var jag som sagt iväg på bal i Skara med Richard, och det blev en bra kväll! God mat, dans, lära känna nya människor och mycket annat. Extra kul att få klä upp sig lite också! Dessa bilder är tagna på förfesten hos Richard innan vi gick iväg till balen. Han är för fin min pojk!

BAL

Klänning - nelly.com
 
Ikväll ska jag gå på mitt livs första bal. Hur spännande?! Det ska bli riktigt roligt, samtidigt som jag är lite nervös. Det är den årliga MV-balen i Skara, och jag ska gå med min Richard. Jag ska, som ni smarta säkert klurat ut, bära klänningen på bilderna ovan som ni fått en liten tjuvskik på. Måste erkänna att jag har fått en mindre förälskelse i den klänningen, tycker verkligen om den. Det måste vara riktigt tråkigt att vara kille på en bal, de ser ut som pingviner allihopa. Exakt likdana i smoking, kavaj eller frack. Vi tjejer har hur många olika möjligheter som helst. Det gör ju självklart valet svårare, men det är ju det som är det roliga!

ÅRETS FÖRSTA UTE-FRUKOST

Vaknade tidigt idag så jag sprang iväg till ICA och köpte honungsmelon, kiwi, hallon, jordgubbar och banan. Gjorde mig sedan en riktigt god frukost och satt första första gången i år ute och åt den!
 
Ikväll ska jag iväg på speciella festligheter. Berättar mer senare!

LOOK OF TODAY

Shorts - Levi's / t-shirt - Topshop / ryggsäck - Chicy / skor - Dr Martens / hatt - Carlings /solglasögon - köpta i Korea
 
Här har ni ordentliga bilder på hur jag såg ut idag. Som jag nämnade i det tidigare inlägget så har vädret varit hur udnerbart som helst idag, jag klagar inte!

SOL OCH GLASS

Vilket väder det är idag! Helt fantastiskt, termometern visar för tillfället 27 grader i skuggan. Det är nästan för bra för att vara sant.
 
På våran sista lektion idag drog jag, Karen och Carro hem till Carro för att ta våra sista bilder till ett skolprojekt. Vi håller på att göra en stop motion film, vilket innebär att man sätter ihop massor med bilder så att det ser ut som en film. Självklart ska ni få jag lägga upp resultatet här när vi är klara.
När vi var klara stannade jag var en stund till hos fina Carro för att äta glass och sola lite. Härlig härligt!

FRIDAY

Godmorgon på er!
Idag är det ännu en dag med sol och värme så jag passar på att ta årets shortsoskuld. Ordentliga outfitbilder får ni ikväll. Hoppas ni alla får en fin fredag!


KÄRLEKEN SKONAR INGEN

Lägget ut en svartvit närbild såhär på en onsdagseftermiddag.

BLAND TRÄDEN

Här får ni lite bilder jag tog på Julia i helgen. Var bara tvungen att ställa henne vid vårt grönaste träd i trädgården. Jag kan inte annat än älska hur grönt och fint det börjar bli i naturen nu igen. Det är minst sagt dags nu, efter den gråa och tråkiga vår som har varit. 
 
Idag är det tisdag och jag mår bra. Solen lyser och det känns helt enkelt som en bra dag. Efter skolan åker jag till min Richard och spenderar natten där. Vad har ni för er en tisdag som denna?

MAGISKT

Världens bästa Thomas Stenström. Efter mycket om och men lämnade jag kameran hemma, så det får bli mobilbilder.
 
Ja men visst är det älskade Thomas Stenström som är full av liv. Det var alltså den underbara mannen jag var och kollade på igår tillsammans med Ida i Vårgårda. Helt galet fantastiskt bra var han! Han levererar till fullo varje gång. Rubriken säger allt - magiskt var vad de var. Vi fick dessutom chansen att träffa honom efteråt så vi kunde kramas och prata lite. Vilken kille säger jag bara. Den kvällen kommer jag leva på länge. På hemvägen kände jag lite att jag skulle kunnat ha dött. Det hade liksom varit okej nu. 

LISEBERG

Igår spenderade jag och min fina Richard en heldag på Liseberg. Vi hade det hur bra som helst! Ni som följt mig ett tag vet att jag hade guldpass (fri åkning och inträde hela året) på Liseberg förra året och utnyttjade det flitigt. Men i år nöjer jag mig med årskort (gratis inträde hela året) för att kunna se konserter och sånt. Tror att även denna sommar kommer spenderas mycket på Liseberg med vännerna, det är ju bara för mysigt där.
 
Ikväll ska jag väldigt spontant och oplanerat åka iväg på en konsert. Det ska bli helt galet roligt och jag längtar så mycket till kvällen så jag tror jag spricker. Men vem ska jag se då? Det tänker jag inte riktigt berätta än. Men det är någon jag verkligen tycker om. Vars musik betyder oerhört mycket för mig. Och han är full av liv. Gissningar?

KVÄLLSFOTOGRAFI

Canon EOS 600d + Canon 18-135/3,5-5,6 + reflexskärm silver
22mm / Iso: 200 / F4,0 /  Slutartid: 1/13
Foto, redigering, på bild - jag
 
Blev plötsligt extremt fotosugen igår kväll. Som för det mesta på kvällen när jag blir som kreativast så hade jag ingen modell i närheten. Fick därför offra mig själv. Jag började med att kolla runt i garderoben för något att bära, men hittade inget som skulle passa för de bilder jag hade tänkt ta. Så jag vänder mig om och kollar runt i rummet. Får syn på min gardin och tänker till lite. River ner den och lindar den runt mig. Lägger mig sedan i sängen med stativet över mig och fjärrkontrollen i handen. Ställde också upp reflexskärmen på väggen lutandes mot mig för att få ett mjukare ljus. Alla ideér är bra utom de dåliga. Här har ni i alla fall resultatet. Vad tycker ni? :D 

ÅRETS FÖRSTA UTEKVÄLL

Vilken underbar kväll vi hade igår alltså! Termometern visade 20 grader hela kvällen, och vi stannade ute ända till 10. Vi dukade upp en gäng filtar bredvid Göta Kanal och hade picknick i solskenet. Elisa tog med sig högtalarna så musiken flödade förfullt hela kvällen. Sen spelade vi volleyboll för fulla muggar, haha så roligt vi hade!  Det blev helt enkelt en fantastisk kväll med fantastiska vänner. Fler sådana kvällar i sommar? Ja tack!
 
Ps. Som ni säkert ser så har jag bytt header också. Tycker alltid det är kul med förändring även om jag gillade den förra mycket också. Men denna visar lite mer vad jag har för typ av blogg. Dessutom gillar jag färgerna! Vad tycker ni om den? 

VACKRA STINA

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/800
Foto, redigering: jag
Modell: Stina

I lördags förmiddag fotograferade jag Stina. Ljuset var prefekt. Tunna moln, så vi slapp alla starka skuggor som solen hade gett. Det var istället ett starkt mjukt ljus ute, sånt går man loss på som fotograf! Här har ni i alla fall resultatet. Gillar ni bilderna?

DU ÄR ALLT BRA DU

Har spenderat det senaste dygnet med Richard. Vi har varit på teater, lagat tacos, sett på film, ätit massa godis och myst. Förbaskat bra har vi haft det måste jag erkänna. Han är bara för bra.

DOING WHAT I LOVE

Bilder tagna av Stina.
 
Som jag nämnde igår hade jag en fotografering inbokad med Stina idag. Det gick riktigt bra och jag ska redigera bilderna så fort jag får tid. Hon passade också på att knäppa lite bilder på mig med kameran i högsta högg. Är någon av dessa möjligen en ny header kanske?

GRILLKVÄLL

Hade en jättemysig grillkväll hos Joanna igår tillsammans med Carro, Fanny och Lovisa. Vi trotsade den kalla våren och satt ute till kl 10. Med filtar och gott sällskap funkar det. Tack för en superrolig kväll tjejer!

CIRCLES

Keps - DMretro / jeans - Ginatricot - / topp - BikBok / jacka - BikBok
 
Jag har fått en hel del kommentater angående mina nya solglasögon (hur snygga!?). Pappa köpte med sig dom hem till mig när han var i Korea förra veckan. Så jag kan tyvärr inte hjälpa er med vart dom är köpta. Men det finns liknande på Ginatricot och Urban Outfitters. 
 
Äntligen fredag! Känns riktigt bra. Ska spendera min fredag med grillkväll hos Joanna. Tippar på en toppenkväll. Imorgon har jag en fotografering inbokad och senare blir det pojkvänsmys.

I SOLEN


Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto, redigering: jag
Modell: Karl

BÄSTAVÄN

Hahah bäste Karl.
 
Tog en hel del porträtt bilder på Karl förut som blev riktigt bra! Men dom får ni se i morgon. Idag får ni nöja er med lite attraktiva bilder på oss. Nu? Pizza.
 
 

SOLEN LYSER OCH HIMLEN ÄR BLÅ

Tröja - Ginatricot / Jeans - BikBok
 
Ja livet är helt enkelt bara väldigt bra idag. Sitter just nu och väntar på att Karl ska komma över. Vi ska ut och njuta av solen, och prata om allt mellan himmel och jord. 

THEA

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto, redigering: jag
Modell: Thea
 
Låt mig presentera världens finaste Matilda junior. Det var så fint väder ute förut så jag tog med mig min lillasyster Thea ut och tog lite bilder. Det känns att sommaren är på väg nu!

RSS 2.0