VALBORG

Hej på er! Idag har jag haft en bra dag, hyffsat kort och jag har fått mycket gjort. Det är ju faktiskt valborg idag. Det känns konstigt att vara ledig från skolan imorgon en vanlig onsdag, men jag klagar inte! Ikväll ska jag göra som många andra och bege mig iväg på festligheter. Träffa mina underbara vänner, prata strunt och dansa klackarna i taket. Jag hoppas på en bra kväll, men vad kan gå fel när man omges av människor man tycker så mycket om?
Hoppas ni alla får en fin valborg!
Jag ger er två bilder från i fredags. Härliga tjejer det där. 

.

Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II + reflexskärm silver
Foto, på bild, redigering: jag
 
Här är resten av bilderna jag tog igår. Solljuset var så härligt att jag inte kunde låta bli. 

THIS COULD BE HEAVEN OR THIS COULD BE HELL

Hejhej. Tänkte bara tala om att jag lever. Hade en jättekul kväll med härliga människor i fredags. Gårdagen spenderade jag med min Richard och även en del av denna söndag. Nu är jag dock mindre glad för inget vill som jag vill och min dator har fått frispel. Orkar inte. Fotade dessa plus många fler bilder förut med Lana Del Rey i högtalarna. Men de andra går inte att lägga upp så dom får ni se någon annan gång. Förhoppningsvis imorgon! 

JEANS VEST

Jeansväst - BikBok / linne - Ginatricot
 
Bär min nya jeansväst från BikBok idag, måste säga att jag verkligen tycker om den. Och priset? Köpte den för 200 kr igår istället 400 kr. Klagar inte.
Ikväll blir det festligheter hos Elisa, kommer bli kanon.

NEW IN

Idag var det 50% på allt inne på BikBok, vilken lycka! Fick med mig jeansen och blusen på bilden ovan hem. Köpte dessutom en jättesnygg jenasväst men den får ni se imorgon. Jag brukar väldigt sällan bära ljusa jeans, men dessa tycker jag faktiskt riktigt mycket om!

POJKVÄN OCH VARDAGSLYX

Börjar med att bjuda på lite svartvita bilder på mig och Richard från igår, haha. Åkte dit direkt efter skolan så hann tyvärr inte blogga. Han är bara för bra.
Bild nummer två är från tidigare idag när jag, Lovisa och Joanna lyxade till det lite på Espresso House under lunchen. Frapinon (drycken på bilden ovan) har blivit en ny favorit! Finns i jordgubb/vit choklad, choklad och vanilj. Slukar alla hur snabbt som helst.
 
Nu ska jag springa och posta lite plagg som blev köpa på bloppisen. Kul att ni uppskattar det! Det finns fortfarande två plagg kvar - ett linne och ett par shorts. Kolla här

BOY CAP

Har helt glömt att visa den här godingen till keps som mamma köpte med hem till mig från Stockholm förra veckan. Från DMretro
 
Annars är jag faktiskt inte så glad idag. Mitt hår ser katastrofalt ut och dessutom tappade jag precis bort ögonmusslan till min kamera. Orkar inte. Inte idag. 
Men jag fick tillbaka min iPhone lagad idag (jag spräckte ju hela framsidan ordentligt). Så det var ett plus. Och imorgon får jag träffa personen som gör mig gladast just nu. Så lite bra mår jag nog ändå. 

EN SOLIG DAG I TÖREBODA

Har spenderat veckans sista dag med min underbara Amanda. Solen har lyst från en klarblå himel och livet har helt enkelt varit väldigt skönt idag. Vi hängde vid kanalen tills solen gick ner.

BLOPPIS

Eftersom bloppisen jag hade förra gången blev så popurlär så tänkte jag ha en till, är ni intresserade är det bara att maila mig ([email protected]), så kan ni antingen komma och hämta plagget/plaggen eller få dom hemskickade direkt i brevlådan för 39 kr extra. 
 
Storlek: S
Pris: 70 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Ett svart linne med vitt tryck "LIVE WITH LOVE". Knappt använt.
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: XS
Pris: 90 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: En rosa/röd stickad kofta med fickor två fickor på vardera sida. 
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: XS
Pris: 90 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: En mysig vit stickad kofta. Inte använd många gånger.
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: S
Pris: 60 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Blå stickad kortare tröja med rött tryck. Baksidan är helblå.  
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: L
Pris: 60 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Härligt oversize linne med färger som tryck på framsidan. Baksidan är helvit.
 
Köpa? Maila [email protected]
 
Storlek: 34
Pris: 150 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Höga blåa snygga jeansshorts. Älskar dessa men de är tyvärr för små för mig. I väldigt bra skick.
 
Köpa? Maila [email protected]
 
Storlek: 34
Pris: 150 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Höga blåa jeansshorts med USAs flagga i vitt. Även dessa gillar jag starkt men de är för små för mig. Använda två gånger.
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD
 
Storlek: S
Pris: 50 kr + ev. frakt 39 kr
Beskrivning: Ett svart linne med skinnframsida och spetsbaksida. Använd en gång. Denna var med på förra bloppisen också, men flera köpare drog sig ur så jag fick aldrig sålt den. 
 
Köpa? Maila [email protected]
 
SÅLD

WEEKEND

Mn helg har hitills bestått av Richard, pizza, sol och andra trevligheter. Nu? Nya SOLO och chips. Massa chips.
 
Tänkte också passa på att berätta att jag tänkte ha en liten bloppis imorgon igen. Så håll utkik under dagen!

GOD SMOOTHIE OCH NYSNINGAR SOM VÄCKER DÖDA

Testade en ny smoothie imorse. Vaniljyoghurt, lite mjölk, kiwi, banan, pressad citron och kokos. Måtten? Jag vet ärligt talat inte, bara hällde i lite. Men riktigt gott blev det!
 
Tyvärr har blivit sjuk. Jag överdriver inte när jag säger att mina nysningar idag troligen skulle kunna väcka döda. Näsan slutar inte rinna och dessutom har jag feber. Jag som så sällan blir sjuk. Men jag mår ändå bättre än i morse, så förhoppningsvis är jag okej imorgon. 

HUDVÅRDSTIPS

Jag får ofta många frågor angående min hy och hur jag sköter om den. Så här har ni lite hudvårdstips helt enkelt!


1. Sömn. Det är nog ett av de enklaste tipsen. Om du sover de timmar per natt som är rekommenderade för din ålder kommer du lättare slippa finnar, utslag, ringar under ögonen osv.


2. Rökning skadar huden mycket. Du får en blekare hudton och lätta rynkor. Fimpa rökningen, helt enkelt.


3. Sov aldrig med smink. Never. Det finns inga ursäkter. Det är inte bra för huden någonstans. Det tar inte lång tid att tvätta bort, det är värt det!

4. Tvätta huden morgon och kväll. Jag börjar alltid med att skölja ansiktent med vatten, sen smörjer jag in det med dagkräm. Ett väldigt bra tips! Speciellt för mig som har torr hud normalt är det viktigt att inte bara återfukta utan även återfetta, speciellt vintertid. Och det kan de flesta behöva även om du har lite fetare hudtyp. Fettet skyddar mot både kylan och den torra inomhusluften.

5. Drick mycket vatten! Det rensar kroppen och håller din kropp och hud på en bra fuktnivå.

6. Använd ekologisk hudvård. Ekologisk hudvård är både snäll mot din hud och mot miljön och har blivit väldigt popurlärt den senaste tiden.
Det finns dock några saker man kan tänka på innan man använder ekologiska hudvårdsprodukter för att de ska ha så bra effekt som möjligt. Det första är att du bör tvätta huden ordentligt med något rengöringsmedel som tar bort smuts eller smink utan att torka ut din hud. Även här kan du välja de hudvårdsprodukter som är ekologiska. När du väl har gjort det kan du ha på en fuktighetskräm (helst en doftfri då det är mindre kemikalier i dem). Eller en fuktkräm som bara doftar av de ekologiska ämnena som den består av.

Även om många av er köper hudvårdsprodukter, hårprodukter och andra produkter inom skönhet och hälsa ute i butikerna så finns det ett smidigare sätt. På Bangerhead finns det mesta och med ett klick får man det man vill ha direkt till brevlådan.


FANTASTISKT BRA

Håkan Hellströms nya skiva kan bara sammanfattas med ett ord: Kärlek. Fantastiskt overkligt galet bra. Han sätter ord på det alla tänker. Rösten och texterna träffar rakt i hjärtat. Avskalat men ändå sprudlande. Så tilltalande att det nästan är läskigt. Håkan träffar ofattbart rätt - igen.
 
Skivan hittar du här. Lyssna. Du kommer inte ångra dig.

IN THE WIND

by me
 
Det var nära på storm ute förut. Men jag tog med mig kameran ut och tog lite bilder i vinden. Kallt men kul.

I´M GOING TO KICK YOU UNTIL I NEED NEW SHOES

Canon EOS 600d + Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM + Canon Blixt 430EX II med blixtbouncer
10mm / Iso: 100 / F3,5 /  Slutartid: 1/200 / Blixtstyrka: 1/8
Foto, redigering, på bild - jag

BÄSTA OCH SÄMSTA HELGEN PÅ LÄNGE

Dålig uppdatering i helgen, yes jag är medveten om det. Men den har spenderats med Richard och det har varit riktigt bra. Åkte till honom i fredags för en myskväll och sen tog jag med mig honom hem till Töreboda igår och vi åkte iväg på festligheter. Vaknade upp vid hans sida imorse, åt en hej dundrans god frukost och vinkade av honom vid tåget nyss. Har minst sagt haft en toppenhelg!
 
Nu till varför helgen inte har varit speciellt bra. Eller ja, slutet på helgen nu blev i alla fall inte speciellt kul. Tappade precis min iPhone i marken. Hela framsidan sprack rejält. Så ja, nu har jag spräckt min tredje iPhone. Tror bara det är jag som kan lyckas med sånt. 

EN DAG MED EN VÄN

Har haft en jättebra dag med världens bästa Karl. Vi satt i växthuset och gottade oss och pratade om allt mellan himmel och jord. Himla bra dag.

10 APRIL

Idag bär jag BikBok från topp till tå. Här har ni också lite bättre bilder på de nya spräckliga byxorna jag köpte förra veckan. Jag älskar dom verkligen, så sköna! Nu ska jag unna mig lite pizza och sen blir det att plugga matte.

IBLAND MÅSTE MAN LYXA TILL DET

08:00 satt jag redo i skolan idag, det tråkiga var bara att våra två första lektioner blev inställda så jag började egentligen inte försen 12:00. Lagom segt, men det fanns ingen mening med att åka hem igen. Så jag och Elvira (som fyller år idag, grattis till den tjejen!) gick och köpte oss lite godsaker. Det passade helt perfekt mitt på en tisdag som denna.

MONDAY

Pang boom så var helgen slut och det är måndag igen. Min måndag var extra seg eftersom alla tåg är inställda på grund av banarbete just nu - så jag fick ta en buss hem från Skövde och var inte hemma försen hav 6. Men tyvärr kan jag inte släppa skolan än utan måste göra klart en inlämning. Så vi hörs igen imorgon fina ni!

ÄNNU EN SÖNDAG

Har spenderat eftermiddagen ute med Oliver, trevligt slut på veckan måste jag säga.

AMERIKANSKA BANANPANNKAKOR

Gjorde mig amerikanska bananpannkakor till frukost idag igen. Det var många av er som undrade över receptet sist så jag delar med mig av det idag :D De är riktigt goda!

WITH YOU I CAN FEEL AGAIN

Jag vet att uppdateringen de senaste dagarna har varit urusel, men det blir så ibland tyvärr.
I torsdags var jag tvungen att prioritera plugg hela dagen. Och igår och idag har Richard varit här. Jag kan förstå om ni undrar vem den här Richard är nu som jag pratar om? ;) Jag tänkte att det är dags att berätta det. Richard är en kille jag har träffat under de senaste två månaderna, och jag kan helt enkelt berätta att han är min pojkvän nu. Allt känns bara väldigt bra och jag är jätteglad! Tyvärr har jag inte tagit några bilder på honom än, men det kommer ska ni se.

WHEN LIFE IS GOOD

Som jag nämnde igår har vi hängt upp en hängmatta i växthuset och den har jag använt flitigt de senaste dagarna.
Det har varit mellan 34-38 grader där inne på dagarna nu tills solen går ner. Som ni säkert förstår har det varit helt underbart.
 
Idag efter skolan köpte jag med mig lite frukt och annat gott hem, som ni ser på bilderna ovan. Sen la jag mig där ute ända tills solen gick ner. Det var så skönt att känna solen bränna mot huden. Höra toner av Thomas Stenström, Lars Winnerbäck och Mando Diao på hög volym. Känna doften och smaken av jordgubbar. Känna doften av bikinin som fortfarande luktade lite saltvatten från i somras. Kolla upp på en klarblå himmel. Och när det blev för varmt svingade jag hängmattan så att det fläcktade lagom mot kroppen. Behöver jag säga mer?

EN SOLIG DAG

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Vi hade studeidag idag och fick därav en dag extra lov. Vilket verkligen satt fint! Jag låg ute i hängmattan i växthuset förut i flera timmar. 38 grader var det där inne så bikini var det enda som behövdes. Det var helt obeskrivligt skönt och man fick minst sagt sommarkänslor. Dessutom är snön nästan borta helt nu, det enda som saknas är gröna träd och grönt gräs. Men snart så!

SUN


Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II
Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/2500
Foto, på bild, redigering: jag
 
Här har ni resten av bilderna jag tog igår. Är inte jättenöjd, men jag lägger ut dom ändå. Som jag nämnde igår hade jag riktigt svårt att bestäma om de skulle vara i svartvitt eller inte. Men de flesta av er tyckte färg, så det fick det bli :D

CLOSEUP

Var ute tidigare idag och tog lite bilder, ska kolla igenom alla sen så dom kommer troligtvis ut i morgon. Här har ni en närbild i smakprov. Kunde inte bestäma mig om den var snyggast i färg eller i svartvitt, vad tycker ni? :D
 
Nu ska jag cykla iväg mot Linnea för en myskväll, blir ett perfekt slut på denna måndag!

RSS 2.0