runt runt


Försök ignorera det faktum att min lillasyster står i bakgrunden, att jag ser ut som en get eller något och att alltihop bara blev as konstigt.
 
Annars?
Vi har fått photoshop cs5 i våra datorer nu och har hitills haft två lektioner i det. Så att leka runt lite i photoshop är nästan det enda jag gör på dagarna nu. Jag har märkt att det är många av er som tror att jag använder photoshop med sanningen är att jag aldrig rört det i hela mitt liv. Så det ska bli jättekul att lära sig! Har verkligen sett fram emot det. Gjorde precis en animering (jag vet att man blir helt yr i huvudet och allt). Men jag tyckte det var lite coolt. 
 
Nu ska jag dra på mig något snyggt, och sen ska jag på kräftskiva :D

mys


Regnet bara öser ner så det har fått bli en eftermiddag i sängen, rätt så okej ändå!

London

Jag kom på att jag har ju helt glömt bort att berätta för er att jag ska åka till London nästa vecka med mamma, pappa, Thea & Jakob. Det ska bli hur kul som helst! Har varit där en gång innan, för 1,5 år sen. Men sen dess har jag köpt en ny kamera och blivit bättre på foto. Så det ska bli jättekul att åka dit igen! :D
 
Här är i allafall lite bilder från när jag var där sist :)

Avslutar kvällen på bästa sätt

 
Kom precis hem efter att ha varit på körkortskurs i 4 timmar, är ganska så död just nu kan jag säga er. Så just nu blir dexter, redbull & tutti frutti passion perfekt för att avsluta kvällen!

Look of today

Byxor - Ginatricot / linne - BikBok / Skärp - H&M / armbad - Josign.se / skor - Dr. Martens / jacka - Esprit
 
Tillbringar dagen med min kärlek.

mumsfillibaba

Idag har jag försökt mig på en lite hälsosammare dag. Tog en springtur med Elin efter skolan, kändes riktigt bra faktiskt. Sen drog vi hem till mig och satte på högsta musik och tränade lite yttligare. 
Nu har jag precis gjort världens godaste sallad och kan inte vänta på att få äta upp den, så hejdå! :D

on the train

Här sitter jag och Elin och tar lite coola bilder på oss själva på vägen hem från skolan. 
 
Ifall ni undrar varför jag lagt upp så fräcka (asfula) webbkamerabilder i de senaste inläggen så är det för att vi har fått våra skoldatorer nu. Men det ska inte bli en vana :D

jag är såååå kär!

Tog bussen till Mariestad efter skolan. Så nu är jag hos Jakob och har det bra. Han är bra mysig denadära.

I don´t care

Canon EOS 600d + Canon 18-135/3,5-5,6 + Canon Blixt 430EX II 
Foto: jag
På bild: jag
 
Tog lite självporträtt så här på kvällen :D

västkusten

Jag får ursäkta att bilderna är så dåliga (tagna med iPhone 4). Jag ångrar verkligen att jag inte tog med kameran!
 
Idag har jag, min nya mediaklass och ettorna på musikgymnasiet varit iväg till Tjörn på västkusten. Vi var på ett akvarellmuséum. Det låter väl som döden kan jag tänka mig men det var riktigt häftigt faktiskt. Det var rörliga bilder som alla innehöll vatten på något sätt. Allt från spöken till en och annan naken man.
Efter vi varit på muséet fick jag och några andra i klassen för oss att klättra på klipporna. Det var inte helt lätt och ofarligt men det var ändå kul och utsikten var helgrym.
 
Annars så börjar vi komma varandra närmare nu i klassen också, och jag blir bara mer och mer säker på att jag valt rätt program :D

nyklippt, nyslingat & dip dye

Här har ni resultatet från igår.
Jag var ju först hos frisören och toppade och slingade håret (blonda slingor, mest för att fylla i utväxten men också för att få hela håret ljusare i sin helhet.) Sen gick jag hem till Ida och hon gjorde mina lila toppar. Jag fullkomligt älskar dom verkligen! Känns jättekul med en förändring. Dessutom går färgen ut efter 2-3 veckor så jag behöver inte klippa av mig topparna när jag tröttnar ;)
 
Vad tycker ni? :D

Bloggen fyller 3 år!

 Vad jag gör när ingen ser mig.
 
Stort grattis bloggen på 3-årsdagen!
Jag kan inte fatta att jag har haft min blogg i tre hela år idag. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag har älskat att blogga sen den dagen jag startade, och just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna sluta. Jag skulle sakna det så mycket. Med risk för att låta klyschig måste jag ändå säga att jag hade aldrig fortsatt blogga om det inte vore för er. Ni är guld värda.
 
Sen kan jag bara snabbt berätta att jag ska göra något efter skolan idag. Med mitt hår. Hos frisören och hos Ida. Bilder på resultatet kommer upp ikväll! :D

första skoldagen & nyshoppat

Då var första skoldagen på gymnasiet avklarad.
Det gick bra tycker jag. Programmet verkade skitbra, och klassen lär man väl känna bättre efter ett tag antar jag. 
Efter skolan stannade vi kvar i Skövde en sväng och jag införskaffade lite nya grejer!
Vit stickad tröja från H&M.
Militär t-shirt från Ginatricot.
En basic topp från Ginatricot.
Och nya skor från H&M!
Minns ni de här skorna jag skickade efter från nelly för ett tag sen? Längtade som tusan men när dom kom såg dom inte alls ut som jag hade föreställt mig, så jag skickade tillbaka dom. Så jag köpte dessa godingar idag istället :D (märkte att dom ser väldigt "långa" ut på bilden, men tro mig dom är snyggare i verkligheten!)

sista dagen på sommarlovet

Laddar upp med te & SOLO.
Har varit med min kära pojkvän hela helgen och kom precis hem. Det är väl nu jag ska säga hur underbart vi har haft det som jag brukar göra, men det har inte varit lika bra den här gången. Jakob har nämligen fått en kraftig infektion i ögat under helgen som det så fint heter. Så vi var inne på sjukhuset idag, och han har haft och har jätteont. Min stackars kille♥ 
 
Men just nu sitter jag och försöker peppa mig själv lite inför min första dag på gymnasiet imorgon. Jag har lite blandade känslor inför det. Det ska bli väldigt kul att börja just media, och få hålla på med något jag älskar i skolan. Men jag kan inte påstå att jag längtar till grundämnena, tidiga morgonar, läxor och prov. Dessutom är det ju nervöst att börja en ny skola. Men det kommer nog bli bra får vi hoppas:D
 
Nu ska jag sova som en gud tills klockan ringer kl 7 imorgon, godnatt på er! 

jag hatar rubriker.

I torsdags kom Jakob hit, och jag har varit med honom sen dess. 
Igårkväll var vi iväg till Karl på lite festligheter. Det blev en jättekul kväll med trevligt folk! Vi sov över men nu är vi hemma igen, lite lagom trötta. Så vi ska väl fortsätta med att bara ta det lugnt och mysa till lite film tror jag :D
Jag slänger in en bild på Jakob, bara för att han är så fin.

Q/A

Hej Felicia!
Ett tips för att få ögonen att "lysa" mer på bilder är att ta bilden i starkt ljus. Tillexempel utomhus. Sen brukar jag alltid göra ögonen lite starkare och ljusare i www.picmonkey.com. Det gör du genom att först ladda upp en bild, sen klicka på ikonen som ser ut som ett läppstift till vänster, då står det Touch up. Sen väljer du "eye brighten". 
 
Jag lägger över bilderna jag vill överföra till mobilen på Skydrive i hotmail. Dom har en app också så där hämtar jag sen bilderna i mobilen. 
Kram på dig! :)

ett fel närmare rätt

Jag hade en grym kväll igår. Vi var i Göteborg vid sex och började med att käka en pastabuffé. Sen drog vi oss mot Liseberg för att se Familjen. Han var väldigt udda på scen och allt lät i princip likadant. Så han var väl sådär, men han tog sig ändå lite i slutet. 
Sen tog vi en buss till Götaplatsen för att se Svenska Björnstammen, och dom var riktigt bra! Också konstiga, fast på ett bra sätt. Dom var verkligen asbra :D

yesterday

Hade en riktigt bra kväll i Göteborg med mina fina tjejer igår. Vi kollade på Norlie & KKV, Melissa Horn och Timbuktu. Men jag tog inga kort på Timbuktu. 
 
Idag står Göteborg på schemat igen, och idag spelar bland annat Familjen & Den svenska björnstammen :D

Look of today

Foto: Mammi
Klänning - Ginatricot / väska, jacka, halsband - H&M / skor - Jeffrey Campbell
 
Mot Göteborg.
Sitter just nu och väntar på att Amanda ska anlända, så ska vi dra oss mot station för att möta upp ida, elin & stina. Vi ska till kulturkalaset i Göteborg idag där bland annat Norlie & KKV, Melissa Horn och Timbuktu spelar ikväll. Det ser ut att bli en toppenkväll!
 
Förra veckan beställde jag också hem skinnjackan och väskan som är med på bilderna, och de kom igår. Älskar båda!

I don´t care - I love it

 
 Om en vecka börjar skolan. 
 Det är helt ofattbart. Jag har knappt fattat att det är sommarlov än, sommarlovet har gått jättefort. Det känns som om jag har massor kvar att göra. Men jag har ändå inte speciellt mycket ångest över att börja skolan eftersom jag ska börja gymnasiet, och det ska faktiskt bli riktigt kul. 
 
Idag blev en sån där dag att inte göra någonting. Så jag ska väl hoppa in i duschen snart, sen se på någon bra film och ta en springrunda :D

new in

Tog en spontan tripp till Skövde med Amanda idag. Hittade två tröjor och ett par jeans :D Sen köpte jag ett till par svarta byxor igår också. Allt är från Gina utom den stickade tröjan, den är från H&M. 
Sen avslutade vi kvällen med lite häng vid kanalen, GÖTT!
 

Dalarna

Jag har som sagt haft det jättemysigt i Dalarna (jag var någon mil utanför Leksand) hos min mormor & morfar med mamma, pappa och min lillasyster. Men nu är jag hemma och det känns faktiskt inte helt fel heller. Att inte göra någonting är underskattat.

på väg hem

Sitter just nu i bilen påväg hem från dalarna. Har haft det riktigt mysigt faktiskt :)

haha sötnos

  
 I brist på någonting att göra här i bilen så kollar jag igenom gamla bilder. Jag hittade de här gamla flummbilderna på mig och Jakob, haha :D Det är rätt så sjukt hur mycket jag älskar den pojken. 
 

nybeställt

Klickade precis hem de här ursnygga skorna. Såg dom på nelly och föll direkt, var bara tvungen att beställa!
 
Igår var jag iväg på festligheter i kilen, det blev en toppenkväll med gött folk. 
Just nu håller jag på och fixar iordning en mysig spellista på spotify med go musik för jag ska snart åka till till dalarna med mamma & pappa, mormor och morfar bor där. Så nu står 3 timmars bilfärd på schemat ;)

never look back

Har precis gjort lite mat och sitter för tillfället i solen och läser Elsas Värld. 
Har det riktigt mysigt faktiskt. Solen har inte tittat fram speciellt mycket den här sommaren så man får ta vara på det lilla.
Ni kanske ser att jag bytt bakgrund på bloggen också. Jag kände för en liten förändrig och blev rätt nöjd ändå :D
 
Men nu ska jag snart sluta lata mig och dra ut på en springrunda, så vi hörs senare!

this is love, this is love, this is love

Hej mina fina bloggläsare!
Igår var jag på Lisberg hela dagen och avslutade med att kolla på Lotta På Liseberg. Har hört att jag och mina vänner lyckades vara med på tv också när vi dansade till "jag kommer". Haha, så ni kanske såg mig? ;)
 
Idag är det tisdag om jag inte har helt fel. Och jag har precis varit och fotat några sista bilder för ett jobb jag gör hos ett företag. Så nu ska jag åka till Jakob för att spendera några dagar med honom :D

Hänger lite med Eric Saade


in the sunset

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Foto: jag
På bilden: Karl

karl

 Har haft ett grymt dygn med Karl. Han är allt bra galen, men det gillar vi! Vi tog också en del seriösa bilder som jag ska lägga upp snart :D

känner en känsla någonstans, din kropp den rubbar min balans

Igår hade jag och Jakob en toppendag! Vi var och fikade, käkade munkar, spelade monopol, mumsade Ben & Jerry´s och så var vi iväg till kilen på kvällen och träffade goa människor. Det blev en bra kväll!
 
Nu har min älskling precis åkt och jag fixar för fullt för jag ska alldeles strax åka till Karl. Så det blir nog en toppenkväll ikväll också :D

en blomma

Bloggen har varit lite sisådär uppdaterad de senaste dagarna.
Det är för att jag har varit med Jakob sen i tisdags. Jag vet att det inte är någon bra anledning egentligen men vi har gjort så myckt roligt och haft det så bra så bloggen har inte varit det första jag tänkt på. I onsdags tillexempel var vi i skövde och jag köpte lite grejer som jag kan visa er senare. Sen har vi varit och badat, spelat minifgolf, målat hans garage lite, sett på film och så var vi iväg till hans släkt lite också. 
 
Nu har vi precis ätit och vi får se vad vi hittar på idag :D Det regnar nu men det skulle bli bättre väder så vi får hoppas på det!
 
Kram på er!

Nu säger vi godnatt


RSS 2.0