GOSSIP GIRL OCH HÄRLIGA TJEJER

Igår spenderade jag min kväll ihop med härliga Fanny och Lovisa. Vi hade gossip girl maraton (yes, nu har även jag förälskat mig i den serien!), åt massor med godis och pratade om allt och inget. Jag tog även årets julmust oskuld, det är ju faktiskt för gott! Sen stannade de över natten och idag har vi fotat och jag har tagit en hel del bilder på snyggisarna! Resultatet av de porträtten får ni se imorgon :D

BLACK COAT

Kappa - BikBok / halsduk - Lindex / skor - DNA / byxor - Topshop / linne - Ginatricot
Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/250
Foto, redigering, på bild: jag
 
Precis innan jag stack iväg till Cypen införskaffade jag mig den här kappan. Jag har letat efter en bra höst- och vinterkappa hur länge som helst nu, och när jag snabbt gick in på BikBok förr förra veckan och såg denna kunde jag inte låta bli att slå till. De hade dessutom bara fått in en i min storlek så jag var tvungen att norpa den - och jag är så otroligt nöjd! Den är härligt oversize också så med en stickad tröja kan man ha den långt in i vintern. Älskar den!

PARADISET

Åh det var verkligen helt galet härlig på Cypern, vi hade tur för det var väldigt varmt för att vara så här års. Det var 28-30 grader varje dag och 28 grader i havet. Solen gick i moln en gång under hela veckan, underbart!
Vi bodde i Protaras utanför Ayia Napa, och spenderade två dagar på stranden på Nissi Beach. Alla bilder oavn är därifrån, vilket paradis! Vattnet var helt turkost. Hur vackert och härligt som helst. 

FÖLJ MIG

Här får ni tips på några fler ställen än min blogg att följa mig, om ni är sugna!
 
Instagram har för mig, liksom för många andra, blivit något av det roligaste jag vet! Det är så roligt och enkelt att posta bilder. Här lägger jag upp både en hel del privata bilder som jag inte publicerar på bloggen, och även bilder från fotograferinar eller liknande för att visa att det finns nytt inlägg uppe på bloggen. På min instagram finns lite allt möjligt. Passar dig som tycker om mina bilder i bloggen och vill se ännu mer!
 
 
Jag är ganska ny på twitter faktiskt. Skaffade det bara för några veckor sedan. Men det är riktigt roligt! Så kul att bara få skriva av sig om sina åsiker och tankar, eller bara skriva om saker som är mindre viktiga. Mitt twitterkonto passar er som vill lära känna mig ännu mer, för här är jag ärlig och personlig.
 
 
Jag har ju även självklart ett spotifykonto! Musik är ju bland det bästa som finns. Jag olika spellistor för olika tillfällen. Passar dig som vill veta vad jag lyssnar på helt enkelt!
Party - Passar bra att spela på festen, eller bara när man är festsugen eller känner för sådan musik!
Älskade Håkan - Alla mina favoritlåtar med the one and only Håkan Hellström. För mig förtjänar han en egen spellista!
Chillmys - Här finns musik som får mig att må bra. Mysig musik så att säga. Allt från Veronica Maggio och Kent till Melissa Horn och The Tallest Man On Earth. 
Tears - Musik som helt enkelt passar när du vill gråta. När du är deppig och ledsen.
Matilda - En blandning mellan allt! En spellista jag har haft väldigt länge och som innehåller många låtar. Det är min standard spellista.

COLORLESS

It's monday - och man har inte ångest. FÖR DET ÄR HÖSTLOV! Känns riktigt skönt. Då har jag tid att ta igen lite skola också eftersom jag har varit borta varje fredag i 5 veckor pga Körslaget + den senaste veckan då jag var på Cypern. Blir skönt att inte ligga efter lika mycket när man sedan kommer tillbaka till skolan igen.
 
Jag ska även passa på att komma igång med träningen igen. När jag har varit i Stockholm varje helg och tränat med kören varenda dag så har det varit väldigt svårt att hinna med träningen. Gym 4 gånger i veckan ska det bli nu igen! Jag mår verkligen så bra av att träna, så det ska bli kul att komma igång som vanligt igen. Har saknat det! Så idag ska jag in till gymmet och träna med härliga Fanny, blir toppen det!

SIDOFLÄTOR

Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
Foto, redigering, på bild: jag
 
Jag passade på att göra tre sidoflätor när jag var på Cypern. Minns ni när jag hade det förra året? (bild här) Saknar det lite så jag tyckte det var dags igen, och det är lika bra att någon som verkligen kan göra det. Hade aldrig blivit så bra om jag skulle försöka mig på det. Är i alla fall jättenöjd och det känns kul med lite förändring!

VI VANN KÖRSLAGET 2013!!

Lite fler bakom kulisserna bilder från Körslaget.
 
Jag har varit helt borta i en vecka - jag vet! Trodde stenhårt att internet skulle fungera bra i Cypern (där jag har hållt hus den senaste veckan) men det var helt otrolgit segt. Jag lyckades få ut en instagrambild då och då om jag kämpade, men att försöka ladda upp en bild på bloggen var bara att glömma tyvärr. Men nu är Körslaget och allt resande över, så jag är tillbaka som vanligt på bloggen. Tack för att ni stått ut och hänger kvar!
 
Cypern-bombade kommer ni bli de kommande dagarna, men vi börjar med Körslaget - VI VANN!! Helt sjukt. Mitt älskade lilla Töreboda med Elisa i spetsen stod som segrare i Körslaget 2013. Jag kan knappt fatta att det är sant, det är för stort för att förstå. Jag är bara så otroligt glad att jag har fått chansen att vara med och ta del av detta. Körslaget är verkligen något av det roligaste jag någonsin varit med om! Jag måste verkligen säga ett jättestort tack till produktionen bakom Körslaget, till alla underbara människor som har stöttat och röstat på oss, till Team Elisa som blivit som min nya familj, till fantastiska Elisa och till alla grymma körmedlemmar i alla de andra körerna! Dessa människor har gjort min höst till den roligaste någonsin. Det kommer bli riktigt tomt nu. Men det här kommer jag minnas för alltid, oförglömligt är vad det är!

MOT STOCKHOLM

Här har ni två nyredigerade bilder på snygga Lovisa som jag inte hunnit visa.
 
Just nu sitter vi på bussen på väg upp till Stockholm. Vi är supertaggade inför helgen! Först ut på schemat är inspelning på hotellet ikväll med alla andra körerna. Det ska bli så himla roligt att träffa alla igen! Sen blir det rep imorgon och på lördag är det dags för final i Körslaget. Är så otroligt laddad, vi kommer verkligen göra ALLT för att vinna! Vi kan ju inte snubbla på mållinjen nu när vi är såååå nära. 
 
Jag har dessutom glömt att nämna en helt annat sak för er. Vet ni vart jag åker på söndag? Till Cypern! Det har varit så mycket med Körslaget nu så jag har nästan glömt bort det. Final på lördag och Cypern på söndag morgon, känns inte helt fel! Jag ska dit med familjen och stannar i en vecka. Det ska bli så skönt att få vila en vecka nu med tanke på all stress som har varit. Jag kommer dessutom ha internet där och ta med mig datorn så förhoppningsvis kommer jag kunna blogga också, jippi!

TEAM ELISA I FINAL I KÖRSLAGET!!

Helt crazy, vi så obeskrivligt glada! Team Elisa är i final i Körslaget 2013. Haha så himla galet! Detta trodde jag verkligen inte för en månad sen. Vilken resa det har varit. Jag kan verkligen inte tacka er nog för allt stöd och alla röster. Det här är så otroligt roligt, nu måste vi verkligen se till och vinna!! Nu laddar vi om igen och taggar gärnet. Den här veckan lämnar vi Töreboda redan på torsdag för att repa i Stockholm, så vi måste träna mycket tills dess för att kunna prestera. 
Jag är ledsen att bloggen blir lite lidande, men jag hoppas ni förstår! Som sagt tack för att ni hänger kvar fast jag är lite tråkig nu. Jag är tillbaka precis som vanligt med bloggandet när hela körslaget-grejen är över. Men först måste vi vinna. Så jag hoppas verkligen ni är med oss på lördag igen bästa ni! :D

SEMIFINAL I KÖRSLAGET

Bilder tagna av Stina.
 
Ikväll kör vi igen i Körslaget (glöm inte kolla på tv4 kl 20:00 ikväll!). Men den här gången är det mycket som står på spel. Vi i Team Elisa i är i final om vi går vidare ikväll, det är helt sjukt! Det här trodde jag verkligen inte för några veckor sedan. Men det är så otroligt roligt verkligen. Även om det tar så mycket tid så är det värt det. Så himla kul att lilla Töreboda sätts på kartan också, min kära hemort hihi. Vi vill verkligen det här, och vi kommer ge ALLT! Det skulle betyda så himla mycket ni ville rösta på oss. Det är tack vare er som vi har kommit så här långt. Jag trodde inte att Körslaget skulle komma att betyda så här mycket för mig men man vill veeeeeeerkligen inte snubbla på mållinjen nu. Jag är ju en sådan vinnarskalle!
 
Jag skulle bli så otroligt glad om ni ville rösta på oss! Ring 099 402 02 eller smsa elisa till 72 400. Varenda röst gör så himla mycket, det betyder massor!! Vi vill så otroligt gärna gå till final! 
 
Såg även att några av er noterade att det var ett inslag om mig och Oliver i förra programmet och kommenterade om det här. Kul att ni la märke till det! Det var ganska kul och spela in det faktiskt, haha. Himla kul och se hur det fungerar, det är ju inte alls som man tänkt sig. Det tog över 2 timmar att spela in den korta snutten, men roligt var det!
 
Och tack till alla er som hänger kvar här på bloggen fast jag är ganska tråkig och oinspirerande just nu. Det kommer bli en ändring på det när Körslagetvågen är över!

OCH SÅ KOM HÖSTEN

Canon EOS 70d + Canon EF 50/1,8 II 
Foto, redigering, på bild: jag
Tröja - Ginatricot
 
Eller ja, höst har det kanske varit ett tag nu. Men jag har inte haft tid att fotografera den. Jag har blivit så himla avundsjuk när jag tittat runt på massa fotobloggar som fångar den vackra hösten på bild. Jag vill ju också bara kasta mig ut med kameran bland alla höstfärger!! Men jag har inte haft en ledig sekund, det har varit så mycket med körslaget-rep, skolan och sånt. Men idag hann jag ut en snabbis för att le lite mot kameran bland höstlöven (trots att jag dessutom gått och blivit förkyld, hoppas jag blir bättre snarast!). Hösten är utan tvekan den årstid som gör mig svagast, så vackert det är. Många mer höstbilder måste jag hinna med i år minsann!

TEMA TRYGGHET DEL 2

Alla människor ska ha rätt att känna trygghet från nära och kära. Alla borde få känna sig älskade och trygga, av såväl vänner som familj. Oavsett kön, ålder, hudfärg, religion eller vilken miljö du lever i. Alla människor ska ha samma rätt.
 
Minns ni det här inlägget på min mamma och lillasyster i solnedgången? Här kommer del 2 på samma tema. Vi hade som sagt en skoluppgift där vi skulle gestalta mänskliga rättigheter, och min grupp fick temat trygghet. På bilderna ovan har jag fotograferat min lillasyster. Trygghet är viktigt, glöm inte tala om för dina nära och kära hur mycket de betyder för dig!

VI ÄR VIDARE!

WIHO!! Är så himla glad just nu, helt otroligt att vi i Team Elisa är i semifinal, så himla roligt! Haha gud så fjollig jag låter, men det känns så himla roligt! Tack så jättemycket till alla som röstat, det betyder massor!
 
Jag är väl medveten om att uppdateringen här är sådär halvdålig. Men jag hoppas ni förstår, vi repar inför Körslaget varenda dag nu och dessutom måste jag försöka sköta skola så gått det går. Jag trodde att jag skulle klara av att sköta bloggen som vanligt ändå men nu när vi ska repa in två låtar plus öppningslåt varje vecka så är det väldigt tajt med tid. Jag gör så gott jag kan, och bloggen kommer i vilket fall komma igång som vanligt när hela körslaget-grejen är över :D 
 
Vi kom hem kl 2 inatt men det är ingen vila för det. Idag har vi en konsert i Töreboda gästhamn 15:30 där vi sjunger tre låtar med Elisa i spetsen. Vore superkul om alla som har möjlighet kom och tittade. Tv4 är äver där och spelar in, det ska användas i nästa veckas inslag. Hoppas vi ses! :D
Mängder med kramar till er alla!

IKVÄLL GER VI GÄRNET

Nu är det inte långt kvar, ikväll kör vi i Körslaget igen! Vi har två superbra låtar och kommer ge allt. Vi är supertaggade och vill så otroligt gärna stanna kvar och komma till semifinal! Hur häftigt hade det inte varit att vara en av tre kvar?
Jag hoppas ni alla kollar på tv4 ikväll kl 20:00! Då får ni se mig och alla andra i Töreboda kören dansa och sjunga i Team Elisa. Inget skulle göra mig gladare än om ni ville rösta och stödja oss! Det betyder allt just nu, vi vill verkligen stanna kvar. Det här är så himla roligt :D
 
Ring 099 402 01 eller smsa ELISA till 72 400 mellan 20:00-21:15 ikväll! Tusen tack för allt stöd, utan er klarar vi oss inte! Varenda röst är superviktig. Ni är bäst!

WHIP MY HAIR

Jeans - Dr Denim / skor - DNA / jacka - ZARA / tröja - ZARA
Bilder tagna av fina Fanny med min kamera för någon vecka sen.
 
Oktober månad har tagit och rullat in, och det känns. Fytusan vad kallt det har varit ute idag. Jag valde lite uppvikta boyfriendjeans och låga skor, vilket resulterade i något av en ny istid kring mina vader. Snacka om dåligt klädval, gud så jag frös. Aja, sånt får man ta ibland. Men imorgon blir det höga strumpor och långa byxor minsann! 

I CAN'T LIVE A LIE, RUNNING FOR MY LIFE

Idag har jag haft en fullspäckad dag. Började med skolan och efter det körde jag ett mage/biceps pass på gymmet. Kändes så himla skönt att få ta ut sig lite, har inte hunnit vara där på nästan en vecka. Sedan åkte jag hem och åt snabbt och resten av kvällen har jag repat med kören. Vi ska repa in 2 låtar plus en öppningslåt denna gången också, så vi har verkligen fullt upp. 
Nu ska jag dricka upp mitt te och gå och sova. Godnatt på er!

RSS 2.0