SMÖGEN

Ger er en bilbmomb från Smögen. Åh vad jag älskar Smögen, lätt en av Svergies mysigaste platser. Första bilden är på våran utsikt från hotellrummet, den kan man inte klaga på! Hade det verkligen riktigt bra. 

I WANNA START A FIRE, I WANNA BURN TONIGHT

Linne - BikBok / väst - Cubus / byxor - BikBok / halsband - BikBok / solglasögon - Urban Outfitters
På bild, foto, redigering - jag

BÄSTA HÅKAN

Igår lämnade jag västkusten och for hemmåt. Ganska tråkigt faktiskt, har haft det så himla bra. Massor med bilder har knäppts kan jag lova, och jag börjar med att visa på bilderna från när vi var på Håkan i Varberg i fredags. Än en gång - vilken man. Han är verkligen helt fantastisk. 

HEJ FRÅN SMÖGEN

Åh vilken kanondag vi hade igår i Smögen! Vi gick längs smögenbryggan flera gånger, badade i havet, klättrade på klippor, och avslutade med picknick på klipporna i solnedgången.
Idag vet jag inte riktigt vad som väntar. Vi ska sova i Hamburgsund inatt, men tills dess får vi se vad dagen har att erbjuda.

Bilder tagna med iPhone 4s och redigerade i appen Picfx.


ÄLSKADE HÅKAN

Kan sammanfatta gårdagen med ett ord - magiskt. Håkan var obeskrivligt bra. Vilken energi, vilka låtar, vilken scennärvaro, vilken ödmjukhet... ja bara så fantastiskt! Är i Håkan-koma fortfarande. Nu kan jag dö lycklig. Vilken man säger jag bara. Bland det bästa jag sett.
Jag tog även en del kort med kameran, lägger upp dem när vi kommer hem!

Nu rullar bilen vidare mot Smögen. Tyvärr är det kasst väder just nu, men de säger att det ska bli bättre så vi får hoppas på det!


MOT VÄSTKUSTEN

Sitter just nu i bilen påväg ner mot Varberg tillsammans med delar från familjen och bästa Amanda. Jag kan inte fatta att jag ska se självaste Håkan Hellström i egen hög person idag, det ska bli helt otrolgt. Har aldrg sett honom live tidigare så jag måste erkänna att jag minst sagt har sett fram emot detta. Han är fantastisk.
 
Efter vi har sett Håkan ikväll sover vi i Göteborg, och sen åker vi vidare mot Smögen imorgon och sover där en natt. Sedan vidare mot Hamburgsund och Grebbestad och lite andra småställen. Vi ska helt enkelt utforska västkusten de närmaste dagarna. Är hemma igen på måndag eller tisdag kväll. Ska bli himla mysigt faktiskt! Lena klippor och doften av saltvatten gör mig svag. Hoppas bara på bra väder!
Självklart blir min uppdatering här lite drabbad. Men räkna med mobilinlägg med iPhonebilder de kommande dagarna, och bildbomb från kameran när jag kommer hem igen!

UNDER WATER

La mig i badkaret för att ta lite bilder förut. Var superinspirerad pch taggad men det är så galet svårt att inte se helknäpp ut när man ligger ner. Kan inte bestäma mig och dessa bilder är häftiga eller bara helt efterblivna. Är faktiskt inne på det efterblivna hållet just nu men jag lägger upp dem ändå, haha!

NEW ORLEANS

Jeans - Topshop / tröja - Urban Outfitters / keps - DMretro
Foto, på bild, redigering: jag
 
Köpte byxorna och tröjan ovan i Stockholm igår. Köpte en hel del mer men dessa är favoriter. Jag fullkomligt älskar byxorna. Hur sköna som helst och supersnygga. Diggar även tröjan mycket. Nu ska jag unna mig genom att kolla på två nya avsnitt av dexter, är helt extas! 

RIHANNA

Igårkväll var jag och Karl på Rihannas konsert i Globen. Det var verkligen en av de bästa kvällarna i mitt liv! Långt över mina förväntningar. Vilken brud. Snyggare människa finns knappast. Och man har ju hört att hennes röst ska vara sådär live, men hon var otroligt duktig! Både vad gäller röst, dans och hela framträdandet. Hon körde alla hits blandat med nya och gamla låtar. Grymt var det.
 
Efter mycket om och men beslutade jag ändå för att inte ta med kameran, och såg sedan att man dessutom inte ens fick ta med sig systemkameror in. Så ni får tyvärr nöja er med dåliga mobilbilder. Tyvärr blev videorna brutalt dåliga när jag laddade upp dem, men ni får en liten glimt iallafall! Vet inte som det syns så bra men vilka platser vi hade alltså! Vi stog 2-3 meter ifrån längst fram och när hon hängde sig över publiken var vi supernära att röra henne. Det var väldigt mäktigt att se hela globen stå upp och sjunga och vara så nära henne. 
 
Vi stannade även kvar i Stockholm hela dagen idag för att äta gott och shoppa. Visar er outfitbilder imorgon med lite av det jag köpte! Nu är det bara att tagga upp för nästan konsert. För vet ni vem jag ska se på fredag? Jo, nämligen Håkan Hellström. Ska bli helt sjukt!

LIVET LEKER

Jag får verkligen be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering, men jag har haft så himla mycket för mig och bara njutit av sommarlovet helt enkelt. Hoppas ni förstår!

Just nu ligger jag i kvällssolen med Bamsen i stugan och njuter. Livet är härligt!


VOLLEYBOLL OCH BAD

Åkte in till Skövde idag och träffade ett härligt gäng från klassen. Har inte träffat dem sedan skolavslutningen så de var efterlängtade kan jag säga! Det blir volleyvoll, bad och massor med fika. Underbara vänner!

SOL, VIND OCH VATTEN

Här har ni yttligare några bilder från min vecka i stugan förra veckan.
 
Åh jag längtar redan tillbaka. Men den här veckan jobbar jag en hel del så har inte möjlighet att vara där. Fast jag har det ganska bra ändå faktiskt. 

SMILE

Ger er två lite gladare bilder från igår.
 
Idag har jag varit duktig och jobbat hela dagen. Så nu ska jag nörda Pretty little liars resten av kvällen. Vet inte varför jag kollar på den serien egentligen, den är skitdålig. Men har blivit besatt, så spännande!

DET ÄR ÖVER

Jag har fått en del kommentarer som frågar, och jag förstår att ni undrar. Så det är väl dags att berätta. Jag och Richard är inte tillsammans längre. Vi har gått skilda vägar. Även om det var jättesvårt känns det bäst så. För mig övergick vårat förhållande till en vänskap och det gick inte längre, även om jag ville. Men förhoppningsvis kommer vi kunna vara bra vänner, för det vill jag verkligen. Han är en fantastisk kille.

SUNSET


FULL FART

Bilder tagna av Evelina.
 
I torsdags var Karls familj här (våra föräldrar är nämligen väldigt bra kompisar) så vi passade på att testa våran nya bananbåt (?) och det blev även vattenskidor. Sånt är ju bara för skoj! Haha jag dör på bilden på mig och Karl när vi åker av bananen.  

SOL OCH BAD

Hejhej allihopa! Jag hoppas ni har det bra. Själv har jag det kanon! Är fortfarande kvar i stugan och har i princip bara solat och badat de senaste dagarna. Njutit av den svenska sommaren helt enkelt. Idag spenderade vi hela dagen på en ö. Underbart! 
Har en härlig dag kvar här imorgon innan jag åker hem igen på söndag. Får se vad vi hittar på då! Det är ju så härligt att vakna på morgonen utan några måsten och känna efter precis vad man vill göra själv. Det är grejer det!

BAMSEN

Snacka om fotogenisk, vilken modell! Söt så det skriker om det. Dock är han väldigt svår att ta kort på, vill aldrig stå stilla och ännu mindre kolla in i kameran. Men ack så gullig! 

EN DAG PÅ STRANDEN

Idag har jag spenderat dagen på stranden med familjen. Vi tog båten dit imorse och stannade där hela dagen. 24 grader i skuggan och 23 grader i vattnet. Kan knappast bli bättre. Ser dock ut som en räka just nu, skulle tro att man kan steka ägg på min kropp. Men vilken underbar dag!
 
Lägg förresten märke till den otroligt söta hunden på bilderna i början av inlägget. Vi ska nämligen ha denna underbara hund vid namn Bamsen hos oss i fyra veckor nu! Vi passar den åt en annan familj som ska ut och resa. Åh det är så himla mysigt! Jag har alltid önskat mig en hund men utan resultat. Så nu har min dröm gått i uppfyllelse. Ja i alla fall i fyra veckor. Är superlycklig!

CAFÉ VISTHUSET

Idag var jag en sväng på jobbet, fast jag jobbade inte. Mina vänner och numera även kolleger Karl och Elin saknade mig så mycket så jag fick pallra mig dit och köpa en glass. Det borde ni som bor häromkring också göra någon gång. Mysigare café får man leta efter!
Ikväll blir det volleybollspelande med vänner för min del, och sen åker jag även upp till stugan. Ska bli så härligt! Det är bara där man vill vara när det är såhär varmt. Men jag ska nog allt hinna med att blogga också :D

HELGEN

Hallå på er! Jag har jobbat hela helgen, så därav lite tråkig uppdatering. I fredags var jag iväg på festligheter hos Ida, och igårkväll var jag hos Elisa med tjejerna och åt pizza och kollade skräckfilm. Stannade även över natten hos Elisa så sista bilder är från våran frukost imorse, mums! Sommarlov rockar. 
Nästa vecka jobbar jag dock inte en enda gång, så då kommer jag antagligen åka upp till stugan och spendera ett par dagar där, underbart! 

BLOPPIS

Sådär, hittade en del i garderoben som passar bra för en liten bloppis. Hoppas ni hittar något ni tycker om! Då mailar ni mig på [email protected]. Alla kläder är i mycket bra skick. Undrar ni något är det bara att fråga!
 
Storlek: XS
Pris: 60 kr + 39 frakt
Beskrivning: En randig kortare t-shirt. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
Storlek: 34
Pris: 60 kr + 39 frakt
Beskrivning: Jeansjacka. Tycker så mycket om denna men den är tyvärr för liten för mig nu. Inte använd många gånger.
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: 36
Pris: 80 kr + 39 frakt
Beskrivning: Ett rosa och vitt dipdye-linne med fransar. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: S
Pris: 70 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Rutig fin skjorta. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
Storlek: 34
Pris: 70 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Jeansväst. Även denna jättefin men tyvärr för liten nu. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
Storlek: S
Pris: 70 kr + 39 kr frakt
Beskrivning: Beiga shorts med fickor. 
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]

I WILL BE A GUN AND IT'S YOU I'LL COME FOR

Foto, redigering, på bild: jag
Skor - DNA (Sixtyseven) / skinnshorts - ZARA / tröja - ZARA / solglasögon - Urban Outfitters
 
Här har ni lite av de plagg som jag köpte igår; shortsen och tröjan från ZARA. Älskar båda! Sommarrean som var i nästan varenda butik i Göteborg får en stor tummen upp av mig.
Nu ska jag ta mig an min garderob tänkte jag, så det är lika bra att börja. Glöm inte att kolla in senare eller imorgon så kanske jag har lagt upp en liten bloppis! :D

GÖTEBORG

Har spenderat hela dagen i Göteborg med Oliver. Har hittat mycket snyggt! Ska försöka hinna med att fota en del av det jag köpt imorgon och visa er. Imorgon tänkte jag även städa min garderob, så det kanske blir en liten bloppis igen! :) 
 
Förresten så hoppas jag att ni inte hatar mig för att jag inte hinner med att blogga varje dag hela tiden. Jag har så mycket annat för mig men försöker ändå alltid ha tid för att ta bilder och blogga eftersom det är så roligt. Men jag tycker själv att det är bättre att blogga när det verkligen blir bra och man har inspiration till det istället för att det bara slänga ihop ett inlägg för att. Hoppas ni håller med, stora kramar på er! :D

SYSTER

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto, redigering: jag
Modell: Julia (min tvillingsyster)
 
Idag fotade jag min tvillingsyster Julia. Testade även lite nya trix i photoshop och jag blev väldigt nöjd! Jag såg också att det var många av er som ville se hur hon ser ut så här har bilder på henne. Jag är medveten om att vi är väldigt olika, haha! 

GRILLMYS

Spenderade kvällen igår hos Malin tillsammans med Stina, Linnea och Elisa. Det blev god mat och mycket prat. Härliga tjejer!
 
Jag vill också verkligen tacka för alla superfina kommentarer jag har fått det senaste. Jag hade ju en idé att försöka svara på alla kommentarer, för det vill jag så gärna, men det urartade lite när blogg.se länkade mig och kommentarerna blev så många. Men jag läser som sagt alltid alla och ni gör mig bara så glad! Underbara är vad ni är! Jag får dessutom passa på att välkomna nya läsare, hoppas ni ska trivas här!

2 JULI

Jag för börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men det har varit lite mycket de senaste dagarna. Idag gick jag förbi och hälsade på Oliver på hans jobb, i utbyte mot en gratis glass förstås. Underbara vän!
 
Förresten så har jag själv gjort mina sista dagar på förskolan och påbörjat ett nytt sommarjobb. Jag jobbar nu på Visthuset, ett café precis vid Göta Kanal i Töreboda. Där kommer jag hålla till lite då och då under resten av sommaren. Så om jag skriver att jag ska till jobbet så vet ni vart! Kom förbi och ta en fika vet jag! 
 
Nu väntar jag på att Karl ska komma förbi på en pratstund och lite det-regnar-ute-mys. Ikväll blir det grillkväll med tjejerna. 

RSS 2.0