FÖRSTA DAGEN I SKOLAN OCH TRÄNING

Då var första skoldagen avklarad, vilket blev en himla rolig dag faktiskt! Vi klädde alla ut oss i den färg som vårt program blev tilldelad (vi på estet hade lila) och gick genom hela Skövde med ballonger och flaggor och sjöng ramsor om hur bra vi är (alla 1500 elever på skolan alltså!). Sen hade vi tävlingar mot de andra programmen. Kan väl inte påstå att det gick sådär superbra för oss, men kul hade vi! Ångrar så att jag inte tog med kameran.
 
Efter skolan mötte jag upp Oscar och gick till gymmet. Haha ja ni läste rätt! Efter ca 1 års tränings hemma har jag beslutat mig för att äntligen skaffa gymkort. Actic i Skövde blir det, vilket känns kanon! 
Kolla även in bilden ovan, vilka snygga skor som kom hem till mig igår va? Ett par nya löparskor, känns super att ha ett par egna snygga nu då jag hitills har sprungit runt i mammas gamla par. Visst blir man så mycket mer motiverad att träna om man har snygga träningskläder? De är förövrigt ännu snyggare i verkligheten. Snörerna och insidan är i en mer lysande rosa, synd att det inte syns lika bra på bild. 
Jag hoppas ni alla har haft en kanon-tisdag!

Kommentarer
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Åh vilken fantastisk start på det här skolåret!

2013-08-20 @ 18:34:34
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: JosefineG

så snygga skor!

http://josefineg.com

2013-08-20 @ 20:15:36
URL: http://josefineg.com
Postat av: Linn

Har du ett bra schema nu för året? :)

2013-08-21 @ 17:50:18
URL: http://victorialinn.blogg.se
Postat av: emma

Var har du köpt dina ursnygga skor ?

2013-08-24 @ 11:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0