KRÄFTSKIVA I VÄXTHUSET

Haha. I onsdags hade vi som sagt en svensk traditionell kräftskiva med våra tyska vänner. Platsen var mitt växthus så mysfaktorn var på topp! Tyskarna tyckte vi var riktigt brutala som åt kräftor, som några hänsynslösa kannibaler. Men efter ett tag smakade de tillslut - och de gillade det faktiskt! Det blev en riktigt rolig kväll.

UNDERBARA VÄNNER OCH BÄSTA VECKAN

Åååh vilken bra vecka vi har haft, det har varit helt sjukt roligt! Om du får chansen att göra ett sånt här utbyte - TA DEN! Tro mig, det kommer vara det bästa du har varit med om. 
 
Våra tyskavänner har åkt nu, men vi har hunnit med massor med skoj. Jag har inte haft en enda sekund ledig att sitta vid datorn så därav uppdateringen. Vi har hållt igång hela tiden. Vi har spelat Laserdome och volleyboll, visat dem hur en svenk kräftskiva går till, hunnit med Liseberg och Universeum och massa mer. Gud vad jag kommer sakna alla, det känns så knäppt att vi kanske aldrig kommer träffa varandra igen. Det måste vi!
 
Jag har ett gäng med bilder från våran kräftskiva som kommer upp senare idag, så ta och kolla in igen ikväll! Nu ska jag iväg på min kusins konfirmation och sen ikväll ska jag dra in en sväng till Skövde med tjejerna för att kolla in Matfestivalen som är i full gång där. Trevligt!

TYSKARNA

Minns ni att jag åkte iväg en vecka till Tyskland i våras? Jag gjorde ju ett utbyte tillsammans med 16 andra på min skola som läste tyska och bodde hos en tysk familj hela veckan. Vi hittade på massa roligt, och det var bland det roligaste jag gjort i mitt liv! 
I vilket fall så är det deras tur att komma till oss i Sverige den här veckan. Det kommer alltså bo en tysk tjej (Tanja heter hon) hos mig, och så kommer vi självklart hitta på massor med roliga saker med hela gänget på dagarna. Hon kom nu ikväll och stannar tills på fredagkväll. Himla roligt verkligen! 
Bloggningen kanske kommer drabbas lite då jag inte kommer ha så mycket fritid. Men jag kommer nog ta en hel del bilder så det får bloggas när jag hinner helt enkelt :D

NEW BAG

Fyndade den här supersnygga väskan på H&M för 399 kr häromdagen. Är riktigt nöjd! Den är inte bara riktigt snygg utan även väldigt rymlig. Tummen upp för den!

I LOVE YOU GIRLS

Mötte upp tjejerna en sväng förut och tog lite roliga bilder, haha! Åh vad jag älskar dessa tjejer, vad skulle jag göra utan er? Ni är oslagbara!

BRYGGFRUKOST

Hade en himla trevlig kväll hos Malin igår med massa goa människor. Festligheterna var i full gång och alla var glada. Vi sov även över där och när vi vaknade i morse såg vi att det var riktigt fint väder. Hungriga var vi också. Så vi var ett gäng som drog iväg och köpte frukost och satte oss på en brygga utmed Göta Kanal. Det kändes så bra att få njuta ordentligt av den sista sommaren. Man blir ju lagom deprimerad av att tänka på att vi går mot vinter. Men nu ska vi inte vara sådana, sommaren är faktiskt inte riktigt över än. Det kan jag bevisa med de här bilderna!

PERSIKA & KIWISMOOTHIE

När jag kom med tåget ifrån Skövde till Törebodas station tidigare idag insåg jag att min cykel blivit stulen. Åh vad sur jag blir. Även om det inte var den dyraste cykeln så är det väldigt tråkigt, behöver verkligen en cykel att ta mig fram och tillbaka från station med. 
 
När jag kom hem bestämde jag mig därför för att tröstäta/dricka och testade ett nytt smoothie recept. Den blev riktigt god faktiskt, ni borde testa själva! Det är bara att mixa allt jag skrev på första bilden. Men även fast det var jättegott är jag fortfarande sur för cykeln. Får gå runt och leta lite i Töreboda imorgon annars blir det till att skaffa en ny. Blir så arg på dessa typer. Köp er en egen cykel förtusan!

GRATTIS BLOGGEN FYRA ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag minsann, för idag fyller min blogg hela 4 år! Det är helt sjukt vad fort tiden går, läskigt snabbt verkligen. Känns som om det var igår jag satt där och kände för att skaffa blogg och klickade in på blogg.se för första gången. Det har hänt en hel del sedan dess. Jag hoppas verkligen ni förstår hur mycket ni betyder för mig! Alla säger så, men jag menar det; mina läsare är dom bästa!! Vad skulle jag göra utan er? Jag vill bara krama om er allihopa. Tack för att ni fortsätter att titta in här och hänga med, ni är guld värda!
 
Förresten så kanske ni undrar varför inte mina arkiv går tillbaka till 2009, och det är för att jag har tagit bort de allra äldsta. Skämdes lite för mycket, haha! Men jag tror ni får er ett tillräckligt gott skratt genom att titta tillbaka på 2010. 
Jag kan även meddela att jag inte alls har planer på att sluta, det här är det roligaste jag vet! Näst efter att fota då förstås ;)

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN OCH TRÄNING

Då var första skoldagen avklarad, vilket blev en himla rolig dag faktiskt! Vi klädde alla ut oss i den färg som vårt program blev tilldelad (vi på estet hade lila) och gick genom hela Skövde med ballonger och flaggor och sjöng ramsor om hur bra vi är (alla 1500 elever på skolan alltså!). Sen hade vi tävlingar mot de andra programmen. Kan väl inte påstå att det gick sådär superbra för oss, men kul hade vi! Ångrar så att jag inte tog med kameran.
 
Efter skolan mötte jag upp Oscar och gick till gymmet. Haha ja ni läste rätt! Efter ca 1 års tränings hemma har jag beslutat mig för att äntligen skaffa gymkort. Actic i Skövde blir det, vilket känns kanon! 
Kolla även in bilden ovan, vilka snygga skor som kom hem till mig igår va? Ett par nya löparskor, känns super att ha ett par egna snygga nu då jag hitills har sprungit runt i mammas gamla par. Visst blir man så mycket mer motiverad att träna om man har snygga träningskläder? De är förövrigt ännu snyggare i verkligheten. Snörerna och insidan är i en mer lysande rosa, synd att det inte syns lika bra på bild. 
Jag hoppas ni alla har haft en kanon-tisdag!

HEJDÅ SOMMARLOV

Då var det dags att säga hejdå till sommar och frihet, imorgon börjar skolan igen. Det har gått så himla fort, men det gör ju sommaren alltid. Denna underbara sommar. Men jag ska ändå inte påstå att jag har jätteångest, jag ser fram emot att träffa alla saknade vänner igen och få lite rutin på livet. Har säkert ändrat mig angående den meningen om bara en månad, haha men det är så jag känner nu.
 
Vad har jag gjort då i sommar egentligen? Kändes precis som om jag inte hunnit med någoting, men när jag kollade igenom alla bilder så inser jag att jag faktiskt har hunnit med en del. En hel del dagar har spenderats i min sommarstuga, och det är jag så glad för att jag har hunnit med. Jag älskar att vara där. Jag har jobbat en del och tjänat pengar också. Jag har sett Rihanna och fantastiska Håkan live. Hann även med Rixfm festivalen i Göteborg igår. Jag har badat och badat och solat och solat. Varit iväg på en del festligheter och umgåts med underbara vänner. Varit iväg till västkusten och njutit av livet. Shoppat och shoppat. Fått äran att ta hand om en fantastisk fin hund i en månad. (Vilken jag förövrigt inte har nämt men jag grät som en liten bäbis när vi lämnade tillbaka honom för någon vecka sen). Fyllt den mesiga åldern 17 och haft min första egna fotoutställning. Och självklart tagit mängder med bilder. 
Är ganska nöjd ändå, det har varit en bra sommar! 

GÖTEBORGHÄNG

Har spenderat hela dagen i Göteborg idag igen, fast idag med den goa killen på bilden ovan. Vi fotograferade min kusins bröllop ihop och blev snabbt kompisar. Oskar heter han, och bilden ovan knäppte jag på bröllopet. Vi har ju samma intresse kan man minst sagt säga. Vi har i alla fall hängt på fik hela dagen och pratat kamera och photoshop. Kan ju knappt bli bättre! 

RIXFM FESTIVAL

Igår tog jag och ett härligt gäng vänner tåget till Göteborg och kollade in Rixfm festivalen. Kunde dock tyvärr bara ta kort på David Lindgren och Loreen för det regnade så. Men det var många bra artister som uppträdde utöver dem, bland annat Anton Ewald, Robin Stjernberg och Envy. Trots regnet blev det en himla bra dag tycker jag! 

CAUGHT IN DREAMS

All by me
Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 200 / F1,8 /  Slutartid: 1/250
 
Jag har haft för mycket fritid den här veckan och det märks i mina senaste inlägg. Har inte jobbat utan mest varit hemma och helt enkelt spenderat tid med mig själv. Och kameran. Och photoshop. Jag får be lite om ursäkt för min massproduktion med självporträtt men det är ju bara för skoj att skapa med kameran, och det finns aldrig någon modell i närheten när jag blir som mest kreativ. Men på fredag har jag en fotografering bokad med Stina och det ska bli superkul!
 
Tog i alla fall de här bilderna tidigare idag. Svepte in mig i en gardin, lyssnade på sorlig musik och gick in i min lilla fotobubbla. Var väldigt missnöjd med bilderna precis när jag hade tagit dem, men efter en ordentlig titt på alla i datorn och lite pillande i photoshop fann jag ändå några guldkorn. Blev faktiskt ganska nöjd tillslut! Vad tycker ni om bilderna mina fina läsare?

YOU'RE GONNA HEAR ME ROAR, LOUDER THAN A LION

 All by me
Linne - Mary-Kate och Ashley Olsen för BikBok / shorts - Levi's / mössa - Urban Outfitters / skärp - Ginatricot / solglasögon - från Korea / skor - DNA

MIRROR

Jag får börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fick från er i förra inlägget, tusen tack! En del frågade hur bilderna togs, och jag tog alla bilder själv med stativ och fjärrutlösare. Samt att den vridbara skärm jag har på min kamera är till väldigt mycket hjälp! Ni kan läsa mer om hur jag tar mina självporträtt här.
 
Idag ska jag inte göra mycket för världen. Hade tänkt att lägga mig ute och sola lite men vädret är inte det bästa direkt. Även om solen lyser så är det bara 17 grader ute (!?). Det som har varit minst 23 grader hur länge som helst nu. Jag antar att det inte varar förevigt, man får vara glad för den fina sommaren som vi faktiskt har haft! 

LEAVE THE WORLD BEHIND

All by me
Canon EOS 600d + Canon EF 50/1,8 II 
50mm / Iso: 100 / F1,8 /  Slutartid: 1/200
 
Blev himla sugen på att knäppa lite självporträtt förut, det var ett tag sedan nu. Min nya polotröja från Mary-Kate och Ashley Olsens kollektion för BikBok fick vara med. Den är ju så otroligt snygg! Lyckades norpa en när jag och Oliver var i Göteborg i fredags.
Vad tycker ni om bilderna? Fick ni någon favorit?

HAMBURGSUND

Här har ni ett till gäng med bilder från när vi var på västkusten, den här gången när vi besökte Hamburgsund. Vilket mysigt litet ställe! Och angående att fånga krabbor, visst är det barnsligt roligt? Kan hålla på hur länge som helst.

CAMERA T-SHIRT

Fick hem den här döfräcka t-shirten igår. Jag får väl ta och erkänna mig själv som en kameranörd, men jag kunde inte låta bli att beställa hem den. Från Boozt.

KUNGSKLYFTAN

På våran lilla resa längs västkusten passerade vi Fjällbacka och besökte Kungsklyftan. Helt otroligt var det! En jättestor klyfta mellan två klippor. Vi tog oss också upp på toppen av ena klippan och utsikten var fantastisk. En plats väldigt värd att besöka helt enkelt!

METALLIC SHOES

Åkte in till Skövde idag efter jobbet med mamma och fick med mig dessa snyggingar hem. Är totalt kär, älskar dem verkligen! Ni kommer få se dem i en hel del outfitbilder framöver. Från DNA för 899 kr.
 

MIN FÖRSTA UTSTÄLLNING

Här ser ni vad det är jag har pysslat med förfullt den senaste tiden. Äntligen är min första fotoutställning uppe och det känns fantastiskt! Så himla roligt alltså! Den äger rum på Café Visthuset vid Göta Kanal i Töreboda och kommer sitta uppe i ungefär en månad. Det är ett helt gäng med bilder, allt från naturbilder till porträtt. Många bilder är också till salu (de kostar endast 250 kr st). Tycker allt att ni ska ta er tid och komma förbi och titta in om ni har möjlighet! 

NÄR TVÅ BLIR ETT

I lördags gifte sig min fina kusin och jag agerade bröllopsfotograf. Här har ni några av de 1048 bilder jag tog den dagen. Man kände verkligen kärleken i luften, stort grattis till Gabriella & Samuel!
 
Jag får dessutom passa på att be om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag har haft massor att pyssla med de senaste dagarna. Först och främst har jag jobbat nästan varje dag den senaste veckan. Sen är det så att jag ska ha min första egna utställning på onsdag! Det ska bli så himla roligt men det är hur mycket som helst som måste göras innan dess. Men jag lovar att visa er bilder när den är uppe!

PICKNICK I SOLNEDGÅNGEN

Vi avslutade våran vistelse i Smögen med en liten picknick ensamma på en klippa i solnedgången. Det är inte mycket som slår handskalade räkor i baugette med skagenröra eller aioli. Speciellt inte om man känner doften av saltvatten och hör vågorna slå samtidigt. Saknar verkligen den kvällen! 

RSS 2.0